Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
Macin durumuna bakarsak 1 puan iyidir.ilk seneki jk maci haric bunlara iyi oynadigimiz bir mac yok zaten bence.Topla iyi bir takim olmak zorundayiz olamassak bunlari hep yasiyacagiz.
Totalde 5 dakika oynattığın adamlardan nasıl bir performans bekliyordun. 70e kadar pestili çıkmış adım atmayacak bir takımda bu ikisi çıksın şov yapsın mı istedin.Sane, Icardi ve Sara leş atıyor. Sallai ve Eren yedekten girip iş yapan tek oyunculardı. Rotasyon yapacak malzeme kağıt üstünde var ama saha içinde yok.
Sosyal medyanin gazina geliyolar .Galatasarayda bi elestiri kulturu vardir muhabbeti ama bizim taraftar bokunu cikariyor.Taraftar dediginin biraz mutlu olur zevk alir.Galatasaray taraftari güç zehirlenmesi yaşıyor. 34/34 yapacağını sanıyor
Hala olayın skor falan olduğunu düşünmeniz komikGalatasaray taraftari güç zehirlenmesi yaşıyor. 34/34 yapacağını sanıyor
Patır patır sahaya sıçanlar 10 kişi beraberliği yakaladı. Sara, Sane ve Icardi çok kötü durumda. Derhal idman yoğunluğu artırılıp adam edilmeliler yoksa bu maçlar bitmezTotalde 5 dakika oynattığın adamlardan nasıl bir performans bekliyordun. 70e kadar pestili çıkmış adım atmayacak bir takımda bu ikisi çıksın şov yapsın mı istedin.
O ikisini değerlendirme yapabilecek bir maç bile değil.
85 dakika sahada kalıp patır patır sıçanlar hakkında yorum yapılmalı.
Eski okan orta saha çıkarır forvet alirdi 55te maçı da 2-1 veya 3-1 kaybederdik. Değişen şeyleri görmek zor değilHala olayın skor falan olduğunu düşünmeniz komik
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
davinson ilk 5 metrede hızlı sonra yavaşlıyorDavinson sandığımız kadar hızlı bir stoper mi emin değilim lemina ikinci devre rafa silvayi geriden gelip iki kere yakaladı Davinson öndeyken iki maçtır yakalayamıyor enteresan
Lemina %100 konsantrasyonla oynuyor. Hemen hızlanabiliyor. Sanchez düşünene kadar Rafa kaleci karşısında zaten.Davinson sandığımız kadar hızlı bir stoper mi emin değilim lemina ikinci devre rafa silvayi geriden gelip iki kere yakaladı Davinson öndeyken iki maçtır yakalayamıyor enteresan
Bunu maçtan önce kimse bilemezdi. Bunun yerine sahada sıçan Barışı çıkarsa çok daha doğru olurdu. Bide Abdülkerim i uyarsa sen uzun pas atma diyedavinson out
singo stopere(hızı ile rafayı durdurabilir)
sallai sağ bek
ile başlanmalıydı
Yok. Bana göre futbol yorumlarını beğendiğim biri yazdı. Adı da yazıyor oysa.ali yiğit mi yazdı bu tweeti
Cünkü biz taraftar degiliz cart curt.Bu forumdakilere millet sirf
Ben 5sene 6 sene ust uste sampiyon olalim clde bi ceyrek goreyim top oynamasakta olur .Ben seyirci degil taraftarim iyi futbolu seyirci izler benim umrumda olmaz iyi futbol cart curt .
Günaydın demek lazım reis.Tabiki sana değil başımızsaki iş bilmezlere.bu arada bize kanat oyuncusu lazım olacak
sane iptal gibi
barış'ın form durumu da çok parlak değil
hadi o düzeldi desek sadece barış ve yunus kalıyor
sallai'yi hücumda görmek istemem şahsen
İlk yarı Davinson atsa maç o yarı dönerdiSilva atsa biz de tvye dalacaktık rtaş belki okana gelir diye
min 2 oyuncu rotasyon gerekiyorduBunu maçtan önce kimse bilemezdi. Bunun yerine sahada sıçan Barışı çıkarsa çok daha doğru olurdu. Bide Abdülkerim i uyarsa sen uzun pas atma diye