SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Skriniar varken bile delik deşik oldukları onca mac var ki onları hakemler kurtardığı icin cok göze batmadı evet önemli adam ama bunlar da esas asensio is yapmadimi savunmadı dijk ramos olsun yine birsey yapamazlar
Asensio dursa Talisca bişeyler yapabilirdi. İkisi de olmayınca patladılar.

Sakatlıksız da olsalar yine şampiyon olacaktık, ama 4 puan daha eklerim tam kadro olsalardı.

Kante diye zırlayan renktaşlarımız biraz serinlemiştir artık. Bitik yıldız eskileri devri geride kaldı, elit seviyede oynuyoruz biz. Genç yıldızları kovalıyoruz. Kante bedava bile olsa yüzüne bakılmayacak bir adamdı, ki çok yazdım başlığında. Gidip 10'da bir maliyetine önümüzdeki yıllara damga vurabilecek Nhaga'yı aldık. Yönetime helal olsun.

Kante diye zırlayan renktaşlarımız biraz serinlemiştir artık. Bitik yıldız eskileri devri geride kaldı, elit seviyede oynuyoruz biz. Genç yıldızları kovalıyoruz. Kante bedava bile olsa yüzüne bakılmayacak bir adamdı, ki çok yazdım başlığında. Gidip 10'da bir maliyetine önümüzdeki yıllara damga vurabilecek Nhaga'yı aldık. Yönetime helal olsun.
Kante o kadar koymadı ama Lookman beni fena yakardı.

Maalesef haftaya Çağrı Baltayı 11 e koyup şampiyonluğu elimizden alacaklar😭😭

Evet Fener kötüydü ama Karagümrük taş gibi oynadı, Savunmada full konsantreydiler ve 90 dakika boyunca mücadele gücü ortaya koydular. Stanojevic takım yorulmuşken değişikliklerle tüm takımı çok doğru şekilde yeniledi ve tekrar enerji kazandılar. Çok iyi çalışmışlar ve hak ettikleri maçı kazandılar. Fenerbahçe ligde çoktan alması gereken mağlubiyeti sonunda alabildi.

Geri
Üst Alt