⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Macin durumuna bakarsak 1 puan iyidir.ilk seneki jk maci haric bunlara iyi oynadigimiz bir mac yok zaten bence.Topla iyi bir takim olmak zorundayiz olamassak bunlari hep yasiyacagiz.

Sane, Icardi ve Sara leş atıyor. Sallai ve Eren yedekten girip iş yapan tek oyunculardı. Rotasyon yapacak malzeme kağıt üstünde var ama saha içinde yok.
Totalde 5 dakika oynattığın adamlardan nasıl bir performans bekliyordun. 70e kadar pestili çıkmış adım atmayacak bir takımda bu ikisi çıksın şov yapsın mı istedin.
O ikisini değerlendirme yapabilecek bir maç bile değil.

85 dakika sahada kalıp patır patır sıçanlar hakkında yorum yapılmalı.

Davinson sandığımız kadar hızlı bir stoper mi emin değilim lemina ikinci devre rafa silvayi geriden gelip iki kere yakaladı Davinson öndeyken iki maçtır yakalayamıyor enteresan

Bu tür maçlardan sonra aslında avantaj kaybettiğimizi sanarız ama sağolsun fenerbahçe imdadımıza yetişir. Yarın yenilip bizi +1 puan avantajlı hale getireceklerdir

Liverpool u yendik burada birileri Nerde Okan'ı eleştirenler diye ortada cirit atıyodu şimdide hepsi kafasını kuma gömmüş. Şimdi soralım mı nerde biatçılar diye.. O günde demiştim dava Galatasaray. Birileri o gün saçma sapan konuşuyodu. Yenilince bize sallıyorlar kazanınca da bizim hakkımız sallamak diye. Bana, sen Galatasaray puan kaybedince neden sağ duyulu mesaj yazmıyosun diyen cahiller vardı. Okanı savunanlar da haksız değil. Bugün bariş yüzünden maç gitti ama istediğinizi savunabilirsiniz. Sizde hocanın çok başarili olduğunu düşünüyosunuz. Normal ligi 3 sene almış bir hoca hakkında böyle düşünmek. Demek istediğim buydu işte. Aptal aptal bölünmek yerine doğru eleştirileri yapıp daha iyi olmaya çalişmak lazım. Bak ne diyorum bugün dava Galatasaray... Okan filan boşverin başka şeyleri.. Eleştirin abicim. Ayrışmayın...Takım set oyunu oynayamıyo kilit açamıyo. Değişiklikler yanlış. Bunları okancı mokancı boşverin eleştirin ki düzelsin

Totalde 5 dakika oynattığın adamlardan nasıl bir performans bekliyordun. 70e kadar pestili çıkmış adım atmayacak bir takımda bu ikisi çıksın şov yapsın mı istedin.
O ikisini değerlendirme yapabilecek bir maç bile değil.

85 dakika sahada kalıp patır patır sıçanlar hakkında yorum yapılmalı.
Patır patır sahaya sıçanlar 10 kişi beraberliği yakaladı. Sara, Sane ve Icardi çok kötü durumda. Derhal idman yoğunluğu artırılıp adam edilmeliler yoksa bu maçlar bitmez

davinson out

singo stopere(hızı ile rafayı durdurabilir)
sallai sağ bek

ile başlanmalıydı

Kötünün iyisi
Şanssız günümüzdeydik
Yalnız bu hakemle ilgili açıklama yapmayan yönetimin....

Liver maçından sonra bir nebze takım oyunu sahaya yerleşim acaba düzeldi mi dedim.Ama hiçbir değişiklik yok.Gene önceliği kapanmak olan takımlara rezil oyun oynamaya devam edeceğiz.Bunu oynayan zayıf takımlara bir şekilde bireysel performanslarrla galip geleceğiz.Ama biraz dişli alanya gibi bjk gibi takımlarada takılacağız.Hem avrupada hem ligde aynısı olacak.Hiçbir değişiklik yok.

Şimdi yorumculara gel.
Barış süper star yoruldu.Rotasyon,yorgunluk,
Motivaston cart curt diyerek okan buruğu ve bazı oyuncuları aklayacaklar.Ama şu maçta rotasyonda yapsan bundan farklı olmayacaktı.O zamanda rotasyondan giren oyuncıları boklayı başka bir kılıf bulacaklardı.
Hep aynı yorumlar dönüp duracak.Takımdada hiçbir değişilklşk olmayacak.

Yani bu takım kapanan takımlara karşı iyi futbol oynayacak bir kadroya sahip değil.
Transferler ve planlamada ciddi hatalar yapıldı yorunları hibir zaman göremeyeceğiz iş bilmez yorumculardan.
Kadro bu yapacak birşey yok.O zaman doğru taktikle oynamak lazım diyecek kimsede yok.

Şu maçta bjknin 11 kişiyle kapanacağı Belli.Yüz defa aynı maçı yaptı. Bunlarla eyyy okan buruk.O zaman buna göre bir oyun oynayacaksın.Önde basmayıp bazen oyunu geride kabul edeceksin.Ama oda yok.
Bu sezon şimdiye kadar liver maçı dışında bir tane iyi oynadoğımız maç yok.

Davinson sandığımız kadar hızlı bir stoper mi emin değilim lemina ikinci devre rafa silvayi geriden gelip iki kere yakaladı Davinson öndeyken iki maçtır yakalayamıyor enteresan
Lemina %100 konsantrasyonla oynuyor. Hemen hızlanabiliyor. Sanchez düşünene kadar Rafa kaleci karşısında zaten.

Bu forumdakilere millet sirf

Ben 5sene 6 sene ust uste sampiyon olalim clde bi ceyrek goreyim top oynamasakta olur .Ben seyirci degil taraftarim iyi futbolu seyirci izler benim umrumda olmaz iyi futbol cart curt .
Cünkü biz taraftar degiliz cart curt.
Niye yav ikiside bi arada olamiyormu? Yasakmi futbolu iyi oynamak. Her mac eziyetmi cekmek lazim birazda keyif alalilm izlediklerimizden.

Geri
Üst Alt