Tuna Köse
İmparator
Emeğe saygı duymayan taraftar ve hafta içi ne oynamaya çalıştığını anlaşılmayan ve hala aynı zihniyeti devam ettiren bir herif kenarda dururss bu daha çok yaşanır.Torreirada gole hic sevmedi. Tuhaf ortalik.
Emeğe saygı duymayan taraftar ve hafta içi ne oynamaya çalıştığını anlaşılmayan ve hala aynı zihniyeti devam ettiren bir herif kenarda dururss bu daha çok yaşanır.Torreirada gole hic sevmedi. Tuhaf ortalik.
Çok diri buldum konyayi. Fenere çelme takabilirler. Oyun planlarini hic bozmadilar. Oyundan da dusmediler bireysel hatalari yaptiklari an cezayi kestikKonyayi bukadar kücümsemeyin yav adamlar iyi oynuyor dün kasimpasa degil konya olsa galip gelirdi 100%. Degisikliklere kadarda iyi götürdük maci.
Yiğit'i tanımamam ama gülenlere baktığımda kendisinin haklılığına daha çok inandım.Herkes güldüğüne gore yiğit fake adres açtı twitterda o heralde

2 tane yabanci genç almaliydik biri kanat olacak şekilde. Rahatlatacak uedegimiz 0-0-0-0
Benim bir tane kadro yeterli dedigim yorumum yoktur. Ben her zaman yabanci siniri kacsa sonuna kadar kullanip max 1 bosluk birakip girmeyi söyledim. Gittik 3 bosluk biraktik. Zaniolo kalabilir adam almicaksak diyenlerdendimula tüm uaz sende dahil kafa ütülüyordunuz kadro yeterli diye!
Benim bir tane kadro yeterli dedigim yorumum yoktur. Ben her zaman yabanci siniri kacsa sonuna kadar kullanip max 1 bosluk birakip girmeyi söyledim. Gittik 3 bosluk biraktik.
Çıkar göster kral
Açık konuşayım. Kadro ligde şampiyonluk için ve CL'de ilk 24'e kalmak için de yeterli. CL'de ilk 24 gelmezse bu hocaya yazacak.ula tüm uaz sende dahil kafa ütülüyordunuz kadro yeterli diye!
Kötü degiller kesin, bayada puan toplarlar. Ilk 6 7 olurlar.Çok diri buldum konyayi. Fenere çelme takabilirler. Oyun planlarini hic bozmadilar. Oyundan da dusmediler bireysel hatalari yaptiklari an cezayi kestik
Çünkü kötü oynadıklarının farkındalar.Şuraya bak hiç bir oyuncu mutlu degil.
Açık konuşayım. Kadro ligde şampiyonluk için ve CL'de ilk 24'e kalmak için de yeterli. CL'de ilk 24 gelmezse bu hocaya yazacak.
Bize malesef bizi basamak olarak görecek topçu lazim abiler. Boey en güzel örneğidir meselaBundada kafa gidik, frankfurt macinda ikinci goldede izliyor.