⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Konyayi bukadar kücümsemeyin yav adamlar iyi oynuyor dün kasimpasa degil konya olsa galip gelirdi 100%. Degisikliklere kadarda iyi götürdük maci.
Çok diri buldum konyayi. Fenere çelme takabilirler. Oyun planlarini hic bozmadilar. Oyundan da dusmediler bireysel hatalari yaptiklari an cezayi kestik

Takımın mücadelesini ve isteğini beğenmedim. Özellikle yunusun özür çabası hoşuma gitti. Ben takımı affettim. Eminim liverpool maçında bize daha iyi bi performans gösterecekler.

Berbat oynadik. Rakipler bu kadar kötü olmasa yenilirdik.

Ligin kalitesi inanilmaz düsmüs son yillarda onca yabanci toocu gelmesine ragmen.

Şuraya bak hiç bir oyuncu mutlu degil.
Çünkü kötü oynadıklarının farkındalar.
Taraftarda sallaiye üçlü çektirerek ayağınızı denk alın dedi.

Okan buruk’un oynattığı oyun oynanılan kötü oyun çoğu oyuncunun performansını olumsuz etkiliyor. Fakat mesela sane bu yüzden kötü diyemeyiz 10 milyon üstü olan adam çok ciddi fark yaratması lazım. Bırakın farkı normal performans bile göstermiyor rezilleri oynuyor. Çok net alınmamalıydı

Rezil herifler son maçlarını detaylı bir şekilde hiç izlemeden sırf ismi var diye oyuncuyu transfer ettiler.. Zahadan ders almadılar.. zahanın kopyası gibi. Ekonomik olarak şu dönemin bu başkan ve yönetimine denk gelmesi çok büyük şansızlık. Okan buruk da dahil.

Geri
Üst Alt