⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Bu maç yenilirsek şampiyonluğun gidip gitmeyeceği hasarın büyüklüğüne bağlı. Osimen , barış gibi önemli oyuncular kart, hakaret maçsonu olaylar ile cezalar vs olursa samsun maçına eksik çıkarsak nah şampiyon oluruz, zaten tffnin planıda bu yönde. Tetikçiyi boşa atamadılar. Maçı ne olursa olsun en kötü berabere bitirip ceza almadan kapatmamız lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senaryoyu böyle yazmaya çalışacaklar.

0-1(dakika 84 penaltı) fener. bizim ceza sınırındaki oyuncular kart görür. saha içi arbede çıkar tribünler yabancı madde atar küfür eder stada komple blok cezası gelir. maç sonu yöneticiler açıklamalarından dolayı ceza yer. hakem maç sonuna 3 dakika uzatma verir.

1-1 bitecek hissim var.

Daha dogrusu planli sekilde 1-1 e baglamaya calisacaklar.
Insallah 2-0 yapip caresiz hakem ve rakip suratlari izleriz.

Reis sykn 0-1 fb vermiş
Son 10 senede galibiyet olmadığı için alınacak örnek maç yok aşağı yukarı aynı oranlara aynı sonuçlar çıkıyor ya mağlup olmuşuz ya beraberlik. Zaten 11 açıklanana kadar net bir şey söylemem değişiyor ondan önceki beklentiler çöpe çıkıyor. Bana Fb'nin oran yüksek geldi ilk bakışta.

Son 10 senede galibiyet olmadığı için alınacak örnek maç yok aşağı yukarı aynı oranlara aynı sonuçlar çıkıyor ya mağlup olmuşuz ya beraberlik. Zaten 11 açıklanana kadar net bir şey söylemem değişiyor ondan önceki beklentiler çöpe çıkıyor. Bana Fb'nin oran yüksek geldi ilk bakışta.
ben beraberliğe razıyım reis ama bu maçtan da galibiyet alamayacak futbolcu grubunun allah cezasını versin derim

Genel satış açılır açılmaz girdim ve hiçbir bölümde bilet yoktu. Dalga mı geçiyorsunuz milletle?

ben beraberliğe razıyım reis ama bu maçtan da galibiyet alamayacak futbolcu grubunun allah cezasını versin derim
Bu maça diken üstünde gelmek iyi oldu tribünde agresif olur oyuncularda gergin olur diğer türlüsü yaramıyor bize az baskı hissetmek iyidir.

Bu maça diken üstünde gelmek iyi oldu tribünde agresif olur oyuncularda gergin olur diğer türlüsü yaramıyor bize az baskı hissetmek iyidir.
Onemli olan hoca hissediyor mu.

4 puan avantajim var en kotu 1 puan hala ondeyim gibi rahatlik modu var hocanin cunku.

Takimi motive etme olayi, hazirlama olayi vasat bence cunku 1 aydir.

Aklima gelen be veklentim dahilinde olan pozisyonlar.

Davinson ya da apo onde karsilama isinde zamanlama hatasi yapip bolgedinde bosluk verme (ayni sey birebir skriniar ve oosterwolde serefisizi icinde gecerli)

Torreira alanini bos birakip, bosa hamle yaparak kendine calim attirir sonra arkadan gendouziye(kante beceremiyor bunu-gendouzi master degree aglama islerinde) mudahele ederse aninda talisca frikik pozisyonu olur(zaten macin bir bolumunde yasin bunu hep calacak)

Oosterwolde osimheni yemleyecek gel kavga modu olsun diye. Bu nerdeyse kesin gozuyle bakiyorum. Osi'nin dikkat etmesi lazim.

bu maçta 3 golden fazla olmaz, herhangi bir taraf da 3-0 kazanmaz.

0-0
1-0
2-1
1-1
2-2
Beklentim bunlar

1-2 mağlubiyet ise olasılık dahilinde tabii ki
0-1 mağlubiyet ise bence mümkün değil iki takımın yapısı itibariyle

takım şu maça iç sahadaki CL büyük maçları gibi baksa tertemiz kazanır şampiyon oluruz da. yine mıy mıy mıyy aptal aptal oynamayız umarım

Onemli olan hoca hissediyor mu.

4 puan avantajim var en kotu 1 puan hala ondeyim gibi rahatlik modu var hocanin cunku.

Takimi motive etme olayi, hazirlama olayi vasat bence cunku 1 aydir.
En çok hocanın hissetmesi lazım şunu anlamıştır 10 senede şampiyon yapsa Terim'in kredisi kendisine hiçbir zaman verilmeyecek hep kazanmak zorunda yapacak bir şey yok. Osimhen denklemden çıkınca 3 sene önceki takıma döndük sıkıntı şu ki İcardi İcardi gibi değil Seferovic gibi oynuyor.

En çok hocanın hissetmesi lazım şunu anlamıştır 10 senede şampiyon yapsa Terim'in kredisi kendisine hiçbir zaman verilmeyecek hep kazanmak zorunda yapacak bir şey yok. Osimhen denklemden çıkınca 3 sene önceki takıma döndük sıkıntı şu ki İcardi İcardi gibi değil Seferovic gibi oynuyor.

Terim'in kredisi dediğimiz şey de tartışılır. Zira kendisi de 2 defa gönderildi kulüpten. Haa Terim'in kredisi dediğimiz konu sadece 2002'de işledi ve bu kulübün geleceği için yapılan maalesef en olumsuz şeylerden biri oldu.

Lucescu'nun gidip Terim'in geri dönmesi kulüp tarihinin en yanlış kararlarından birisi.

Bir de Fatih Terim'i özledik ettik ondan böyle tatlı tatlı konuşuyoruz. Eski başlıklara bir bakabilirsin renktaş, Terim başlığında da yazılmayan şey yok. Antrenman yaptırmıyor, futbolu unutmuş, bilmiyor, bırak git, istifa, yeter artık düş kulübün yakasından vs vs

Geri
Üst Alt