Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karbonhidratın dibine vuracağım diyorsun. Afiyet olsun.Şu mağlubiyetin üstüne simit ve tahinli ile sahuru yapıp, sonrasında Resident Evil Requiem'e başlayacağım. Muhteşem Cuma @Aras Şimşek @Vasfi Vural @Ata B. Oğuz @Emir Sato @Furkan Korkmaz @Hayri Cund
Eyvallah. Ayda birden bir şey olmaz üstad. Sık sık olursa kilo yine sıkıntıya girer. Önlemimizi alarak devam ediyoruz.Karbonhidratın dibine vuracağım diyorsun. Afiyet olsun.
Şu öngmrüm övülmeyecek mi ciddenKaragümrük nşada 5 tane yer. Ama fb genelde zaten böyle ağır fav gözüktüğü maçlarda yaptığı mallıklarla bilinir
Fener kazansaydı çekme yeterli değil diyecekti adımı değiştiririm bunu diyeceğine
Şu mağlubiyetin üstüne simit ve tahinli ile sahuru yapıp, sonrasında Resident Evil Requiem'e başlayacağım. Muhteşem Cuma @Aras Şimşek @Vasfi Vural @Ata B. Oğuz @Emir Sato @Furkan Korkmaz @Hayri Cund
2 0 fener önde olsa verirlerdi.Bu VAR ne için var.
Buz gibi penaltı + kırmızı kartı es geçtiler.
Son dakikalardaki pozisyon mu. Ben ikna olmadım ya bize karşı verilse pis söverdim.Mert Günok' un hareketi de net penaltı gerektiriyordu; hakem VAR' ı dinledi devam dedi. Kim ise VAR' dan hesap sorulmalı.
Salıncak deyince kızıyorlarbjk'den ses seda yok heralde. allah rakibin bile delikanlısını versin.
Bulabilirsen tekrar izle; çok net. Olur olmaza laf eden biri değilimdir.Son dakikalardaki pozisyon mu. Ben ikna olmadım ya bize karşı verilse pis söverdim.
degmemıs pek mertMert Günok' un hareketi de net penaltı gerektiriyordu; hakem VAR' ı dinledi devam dedi. Kim ise VAR' dan hesap sorulmalı.
İzledim temiz olduğunu düşünüyorum böyle penaltı olmazBulabilirsen tekrar izle; çok net. Olur olmaza laf eden biri değilimdir.