⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osimhen yetişmezse icardi oynamaz abi icardi ile bağlar kopmuş, yapacak bir şey yok. Katkı vereceğini sanmam bu saatten sonra.

Umut nayır olsaydı kadroda fena olmazdı yedekte şuan mauro dan daha çok katkı alırdık kendisinden üzgünüm ama durum bu.

Valla uzun zaman sonra avrupada böyle ilerleyince fark ettim ki gerçekten bambaşka bir heyecanı ve motivasyonu var.

Kalan 2 ay boyunca sadece lig maçı var ve fenev haricinde hiçbir maçı o kadar da önemseyemiyorum yav, şu maçı bile belki izlerim modundayım cumartesi günüymüş gezerim arada telefondan bakarım gibi

3 sene üst üste lig şampiyonluğu gelince de cidden soxum ligine modundayım şu an sıkıntıdan

yani evet pek mümkün değildi zaten ama kendimizi çeyrek'e atsaydık şu an forumda en az +50 aktif üyeyle PSG başlığında yazıyor olurduk buna eminim

Valla uzun zaman sonra avrupada böyle ilerleyince fark ettim ki gerçekten bambaşka bir heyecanı ve motivasyonu var.

Kalan 2 ay boyunca sadece lig maçı var ve fenev haricinde hiçbir maçı o kadar da önemseyemiyorum yav, şu maçı bile belki izlerim modundayım cumartesi günüymüş gezerim arada telefondan bakarım gibi

3 sene üst üste lig şampiyonluğu gelince de cidden soxum ligine modundayım şu an sıkıntıdan

yani evet pek mümkün değildi zaten ama kendimizi çeyrek'e atsaydık şu an forumda en az +50 aktif üyeyle PSG başlığında yazıyor olurduk buna eminim
SL‘nin havasi ve atmosferi inanilmaz heyecan verici gercekten

Zaten ligde sampiyon olmanin en büyük cazibesi SL‘ye gitmektir baska bir olayi yok

Ben sirf seneye yine orda olabilelim diye bu sene de sampiyonlugu cok istiyorum

Osimhensiz beraberlik iyi.
Samsun ve Goztepe beraberlikleri de iyi olur.
Derbiye esit puan ile cikariz, o zamana kadar Osi donerse maci alma ihtimali yuksek ama moralli rakip olacak.

Evdeki maclari Genclerbirligi fln yenelim bir zahmet Osimhensiz yoksa yapacak birsey yok..

Futbol tarihinde GS'da gordugum kadar sacma sansizlik hic gormedim ya, ondan Allah rakibe salak maclarda puan kaybettiriyor bence.. abi son 7-8 maca girmissin Avrupa'dan elenmissin dizin kola gelip kolu kirmasi ne dir ya.. adam bir de takimin 50%'si..

Osimhensiz beraberlik iyi.
Samsun ve Goztepe beraberlikleri de iyi olur.
Derbiye esit puan ile cikariz, o zamana kadar Osi donerse maci alma ihtimali yuksek ama moralli rakip olacak.

Evdeki maclari Genclerbirligi fln yenelim bir zahmet Osimhensiz yoksa yapacak birsey yok..

Futbol tarihinde GS'da gordugum kadar sacma sansizlik hic gormedim ya, ondan Allah rakibe salak maclarda puan kaybettiriyor bence.. abi son 7-8 maca girmissin Avrupa'dan elenmissin dizin kola gelip kolu kirmasi ne dir ya.. adam bir de takimin 50%'si..
Bence 2.liğe oynamalıyız bu sezon ya şampiyonluğu saldım ben

Kocaeli ve antalya maçlarında da beraberlik süper olur

Barış olmuyorsa Kutucu'yu falan deneyelim. Hadi içteki Kocaeli neyse de malum şahısla deplasmana we derbiye çıkmak intihar. 90 dk kılını kıpırdatmadan oynuyor herif.

Son düzenleme:
Icardi kafasında Galatasaray'ı bitirmediyse onun oynaması lazım. Bi klüp ile sezon sonu için anlaşma sağlanmış diye bir kaç iddia duydum. Oynayacak ise macera aramaya gerek yok. Icardi'nin olması bile rakibin defansını tedirgin eder.

Barışı forvette iş yapacağını düşünmüyorum.

Al ver yapamaz
Topu tutamaz.
Stoper arasınsan çıkıp kafa atamaz.

Kontra oynamayı bilsek eyvallah.

Barış sağda kalsın ya da solda forveti başka şekildr çözmek lazım.

Barışı forvette iş yapacağını düşünmüyorum.

Al ver yapamaz
Topu tutamaz.
Stoper arasınsan çıkıp kafa atamaz.

Kontra oynamayı bilsek eyvallah.

Barış sağda kalsın ya da solda forveti başka şekildr çözmek lazım.
Kontra oynamayı bilsek derken, daha iyi bildiğimiz bişey var mı ki

Beraberliği hedeflemeliyiz. Fener bjkyi yenemez o nedenle haftayı kayipsiz gecmis oluruz. Okan bey mac berabere giderken osyı boşaltıp maci zora sokmaz ins.

Beraberliği hedeflemeliyiz. Fener bjkyi yenemez o nedenle haftayı kayipsiz gecmis oluruz. Okan bey mac berabere giderken osyı boşaltıp maci zora sokmaz ins.
Beraberliği hedeflersek yeniliriz. Fb bjk yi yenemez görünüyor kağıt üstünde ama belli olmaz o iş.

Ts yenilmicek bi takım değil

Beraberliği hedeflersek yeniliriz. Fb bjk yi yenemez görünüyor kağıt üstünde ama belli olmaz o iş.

Ts yenilmicek bi takım değil
Sahaya beraberlik icin çıkmayı kastetmedim. Baktık 60-70e berabere girdik öyle bitirelim gidip illa kazanacağız diye armutca değişiklikler yapılmamalı.

Sahaya beraberlik icin çıkmayı kastetmedim. Baktık 60-70e berabere girdik öyle bitirelim gidip illa kazanacağız diye armutca değişiklikler yapılmamalı.
Kolay bi galibiyet bekliyorum ben açıkçası.

Yunus un performansı çok elzem ama sıçarsa zora girebiliriz.

Süper Lig'de 28. hafta programı açıklandı.- Trabzonspor-Galatasaray (4 Nisan Cumartesi)

Geri
Üst Alt