- 21 Haziran 2011
- 27.107
- 7.270
- 2.238
Üçlü savunma bekliyorum rotasyon olmayacaktır Liverpool maçının prova şansını kaçırmamalı Okan hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlere göre yunusu dinlendirdin de barisi neye göre dinlendiriyonUğurcan
Wilf-Davi-Apo
Roland-Gabi-Lucas-Eren
Leroy-İlkay
Mauro
Yunus haberlere göre dinlendirilecek imiş.
Bir dahakine topçuların göbek adlarına göre kadro yaz, iyice anlayamayalım reyiz.Uğurcan
Wilf-Davi-Apo
Roland-Gabi-Lucas-Eren
Leroy-İlkay
Mauro
Lemina'yı felan aldırttığımız gibi
Komik olmayinOkan buruk bu 4. Sezonun ve altyapıdan veya sıfırdan türk topçu yetiştiremedin
İstifa etmelisin
Unuttum onu yaw yer buluruzHaberlere göre yunusu dinlendirdin de barisi neye göre dinlendiriyon![]()
İsimleriynen yazıyorum yahuBir dahakine topçuların göbek adlarına göre kadro yaz, iyice anlayamayalım reyiz.

Eğer Sara ve İlkay birlikte sahadaysa Sarayı daha öne koyar.Uğurcan
Wilf-Davi-Apo
Roland-Gabi-Lucas-Eren
Leroy-İlkay
Mauro
Puan kaybetmedik ama 2020-21'de 0-1 kazandığımız Alanya deplasmanında rakibin bir kırmızısını ve bir penaltımızı vermemişti.Bir hakemin en çok delirttiği maçlardan olabilirSivas maçı var 1-1 biten.
Genel olarak kötü hakem ama yukarıda bir kaç post önce bir düşünce yazdım bu tarz atamalarla ilgili. Belki katılırsın.
Maçtan önce hakem ile ilgili yüksek seviyede negatif moda girilmesi, hakem yönetiminin ta kendisinden daha negatif bir etki bırakıyor taraftarın üzerinde bence.