⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Barış forvete geçincede bir fark olmayacak kaç kere denedik, ihtimal vermiyorum ama Osimhensiz farklı bir oyun geliştirmesi lazım yoksa Göztepe maçıda puan kaybı yazar muhtemelen.

İkinci golden önceki pozisyon faul değil gibi geldi bana

Apo hem maçın içine etti hemde kırmızı kart görmüş

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acik konuşayım lazyo yerinde olsam bende butun mac ve sonu kufur dinletirdim rakibime ,bunlari yutturacak oyuncu yoksa ozaman kabul edeceksin

yunus———-ilkay————-barış
——————sallai——————

Osi dönene kadar hücum hattı böyle olmalı, güldük eğlendik, mücadele etmeyen adamlarla işi kalmadı artık bu takımın
İlkay mı asdsadad sallai birde forvet oynayacak takım kontra yesin diye mi bu taktik

2 li averajı da aldı trabzon
Üzülürler mi takımda ki trabzonlular. Okanın artık bjk den sonra yeni favorisi trabzon. Bir güzel şampiyon oluverirler.

Ya abi iyide adam yok oyunda yok. Onuachu maç boyunca yaptığı mücadeleyi görmedin mi? Gol atmak değil ki herşey. İlk yarı maçlarda içerde baskıda kalınca geri gelip oyun kurmaya yardim ediyordu top dağıtıyordu. Adam bıraktı futbolu en azından bizim takımda.bunu görememek inanılmaz. Adam duygulariyla hareket eden bir adam ve bizi sildi kafasinda

Oyunda yok tamam ama Icardi hiç bir zaman oyunda olmadı ki.. Icardi' ye top gelirdi o da en iyi yaptığı şeyi yapar golü atardı.. Top götüremiyoruz adama, adamdan ne bekliyoruz. Icardi, Osimhen gibi bir karakter olmadı ki hiç bir zaman

Okan hocayı hep savundum savunuyorum da hâlâ ama hocam sadece osimhenle işleyen tek planlı takım olur mu Allah aşkına tek plan var osimhen olmadı mı planlı çöküyor ve puan kaybı oluyor icardi de barış da tek forvet olmuyor bir çözüm bul artık buradan şampiyonluk veremeyiz

Mesele Osimhenin oynamaması değil yerine icardinin oynaması, yerine barış bile oynasa bu kadar fark olmaz
Bunu anlatamiyorum kaç kere duydunuz icardi'nin adını 10 kişi oynuyoruz 10 bu kadar salak olunmaz bu kadar gerizekalilik olmaz şunu göremeyen ya köyü fenerlidir yada gerizekalidir kim icardi oynasın diyorsa Galatasaray'a ihanet ediyordur

Geri
Üst Alt