⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Müdahale net faul. Ben dize bakmıştım, ayaktan takmış Orkun.

Ne kadıköyde nede vadofoneda böyle tek taraflı maç yönetemezler.Birde kırmızı varken.
Bunlar namussuz bunlar kansız..
Ama işin sonunda en çok kollanan biz oluyoruz.Çünkğ medyada tugay gibi emre gibi sözde Galatasraaylılar var.Birde objektifler var.Diğerlerinde durum farklı.

Birde başımızda dünyadan bi hainler var.Maçları bile izlemiyorlardır.Öyle Galatasaraylı bunlar.

"Liverpool u yendik burada birileri Nerde Okan'ı eleştirenler diye ortada cirit atıyodu şimdide hepsi kafasını kuma gömmüş. Şimdi soralım mı nerde biatçılar diye.."

O gun de dedim bolucu tarzda yaziyorsun. Bence caktirmadan hala ayni sekilde yazmaya devam ediyorsun. Kendin calip kendin oynuyorsun anlasilan.
Noldu zoruna mı gitti yazdığım da kumdan çıktın. Kafanı geri sok savunduğun şeyler yine patladı... Hani maç kaybedince millet size laf ediyodu. Yalan söylüyosun bak bugün hoca hataları da var kimse senin gibi düşünenlere hiç bişey demedi. Kendi kendinize gelin güvey oldunuz o gün. Şimdide zoruna gitti dimi. Demekki neymiş ayrıştırıcı sen ve senin gibi kafalarmıs. Sizin gibi biatçılar bir sonraki galibiyette tekrar sahneye çıkacaksınız. Sizin gibileri kimse ciddiye bile almıyor. Biz yine iyiken övüp kötüyken eleştircez. Sizin gibi kör kütük fenerliler gibi çobanımıza tapmicaz. Hadi git öteye şimdi. Ayrıştırıyorum evet sen ve senin gibi yanlışa yanlış demeyen Galatasaraylılar olmaz olsun. Sizi atrıştırıyorum evet sizin gibi kafaları taraftar olarak görmek istemiyorum. Keşke olmasaydınız. Ki bunları bugün Hoca hatası yüzde 30 oyuncu hatası yüzde 70 olarak düşünen biri olarak diyorum. Bak ayrıştırdım seni şuan mesela. Tmm hadi işine gücüne bak şimdi. Kişiler hakkında yorum yaparken de biraz daha zeki ol. Benden sana tavsiye

Son düzenleme:
Söylenecek çok şey var kısa kısa değinelim. Barış sict. Maçın içine geçen sene rfs maçındakinin aynısını yaptı takibi bıraktı hem gol hem kart oldu. Yasin senn hakemliginn..... rezil herif. Maç içinde barışı Göktan sazdagi çekip düşürüyor jkye taç veriyor. Ve ciddi bir atak olacak gokhanin sarisi var. Be onun bunun çocuğu.. yönetim acilen yabancı var hakemi talep etmeli. Yunus yoktu erken bir değişiklik olması gerekirdi

Bence derin olmasa da bir rotasyon yapılmalıydı. Hocayı bunun için kötüleyemem tabii ki ama, genel kadro sağlığı bakış açısı çok daha ağır basıyor. Buna rağmen takım çok önemli karakter ortaya koydu. Nedeni de bence iç saha ve taraftar, deplasman olsa değişik işler olabilirdi.

Kazanırız diye düşünüyordum ama kafamda liverpool maçı yorgunluğu soru işareti vardı. Bunu dibine kadar yaşadık üstüne bir kırmızı yedik. 1-1 bence iyi sonuç oldu.

Taraftar kitlemiz korkutucu. 3 sene şampiyon olmak bize yaramıyor. Fb gibi senelerce şampiyon olamamak lazım ki kafalar dank etsin.

İnanilmaz aşağılayıcı yorumlar görüyorum ayıptır eleştiri okey ama dozunu kaçırdık kaçırıyoruz.

