⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

trabzonu şu an 5 puan öne koy şampiyon olamaz
Zor fikstürü var 5 puan önde olsa bile verebilirler ama bu iş havaya bakar ligin bugını bulmuş golcüleri var adam bir şekilde her maç skor bulabiliyor ki şu an açık ara ligin en formda golcüsüne sahipler bugün bile zorlanmadan gol attı.

Beşiktaş dep bir tek zorlu denebilir hatta o şerefsizlerde biz olmayalım diye maçı satacak karakterde bir camia eğer biz olur da o haftaya 2'nci girersek şuna eminim o gün maçı satacaklar.
1775331427743.webp

Halen tek rakibimizin fener olduğu düşünülüyor ki artık hesapları puan kayıplarını Trabzon'a göre kurgulamamız lazım adamların öyle vasat kadrosu yok ki bizim halen niye 1 maçlık kredimiz yok ki bugün an itibarıyla o da bitti.

Bir kere fenerle maçımız var bu takımın derbi performanslarına bakıp feneri net yener baba yiğit varsa alnından öperim.
Ts imkani yok o fiksturden cikamaz. Gene 3cu bitirir bak gör

İcardi oynarsa oraya bir mağlubiyet daha yazmanızı rica edeceğim.
c07764616074a61f431abc67b1ac8bb0.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lütfen artık Icardi oynamasın, oynattın gördük hep beraber kepazeliği.
Barış Alper mi oynar, Sallai mi oynar, kim oynarsa oynasın. Icard oynamasın.

Bak buradan uyarıyorum rakip yine aynı tip oyun oynuyor, fizikli takım. Ayıboğan cinsten oyuncuları var. Fiziken yine ezilirsek yine yeniliriz. Koşmayan mücadele etmeyen adam oynatma. Adam seçerken kimseyi kayırma. Kim güçlüyse, formdaysa onu oynat.

Lang da çok güçsüz mesela onu da oynatma. Sane formsuz ise onu da oynatma anasını satıyım. Gamsız, mücadele etmeyen adam istemiyorum artık takımda.

Ugurc
Boey Sanchez Singo Jakobs
Ilkay Lemina
Sane Asprilla Lang
Baris

Uğurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Toreira Lemina
Sane Nhaga Lang
Barış

Boşuna izleyip sinir sistemimi bozmak istemiyorum. Neler olacağını tahmin edebiliyorum

Geri
Üst Alt