Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.800
- 5.188
Haftalık analiz paylaşan iddaacı bi sosyal medya hesabı sykn1977O kim Nedim abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalık analiz paylaşan iddaacı bi sosyal medya hesabı sykn1977O kim Nedim abi
Tutturuyor muHaftalık analiz paylaşan iddaacı bi sosyal medya hesabı sykn1977
derbilerde fazla şaşmıyorTutturuyor mu
Son 10 senede galibiyet olmadığı için alınacak örnek maç yok aşağı yukarı aynı oranlara aynı sonuçlar çıkıyor ya mağlup olmuşuz ya beraberlik. Zaten 11 açıklanana kadar net bir şey söylemem değişiyor ondan önceki beklentiler çöpe çıkıyor. Bana Fb'nin oran yüksek geldi ilk bakışta.Reis sykn 0-1 fb vermiş
ben beraberliğe razıyım reis ama bu maçtan da galibiyet alamayacak futbolcu grubunun allah cezasını versin derimSon 10 senede galibiyet olmadığı için alınacak örnek maç yok aşağı yukarı aynı oranlara aynı sonuçlar çıkıyor ya mağlup olmuşuz ya beraberlik. Zaten 11 açıklanana kadar net bir şey söylemem değişiyor ondan önceki beklentiler çöpe çıkıyor. Bana Fb'nin oran yüksek geldi ilk bakışta.
Bu maça diken üstünde gelmek iyi oldu tribünde agresif olur oyuncularda gergin olur diğer türlüsü yaramıyor bize az baskı hissetmek iyidir.ben beraberliğe razıyım reis ama bu maçtan da galibiyet alamayacak futbolcu grubunun allah cezasını versin derim
ev sahibi 2 oran dep kazanır diyeyim hüğğğğderbilerde fazla şaşmıyor
Onemli olan hoca hissediyor mu.Bu maça diken üstünde gelmek iyi oldu tribünde agresif olur oyuncularda gergin olur diğer türlüsü yaramıyor bize az baskı hissetmek iyidir.
En çok hocanın hissetmesi lazım şunu anlamıştır 10 senede şampiyon yapsa Terim'in kredisi kendisine hiçbir zaman verilmeyecek hep kazanmak zorunda yapacak bir şey yok. Osimhen denklemden çıkınca 3 sene önceki takıma döndük sıkıntı şu ki İcardi İcardi gibi değil Seferovic gibi oynuyor.Onemli olan hoca hissediyor mu.
4 puan avantajim var en kotu 1 puan hala ondeyim gibi rahatlik modu var hocanin cunku.
Takimi motive etme olayi, hazirlama olayi vasat bence cunku 1 aydir.
En çok hocanın hissetmesi lazım şunu anlamıştır 10 senede şampiyon yapsa Terim'in kredisi kendisine hiçbir zaman verilmeyecek hep kazanmak zorunda yapacak bir şey yok. Osimhen denklemden çıkınca 3 sene önceki takıma döndük sıkıntı şu ki İcardi İcardi gibi değil Seferovic gibi oynuyor.