Ersin Kurt
10 Numara!
Okan buruk ilkayı böyle kullanmaya devam ederse adamı kariyerinde dip yapar
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum duzelmiyecegini ,bu yaştan sonra düzelmez yani geçti o süreç ama su var kaliteli yardımcı ekibin olsa onlar uyarır seni hocam yanlış bunlar der ama sen yazlik komşularını yardımcı ekibi yaparsan cok sasirmiyorumHalim allah aşkına hocalık geçmişin var mı?
Bildiğime göre hiç birimizin yok yahu hangimiz şu son 15 dakikadaki kadroyu çıkarır. Eğitimle falan düzelmeyecek fantaziler yaşıyor
Adam 60 metrede top oynayınca ben nereye geldim demiştirOkan buruk ilkayı böyle kullanmaya devam ederse adamı kariyerinde dip yapar
Takimda kafalar net avrupa maçında kalmış.Sanchezin yerine singo oynamasi daha iyidi ama, sanchez girdikten sonrada güven vermedi.
Ölü Icardinin gol krallığına doğru gittiği bir lig...
Benzer düşünüyorum. Buna ek takımın, Yunus'un Sane'nin doğru koşularını görmesi lazım artık yavaştan.
Yok değil. Ben görüşlerine katıldığım içim paylaştım.Kim bu anıl tatar otorite filanmi heryerde onun paylaşımlarını paylaşıyor millette merak ettim
Herkes güldüğüne gore yiğit fake adres açtı twitterda o heraldeYok değil. Ben görüşlerine katıldığım içim paylaştım.
İnsanlar farklı şeyler düşünebilir. Ben ilk yarıda önceki maçlarına göre daha iyi gördüm kendisini.Bu kadar bos bir adamin referans alinmasi inanilmaz gercekten icardi surunuyor sahada
Bu yeni birseymi admirim, 3 senedir sampiyonuz 3 senedir oyun olarak keyif aldigimiz bi mac yok.Rezalet oyun