⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Üçlü savunma bekliyorum rotasyon olmayacaktır Liverpool maçının prova şansını kaçırmamalı Okan hoca

Alanya da 3'lü oynuyormuş. Bizim de öyle çıkmamız şaşırtmaz beni. Son maçta da bir bölümde 3-4-3'e dönmüştük.

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim
Sallai Torreira Sara Jakobs/Eren
Ilkay
Baris Osimhen/Icardi

3lü olacaksa böyle olmali. Umarim Baris, Yunus veya Sane‘yi kanat bek olarak düsünmez Okan.

Çok sıkıntılı maç kazanırsak derbi galibiyetiyle birlikte heleki arada liverpool maçından puanda alırsak ligi kasım aralık gibi bitiririz. Gerçekten kadro kalitesi olarak korkunç bir takımız ama kenar yönetimi bunun ne kadarını sahaya yansıtabiliyor onuda hepimiz biliyoruz. Tertemiz bir galibiyet alırız umarım başarılar aslanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas maçı var 1-1 biten.

Genel olarak kötü hakem ama yukarıda bir kaç post önce bir düşünce yazdım bu tarz atamalarla ilgili. Belki katılırsın.

Maçtan önce hakem ile ilgili yüksek seviyede negatif moda girilmesi, hakem yönetiminin ta kendisinden daha negatif bir etki bırakıyor taraftarın üzerinde bence.
Puan kaybetmedik ama 2020-21'de 0-1 kazandığımız Alanya deplasmanında rakibin bir kırmızısını ve bir penaltımızı vermemişti.Bir hakemin en çok delirttiği maçlardan olabilir

CL maci oncesi hafta acilisinda 3 puan ile millete stres verip onumuze bakalim.

Maci koparmak lazim son ana kadar yorulmadan.

Cok hissedilmiyor ama uyuz deplasmanlar geciyoruz denebilir.

Geri
Üst Alt