⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Tüm olumsuzluklara rağmen fenerlilere yine 96 dakika maçımızı izletmisiz. Okan hoca mental olarak bitik durumda. Erden başkan gibi biriside yok. Osimhen umarım bomba gibi döner. Devre arası maestro'ya bir 10 kağıt harcatir Okan hoca.

Neye sovduklerini bilmiyorum ama her hafta hocaya takıma sovenlerin cezası katlanarak artmalı. Hüsnü falan her maç sövüp bir haftalik myc ile kurtuluyor. Ödül gibi ceza. Hocaya ve topçulara sovmenin daha caydırıcı cezaları olmalı. Mesela 3 ay 6 ay 1 yıl gibi

Gitsin samsunsporunu izlesin yok öyle her hafta hocaya topçuya sovmek

tam evlatçı ya. arda ünyay ortalıkta yok. kendisini bir adım geliştirememiş metehan’a şans veriyor. akıl alır gibi değil, her hamlesi mi hata olur bir td’nin

Neye sovduklerini bilmiyorum ama her hafta hocaya takıma sovenlerin cezası katlanarak artmalı. Hüsnü falan her maç sövüp bir haftalik myc ile kurtuluyor. Ödül gibi ceza. Hocaya ve topçulara sovmenin daha caydırıcı cezaları olmalı. Mesela 3 ay 6 ay 1 yıl gibi

Sövülmesi doğru değil en azından kendi sövebilir de buraya yazmak doğru değil. Ama Samicim sen gerçekleri ne zaman göreceksin. Hocanın yetersiz olduğunu ne zaman anlayacaksınız sabırla bekliyorum gerçekten..

Liv maçı öncesi aciz bir GS nasıl oynar provasıydı maç.

Hoca simdi dillendiremiyor ama eminim ocak gelsinde yabancı hakki icin transferler yapalım diye bekliyor, fazlasıyla pişman kullanmadığı icin

Uğurcanı tebrik etmek lazım

Münasip bir saatte gün içinde Fatih Hoca ile konuşulup lig sonuna kdr dümen verilmeli sezon sonu Arda Hocaya o devreder artık.

Bunu yapmak çok zor değil yapmamak mallıktır.

Pereirayı hoca, Maestro’yu Gedson , Ogundu’yu Osimhen, Alanya’yı Avrupai bir takım, Uğurcan Çakırı Galatasaraylı yapan bir takım performansı vardı sahada, ne yazık ki. Baş sorumlusu kimse ödüllendirilmeli. Tüm bunları başarmak kolay değil, çünkü. Ayrıca, Uğurcan için de teşekkür ederim. Çocuğun maç kurtaran bir kaleci olduğunu tescil ettikleri için..

Uğurcanı tebrik etmek lazım

Münasip bir saatte gün içinde Fatih Hoca ile konuşulup lig sonuna kdr dümen verilmeli sezon sonu Arda Hocaya o devreder artık.

Bunu yapmak çok zor değil yapmamak mallıktır.
Mesele sadece hoca değil, teknik ekip. Fatih hocada da aynı sorun var: güçlü bir teknik ekip ile yardımcılarla çalışmıyorlar. O yüzden bu yaşta Fatih hoca uzak dursun, yoksa çok üzeriz kendilerini. Riera ve altına güçlü bir ekip verip yıl sonunu beklemeliyiz.

Bazen böyle sidikler zoruyla kazandığımızda rakiplerimizin umudu bitiyor

Kuduruyorlar ama elden bişey gelmiyor ☺️

Beyinlerine şampiyon olamayacaklarını telkin ediyorlar

Ve bu bize bir başka şampiyonluk olarak geri dönüyor 😌
Takim gun gectikce iyiye gidecegine kötuye gidiyoe

Geçen hafta sadece kelime olarak küfür yazdım 2 gün yedim ki küfür iması denmiş makul kabul ettim biraz dokunsa da

Şurada aldığım 3 myc vardır herhalde kaç yıldır

Düz sövünce 1 haftaysa iyiymiş hakikaten

Son 5 dakika korku filmi gibiydi sanki prime Real Madrid ile oynuyor gibiydik son 15 dakika yediğimiz ablukayı hiçbir takımdan yememişizdir.
1758970127032.webp
1758970100979.webp

Geri
Üst Alt