Son sözüm de hepimiz birer bireyiz. Çalışıp daha iyisini yapmayi düşünen varsa onu tutan yok. Girsin İskoçya federasyonundan alt antrenörlük kurslarina birer birer lisansları alıp daha iyisini yapıp Galatasarayi arşa taşımak isteyen varsa yapabilir kendisini bağlayan yok.

Bekara kari boşamak kolaydır. Kahvehane ağzıyla inanilmaz yorumlar mevcut. 4 günde bir yorumlar değişiyor. Gittiğimiz yol yol değil. Biz fener gibi de değiliz. Bir kez bok çukuruna düştük mü görürsünüz 1000 kişi taraftara karşı ligde maçlara çıkmayı.

Maalesef üzülüyorum. Hepimizin ortak amacı Galatasaray ve onun nasıl başarılı olması gerektiği olmaliyken ben haklıyım bak benim dediğim çıktı hebele höbele ekoti çikoti diyenlerin ego kastigi bir ortamı görüyor olmak cidden üzücü.
Aynen öyle çok bilen lisans alsın başlasın, çok iyiyse görev verilir emin olun

Stadyumdan eve anca gelebildim. Öncelikle son yıllarda izlediğim bizim adımıza en kötü derbi başlangıcı yaptık ilk yarım saat. Hakem o kadar kötü bir hakem ki anlatmaya kelimeler yetmez sanırım kural hatası var maçta. En büyük hatayı liverpool maçının aynı kadrosuyla çıkmakla yaptık yunus ve barış kesik yemeliydi singo dinlendirilebilirdi. Tinerciler ikinci yarı resmen korkudan atak yapamadı bunuda not olarak ekliyim. Sağlık olsun yenemiyorsan yenilmiycen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam başarısız olan gitsin. Milletin anasina bacisina küfürü ben eleştiri görmüyorum kusura bakma.

Galatasaraya hizmet etmiş ve öyle ya da böyle kupa kazandırmış oyuncu veya teknik kadroya siz boksunuz yok olun çocuğunuzdan çıksını eleştiri kabul etmiyorum kusura bakma.

Eleştiri herkesi geliştirir. Eleştirenlere lafım hiç yok olamaz. Ama aşağılayıcı bel alti konuşanlari Galatasaray taraftarı olarak görmüyorum.
Liverpool maçından beri bunu diyorum. Okadar aptalca yorumlar yazanlar oldu ki. Okan hocayı eleştirenler sevinmesin yazan gördüm. Sürekli bir tarafa mensup olma zorunluluğu yok. Kötü olan şeyi haddini aşmadan eleştirirsin. İyiyide abartmadan översin. Ama günün sonunda Galatasaray için hepsini yaparsın ve eleştireninde arkasında duranında Galatasaray için yaptığını bilirsin.
Tek katılmadığım nokta insanların lisansı olmadan eleştiri hakkının olmaması. Hayır bişeyi uzun yıllar takip edersen belli bir bilgin olabilir ve hataları görebilirsin. İlla lisans ihtiyacın yok yeterki eleştirin doğru makul ve saygısızca olmasın.
Neyse uzun lafın kısası yıldım cahillere laf anlatmaya çalışmaktan güzel özetlemişsin renktaş

Maalesef rotasyon yapılması gereken bir maçtı, kazanan takım bozulmaz diyebilirsiniz ama 11 oyuncularından farkı olmayan kaliteli yedek oyuncuların varsa tam da böyle maçlarda rotasyon yapmak lazım. Bugün çok rahat Eren, Salai, Sara, Sane'yi sürerdim sahaya ve çok daha dinamik bir takım olurdu, buna %100 eminim. O şöyle kötü bu böyle kötü diyenler olacaktır ama sen bu adamların oynadığı maçların %99'unu kazandın mı? Kazandın, öyleyse kullanacaksın. Maalesef rotasyon meselesi ve üstüne Barış'ın çok saçma şekilde adam takibi yapmaması yüzünden yenilen saçma gol, üstüne kırmızı sonrası 1 puan çok iyi bir sonuç. Umarım bu maç hocaya ders olur ve avrupa sonrası rotasyonu daha sık yapar, geniş kadrolar bugünler için kuruluyor.

