⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osimhensiz de ağır favoriyiz bu maçta bence

Batagov ve oulai çok büyük eksikler en iyi 3 topçularının 2si yok demek

Osimhen'siz asla çıkmamalıyız dediğim 3 maç vardı 2 tanesini atlattık. BJK ve Akbilspor.

Geriye Fener maçı kaldı.

Bu maçların dışındaki tüm maçlarda Osi olmamasına rağmen net favoriyiz ve kazanırız bana göre.

TS deplasmanından gram korkmuyorum açıkçası. TS'nin puanı göz boyuyor. Her maçın sonunu zor getiriyorlar.

Muhtemelen. Tam 16 gün var bu maça. Milli takım-Dünya kupası gündemi, ortalığı resetler gibi.
Oradada sakatliklar veririz her zamanki gibi

Ugurcan
Boey Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Lang Sara Baris
Icardi

Onana
Pina Savic Nwaiwu Lovrik
Folcarelli Okay
Zubkov Muci Augusto
Onuachu

Sag kanatlari fena degil + Muci ve Onuachu iste

Boey yazılması da normal ama bence Singo oynamalı.

Singo bu takımın sağ bekiyse oynasın artık her maç Boey de sonradan girer.

Baris forvet oynasin diyorum, ama bir yandan kanatta da cok iyi Baris. Saçma gelecek ama Singo yu mu forvette denesek. Icardi le olmaz malesef, cunku kosamiyor. Kendi sahamizda olsa bir 10 dakika idare edersin Icardiyle. Ama deplasmanda forvette en azindan kosan mucadele eden bir lazim.

rakip sahada 2 pas yaparsınız artık he

Aynı hafta Fener Beşiktaş derbisi var herkes stresli olacak
Taraftarında takımın da sakin olması gerekiyor

Icardi ile riske girilmesin.

Uğur
Singo Davinson Abdul Jacobs
Lemina Torreira
Yunus Sara Lang
BAY

Lang oynayamazsa Aspirilla oynasın. Yunus da sola

Forvette Ahmet kutucu oynasın kıçı kirik ligdeyiz. Lang oynar bence zaten.

Okan Buruk'un Osimhenin yokluğunda Icardiyi yedek bırakacağını mı zannediyorsunuz

Mauro Icardi'yi gönderdik mi takımdan? Kadrolarda göremiyorum
Macera aramaya gerek yok 8 tane final maçımız var Osimhen sağlıklı bir şekilde dönene kadar Icardi oynayacaktır hocada böyle düşünüyor Avrupa ve lig kalitesinin farklı olduğunu biliyoruz

Icardi'den ne kadar haz etmediğimi bilen bilir ama bu maç BAY forvet oynamamalı. Sane ve Lang yokken Yunus ve Sallai kanatları ile topu elimizle 3 defa filan anca rcs'ye götürürüz.

Geri
Üst Alt