Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.773
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai saneye yapış onu destekle der , o da 20. Dakikada sarı kart görürTedesco, süper kupadaki gibi Sane yi kitlemeye çalışacak, içeriye girmesine engel olacak. O maçta bunu başarmıştı. Ve bizimde maalesef Sane dışında yaratıcı oyuncumuz son maçlarda yok. Hocanın bu konuda nasıl bir reaksiyon göstereceğini merakla bekliyorum.
Arkadaşlar çok önemli bir soru soracağım. Bildiğiniz üzere bu sezonki totem işlerinin bokunu çıkardım.
Ama şöyle bir durum mevcut. Evlilikteki 4. Senem 4 senedir de eşimle ana totemimiz GS maçlarında eve misafir sinek bile çağırmamak. Bunla ilgili daha önce misafir geldiğinde neler olduğunu yazmıştım. Misafirin GS li olması bile puan kaybı demek oluyor.
Şimdi gelelim bu senenin son 2 ayı uyguladığımız, takip edenler belki hatırlayacaktır ; FB maçlarındaki komşu kizlar totemi.
Paradoxun içine düştüm. GS maçı olduğu için eve misafir çağırsam kazanma totemine ters etki eder diye düşünüyorum. Bir yandan da FB nin puan kaybettiği son 2 aydaki bütün maçlarda o kızlar bizim evdeydi.
Yorumlarınızı bekliyorum. Ben bu işin içinden şöyle çıkarım diye düşündüm. 1. Devre eşimle izleyip durum kötü gidiyorsa FB puan kaybı kozu olan kızları apar topar eve çağırıp 2. Yariyi onlarla izlemek
Fenerin puan kaybi degil, bizim kazanma totemimiz daha muhim.Arkadaşlar çok önemli bir soru soracağım. Bildiğiniz üzere bu sezonki totem işlerinin bokunu çıkardım.
Ama şöyle bir durum mevcut. Evlilikteki 4. Senem 4 senedir de eşimle ana totemimiz GS maçlarında eve misafir sinek bile çağırmamak. Bunla ilgili daha önce misafir geldiğinde neler olduğunu yazmıştım. Misafirin GS li olması bile puan kaybı demek oluyor.
Şimdi gelelim bu senenin son 2 ayı uyguladığımız, takip edenler belki hatırlayacaktır ; FB maçlarındaki komşu kizlar totemi.
Paradoxun içine düştüm. GS maçı olduğu için eve misafir çağırsam kazanma totemine ters etki eder diye düşünüyorum. Bir yandan da FB nin puan kaybettiği son 2 aydaki bütün maçlarda o kızlar bizim evdeydi.
Yorumlarınızı bekliyorum. Ben bu işin içinden şöyle çıkarım diye düşündüm. 1. Devre eşimle izleyip durum kötü gidiyorsa FB puan kaybı kozu olan kızları apar topar eve çağırıp 2. Yariyi onlarla izlemek
Buna ters totemler paradoksu denir reisArkadaşlar çok önemli bir soru soracağım. Bildiğiniz üzere bu sezonki totem işlerinin bokunu çıkardım.
iki totem çarpışınca daha kadim olan eski totem yenisinin etkilerini kaldırır. Yenilebiliriz diye yorumladım

Abi bilemiyorum ki ya kızlar da çok formda 1 tane sekmedi o totem. Misal eşimle Kocaeli maçını izlemeye başladık. Sonra migreni tuttu uyumaya gitti izlemedi 2. Yarı puan kaybettik.Fenerin puan kaybi degil, bizim kazanma totemimiz daha muhim.
Fenerin puan kaybi toteminde beraberlik bunu sagliyor.
Galibiyet totemi oncelikli olmalidir.
![]()
Laptop al, kizlarla goruntulu konusma ac, misafirmis gibi laptopu konumlandir.Abi bilemiyorum ki ya kızlar da çok formda 1 tane sekmedi o totem. Misal eşimle Kocaeli maçını izlemeye başladık. Sonra migreni tuttu uyumaya gitti izlemedi 2. Yarı puan kaybettik.
Kafam çok karışık bu hafta
Ben hep "Emekliler" saniyordum. Senin mesajınla farkettim "Emeklier" olduğunuEray Retiredsoldier
Bende böyle düşünüyorum en kötü 2. Yarı kozu olarak kullanayımAbi kızları sonra çağır. Çünkü kızlar gelir ve geriye düşersek şimdi yetim çocukları evden mi kovacaksın

komşu kızlar da bot mu yaw gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor hiç işleri güçleri yok mu![]()
Bankalarda da hep böyle karıştırıyorlarBen hep "Emekliler" saniyordum. Senin mesajınla farkettim "Emeklier" olduğunu
İşlerinizi FB fiksturune göre ayarlayın dedim sağolsunlar kirmadilarkomşu kızlar da bot mu yaw gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor hiç işleri güçleri yok mu![]()