Liverpool maçından beri bunu diyorum. Okadar aptalca yorumlar yazanlar oldu ki. Okan hocayı eleştirenler sevinmesin yazan gördüm. Sürekli bir tarafa mensup olma zorunluluğu yok. Kötü olan şeyi haddini aşmadan eleştirirsin. İyiyide abartmadan översin. Ama günün sonunda Galatasaray için hepsini yaparsın ve eleştireninde arkasında duranında Galatasaray için yaptığını bilirsin. Yıldım cahillere laf anlatmaya çalışmaktan güzel özetlemişsin renktaş
Onu ben dedim
Ama benim dedigin sabah aksam adama sövenler sevinmesindi

Onu ben dedim
Ama benim dedigin sabah aksam adama sövenler sevinmesindi
Bende söven varsa evet sana hak veriyorum dedim. Ben senden başka da yazan gördüm ve hiçte sövenlere filan demiyodu. Güya birileri onlara laf etmiş onlarda intikam alıyo gibi konuşanlar vardı. Benim bahs ettiğin bu cahil kitle. O günde sana detaylı anlatmıştım. Halen ne demek istediğimi anlamadıysan neye karşı olduğımu, seni ksstetmediğimi anlamadıysan artık bende açıklamicam, nasıl istersen öyle düşün yani ne diyim kardeşim. Umarim anlarsın ne demek istediğimi

Son düzenleme:
Benim beklentim en azından şu leş ligde ve çok zayıf takımlara karşı iyi futbol.Avrupadada vasat takımlara karşı rezil olmamak.Galatasaray markasına daha fazla zarar vermemek.
Planlamada ve transferlerde rezil işlere inza atmamak.

Bizim ligde sadece iki takım var.Ve geçmiş senelere göre çok ciddi kalitesiz bir lig var.Anadolu takımlarıyla geçimişde bu kadar uçurum yokttu.
Bu arada ingiltere ile bizim lig arasında dağlar kadar fark var.mesela ingilterenln en yüksek piyasa değeri olan takım en düşük takımdan en fazla dört,beş kat fazla bizim bu ligde bu durum 15 kat falan.
.orada Şampşyonluğa oynayan takımlar fazla ve piyasa değerleride birbirine çok yakın.
liver örneğinde saçma.Liverda bence eleştiriliyordur.Onlarında kendi çaplarında hatalı transferler yaptıkları kesin..

Evet bireysel yeteneklerle kazandığımız yüzde doksanlık maçların bölümü için taktik mi değişecek sistem mi değişecek bilmiyorum ama birşeyler yapılmalı.Yoksa gene avrupa hüsran olacak.Ligide tehlikeye atacağız.

Biz bu kafayla avrupada hiçbir zaman başarılı olamayız.Bu kafayla bu borçlar gene artacak.
Yorumcusundan taraftarına kadar aynı kafa.körü körüne her haltı savunmak.Gerçekleri görmemek
Maçları sadece bireysel yeteneklerle kazanmıyoruz. Hocanin 4 senedir oturttuğu bir hucum presi futbolu var ve birçok maci bu oyun sistemiyle kazandık. Tottenham, Fener, Manchester, Liverpool maclarini takim oyunuyla kazandık.
Avrupa'da daha basarili olmalıyız ama Okan hocadan once sanki her sene çeyrek final yari final oynuyormuşuz gibi hava yaratılıyor. Okan hocadan önceki son 26 Sampiyonlar Ligi macinda sadece 2 galibiyet var. Sampiyonlar Ligindeki ilk senesinde kotu bir performansı yoktu. Son macta Copenhagen'i yensek gruptan cikacaktik, ilk kez bir Ingiliz takimini deplasmanda yendik. Bu performans sebebiyle 3. olup Avrupa Ligi'ne gecince herkeste final oynar beklentisi oluşmuştu zaten. Gecen sene Avrupa Ligi'ni ilk 8'de tamamlamalıydı; bence bu basarisizlik ama buyuk rezillik degil.
Bu sene hocanın Avrupa'daki 3. sınavı. Benim hocadan beklentim son 2 senedeki hayal kirikligi yasadigimiz maçları biraz daha iyi analiz edip, yapılan hataları minimize etmeye calismasi. Ben güçlü bir oyunumuz oldugunu ve hocanın yapacağı bir iki doğru dokunuşla daha da güçlü bir takim olacagimizi düşünüyorum ve umuyorum.

