- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 stoperle oynayıp maçın sonunda verdiği pozisyona bak
Sövülmesi doğru değil en azından kendi sövebilir de buraya yazmak doğru değil. Ama Samicim sen gerçekleri ne zaman göreceksin. Hocanın yetersiz olduğunu ne zaman anlayacaksınız sabırla bekliyorum gerçekten..Neye sovduklerini bilmiyorum ama her hafta hocaya takıma sovenlerin cezası katlanarak artmalı. Hüsnü falan her maç sövüp bir haftalik myc ile kurtuluyor. Ödül gibi ceza. Hocaya ve topçulara sovmenin daha caydırıcı cezaları olmalı. Mesela 3 ay 6 ay 1 yıl gibi
Gitsin samsunsporunu izlesin yok öyle her hafta hocaya topçuya sovmek
Hoca değişmeli diyorum üstat.Sövülmesi doğru değil en azından kendi sövebilir de buraya yazmak doğru değil. Ama Samicim sen gerçekleri ne zaman göreceksin. Hocanın yetersiz olduğunu ne zaman anlayacaksınız sabırla bekliyorum gerçekten..
Drama degil dramBu bir dramadır. Çalışılmadığı okadar belli ki. Kim neyi tutuyo nerde bekliyo belli değil. Bu Okanla bizim işimiz var ben diyim
Mesele sadece hoca değil, teknik ekip. Fatih hocada da aynı sorun var: güçlü bir teknik ekip ile yardımcılarla çalışmıyorlar. O yüzden bu yaşta Fatih hoca uzak dursun, yoksa çok üzeriz kendilerini. Riera ve altına güçlü bir ekip verip yıl sonunu beklemeliyiz.Uğurcanı tebrik etmek lazım
Münasip bir saatte gün içinde Fatih Hoca ile konuşulup lig sonuna kdr dümen verilmeli sezon sonu Arda Hocaya o devreder artık.
Bunu yapmak çok zor değil yapmamak mallıktır.
Takim gun gectikce iyiye gidecegine kötuye gidiyoeBazen böyle sidikler zoruyla kazandığımızda rakiplerimizin umudu bitiyor
Kuduruyorlar ama elden bişey gelmiyor
Beyinlerine şampiyon olamayacaklarını telkin ediyorlar
Ve bu bize bir başka şampiyonluk olarak geri dönüyor![]()
Geçen hafta sadece kelime olarak küfür yazdım 2 gün yedim ki küfür iması denmiş makul kabul ettim biraz dokunsa daNeye sovduklerini bilmiyorum ama her hafta hocaya takıma sovenlerin cezası katlanarak artmalı. Hüsnü falan her maç sövüp bir haftalik myc ile kurtuluyor. Ödül gibi ceza. Hocaya ve topçulara sovmenin daha caydırıcı cezaları olmalı. Mesela 3 ay 6 ay 1 yıl gibi
Gitsin samsunsporunu izlesin yok öyle her hafta hocaya topçuya sovmek