- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Barış forvete geçincede bir fark olmayacak kaç kere denedik, ihtimal vermiyorum ama Osimhensiz farklı bir oyun geliştirmesi lazım yoksa Göztepe maçıda puan kaybı yazar muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz koyarız da bunların yöneticileri tff koridorlarında cirit atıp bize karşı kirli planlar yaparken bizim saftirik yönetim izler. Mesela ilk fırsatta 59 öncesi şampiyonlukları fb'ye verecek bunlar bakın görünHepsini üst üste koyarız
İlkay mı asdsadad sallai birde forvet oynayacak takım kontra yesin diye mi bu taktikyunus———-ilkay————-barış
——————sallai——————
Osi dönene kadar hücum hattı böyle olmalı, güldük eğlendik, mücadele etmeyen adamlarla işi kalmadı artık bu takımın
İkinci golden önceki pozisyon faul değil gibi geldi bana
Trabzona 4 puan verdin bu sene, nasil sampiyon olunacaksa. Mener bile yedi bitirdi bunlari. Her zaman ic saha taraftar kurtaramaz birazda futbol oynatacan.
Ya abi iyide adam yok oyunda yok. Onuachu maç boyunca yaptığı mücadeleyi görmedin mi? Gol atmak değil ki herşey. İlk yarı maçlarda içerde baskıda kalınca geri gelip oyun kurmaya yardim ediyordu top dağıtıyordu. Adam bıraktı futbolu en azından bizim takımda.bunu görememek inanılmaz. Adam duygulariyla hareket eden bir adam ve bizi sildi kafasinda
Olta atacaksın bunlara öyle seviyorlar.Gs ve ts'yi birbirine düşmanlaştırma projesi tamamlandı. Arkasında kimlerin olduğunu biliyorsunuz zaten. Ülke futboluna hakim 2 lobi yani ts ve fb lobisi birleşir yakında
Doğru canım maçı ordan okumuyorumİstediği kadar faul olmasın yine yerdik, hatta maç 4,5-1 falan bitmediği için şanslıyız bugün averajı da berbat edecektik
Bunu anlatamiyorum kaç kere duydunuz icardi'nin adını 10 kişi oynuyoruz 10 bu kadar salak olunmaz bu kadar gerizekalilik olmaz şunu göremeyen ya köyü fenerlidir yada gerizekalidir kim icardi oynasın diyorsa Galatasaray'a ihanet ediyordurMesele Osimhenin oynamaması değil yerine icardinin oynaması, yerine barış bile oynasa bu kadar fark olmaz