⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Deplasmanda lig kupa avrupa geriye düştüğümüz maçlarda reaksiyon veremiyoruz..
Kocaeli 1-0
Konya 2-0
Ts 2-1
Fener super kupa 2-0
Frankfurt 5-1
Monaco 1-0
City 2-0
Juve 3-2
Liverpool 4-0

Bu sezon deplasmanda oynadığımız ve geriye düştüğümüz maçlarda tek puan alamamisiz..

Puanı bırak geriye düştüğümüz 9 maçın sadece 2 tanesinde gol atmışız..1 tanesi bugünku mac diğeri de juve maçı ki o maçta da uzatma bölümünde attık normal sürede yine atamadık..

Bir de maçları gözünüzün önüne getirin ilk golü yedikten sonra farka gidecek gibi oynanıyor maçlar ve biz nasıl gol atacağız diye kara kara izliyoruz..

Maç çevirmeyi puan almayı geçtim gol atamamak nedir..
Maçların hemen hemen hepsinde de yenileceğimiz daha ilk dakikalardan kabak gibi ortaya çıkıyor.
Hoca olacak da doksan dakika boyunca saha kenarında felç geçirmiş gibi çaresizce bu durumu izliyor fitil oluyorum!!!

Pfdk’lık bi durum oldu mu acaba her hangi bir topçumuz için koridorlarda

Tarlasını evini arsasını Araplara satanlar bize vatan haini diyor he kicimla gülerim size. Yıllar sonra Türk toprağı olmanız bile hainliginizin isaretidir

Doymusluk var, ne hirs ne istek, birsey kalmamis. Futbol zaten yoktu artik o desiklerimizde kalmadi.

aspor ve yenişafak bütün hafta bize saldıracak izleyin bu tsyi zirveye yaklaştırmak hata

Karadeniz milli güvenlik sorunudur. Oradan çıkıp millete hayrı dokunmuş bir tane insan evladına rastlamanız mucizedir.

Okan hocaya soru sormayanlar stadımıza kalıcı olarak alınmamalıdır artniyet olduğunu düşünüyorum hakarettir bu

Geri
Üst Alt