⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Köpek gibi kapanıyor eyüp puan vermemek için icardide hiç hazır değil sallai forvete geçmeli

Bu haftaya kadar da zaten çok iyi oynamıyorduk ki sara duran toptan şov yapıyordu maç çözülüyordu değişen yok.

Son düzenleme:
Şu kadar pas yaparak gol atmak akıl işi değil. Şut çekip karambol ve kaleci yumurtlaması hedeflenip korner ve serbest vuruşlarla bir şey yapmaya bakılmalı.

Lemina bu takımdan kesilmez Lucas nefesi totoşun dan alıyor şuan

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi ve Sane çıkıp Barış ve Singo girmeli yoksa 9 kişiyle oynamaya devam ederiz. Sane malesef olmayacak gibi duruyor, keşke fb çalımı olsaydı dedirten bir performans verdi şu zamana kadar

Bu sallaiyi nasil kesecen ilk 11den. Sonra top bizdeyken hic birsey üretemiyoruz. 3 senedir böyle hele bu sene top daha fazla bizde kalinca dahada göze batiyor. Tamam topu okadar cabuk geri kazanabilmemiz iyi bi olay ama sete girerken bukadarda kisir olamaz oyunun, ne anliyon ozaman topun sende kalmasindan.

Bi 250 milyon euro daha harcayalım belki iyi top oynariz. Oynanan seyin futbol olmadigini ve Avrupa’da bizi fena yapacaklarini dusunuyorum. Hucumda hic bi varyasyon yok. Kanatlari bi kere cizgiye inerken gormedim. Herkes ortaya dogru topu surup kaptiriyo. Kanat bekler aldigi topu geri veriyor baska bisey yok. Sane de Zaha vibe’i vermeye basladi hala bi numarasini gormedik. İcardi’nin ayakta durmaya dermani yok acilen Baris girmeli oyuna.Osimhen yokken takimin rezalet oldugunu bi kere daha gordum. Bu takim hucum anlaminda hic bisey calismiyor. Ne taktik ne varyasyon hic bisey yok.Savunmada da arkada cok bosluk verip ters toplarla rakibe pozisyon sansi veriyoruz.Gecislerde gol yememek mucize gibi su takimda. Devre donusu 2 net degisiklik yapmak lazim ama oyuna atabilecek yedegimiz yok dogru duzgun. Bok gibi bi kadro planlamasi yine tebrikler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

inanılmaz gömülü oynayan takıma delici koşu atacak kimse de olmayınca kalabalığın içinde debelenip duruyoruz

barışın muadili topçu yok maalesef herkes ayağına istiyor
Sut vs. denemiyoruz bide .o karambolden her sey cikar. Bi saranin ustune giden + torreeiranin defansa carpan var. Daha cok olmali.

1 gole ipe ipe acilacaklar ama isimiz is. İlk yariyi baya bos gecirdik bence.

Sezon başında Lemina’yı sakatlanmasın diye korumaya çalışıyoruz ama hocamıza göre başka transfere gerek yoktu, çünkü kadro zaten çok kalabalık

morata bu icardinin arkasında beklemeyerek kendine olan özsaygısını göstermiş herifi boşa eleştirmişiz
beni de bunun arkasında yedek tutsalar bende giderim ayıptır
Bu İcardi kafasında futbolu bitirmiş.
Bundan medet ummak sezonu çöpe atmak demektir.
Devre arasında bir şekilde araplara itelemek şart.

İlkay'ın takıma alışması lazım. Burada bambaşka bir futbol oynanıyor.

Saneyi sağ çizgiye yapıştır.
Hücum yaparken Apokerim- Sanchez-Sallai defans hattı yap, dönenleri toplasınlar.
Sallai sağ çizgide bir şey yapamıyor, Sane de içeride bir şey yapamıyor.

İcardi hazır değil hiç hazır değil forvet almalıydık

Geri
Üst Alt