Liverpool maçından beri bunu diyorum. Okadar aptalca yorumlar yazanlar oldu ki. Okan hocayı eleştirenler sevinmesin yazan gördüm. Sürekli bir tarafa mensup olma zorunluluğu yok. Kötü olan şeyi haddini aşmadan eleştirirsin. İyiyide abartmadan översin. Ama günün sonunda Galatasaray için hepsini yaparsın ve eleştireninde arkasında duranında Galatasaray için yaptığını bilirsin.
Tek katılmadığım nokta insanların lisansı olmadan eleştiri hakkının olmaması. Hayır bişeyi uzun yıllar takip edersen belli bir bilgin olabilir ve hataları görebilirsin. İlla lisans ihtiyacın yok yeterki eleştirin doğru makul ve saygısızca olmasın.
Neyse uzun lafın kısası yıldım cahillere laf anlatmaya çalışmaktan güzel özetlemişsin renktaş
Lisans konusunda şunu demek istedim. Madem Galatasaray için bu kadar bilgin var düzeltebilecegine inaniyorsun o zaman seni tutan birşey yok profesyonel olmani kimse engellemez. Git başar ve görev al bizde helal olsun diyelim.

Gidip bir adamın memleketinden dahi vurmak bana bel altı geliyor. Bize bir faydası var mı bence yok. Ben en azından böyle yetişmedim. Kimseyi silah zoruyla göreve getirmiyorlar ailelerini rehin almıyorlar. Hoca yetersiz de ekibi yetersiz de geç. Kendince fikrini söyle doğrudur yanlıştır benim fikrim bu de geç.

Ama gidip köylüsünü getirmiş davar gibi güdüyor gibi ifadeler bel altı bana göre.

Bu örnekler arta arta devam eder. Ben 11 yaşında seçmelere girdim. Seçmelere girdiğimde atletizmde İstanbul 3.suydum. tazı gibi koşuyorum topu da biraz oynuyoruz diye şansımı deniyim dedim fakat ne oradaki antrenmanları yapabildim ne secilebildim. Ama halisahada osurtuyorduk rakibi. Profesyonel dünya öyle basit değil.

Yani kıssadan hisse hayatımızda 1 profesyonel maçımız yokken saha içini bilemeyiz. Bunu izleyerek öğrenemezsin yaşamakla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Bu maç özelinde güzel bir örnek. 1 kişi eksik halisahada oynamak ile profesyonel bir maç hatta bir derbi oynamak öyle kahve ağzıyla analiz edilebilecek bişey değil bana göre.

Aynısı Terim zamanı da oluyordu bu arada. Herkesin eksiklerini söylemek gerek sonuna kadar ama bel altı çok iğrenç. Yıllarca neler başarmış bir adama taktik bilmez sadece gazman gibi gazliyor denildi misal.

Kimseyi sevmek zorunda da değiliz. Ama saygı duymak zorundayız bazı konularda(O da Galatasaraya saygı duyuyorsa tabi)

Malesef sosyal medya ülkemizde sadece linç kültürüne hitap ediyor. Forumumuza da etkileri ortada.

Hatta şöyle diyeyim 2000 zamanları sosyal medya olmuş olsa bu takım Avrupa kupasi vs alamazdi bana göre.

Eleştiri müthiş bir nimet. Beni birisi eleştirdiğinde oturup düşünür kendimi geliştirmeye çalışır neden böyle dedi diye empati yaparım. Ama bana eleştiri diye gelip, çöpsün bomboşsun senden olmaz biz burda bunu dedik bak gördün mü hata yapacağını bildik dese bu eleştiri olmuyor. Karşısındakine kin öfkeden başka bişey katmaz.

Uzun oldu kusura bakma

Bu arada biz birbirimizi yerken çalışmalara başlamislar. Osimhen sevk edilsin ceza alsin diye.

Geri
Üst Alt