⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Babam rakip 10 kişi kalınca icardiyi alır şimdi kaosa döneriz dedi bı üzüldüm ya anlık

Osi iki tane saplar gibi duruyor.
@Uğur İz @Hayri Cund @Furkan Korkmaz @Sami Karakoç @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz @Vasfi Vural @Aras Şimşek

images.webp

Fenerin çocukları fenere yatar. Galatasarayın çocukları Galatasarayı yatırır. Allahın belası algılar yüzünden

Zeka sevgili Abdullah. Bu takım maçın 1. dakikasında da maçın 90+10. dakikasında da oyun zekasından yoksun hücumda ne yapacağını bilmeden oynuyor. Tercih hatalarıyla 2 sezondur onlarca atağın içine ediyoruz. Savunma aynı şekilde absürt bireysel hatalarla basiti oynamamak için diretip hatalar yapıyoruz. Bahsettiğin durum belki İlkay vb. futbolcular için geçerli olabilir, geçmiş de sahaya nasıl akıl koyduğunu biliyoruz çünkü. Bahsettiğim oyuncular da böyle bir durum söz konusu değil zaten.
Zeka, Sane mi, Sara mı, Osimen mi, Yunus mu, Toreira mı? Bu topçuların hepsi de gayet zeki ve kurnaz oyuncular. Hücum oyuncusu olarak belki barış biraz sıkıntılı. Geçen sezonlar bize zaten bunu gösterdi. Ancak oynatılan oyun o kadar akıl dışı ki sürekli güçlü bir efor ve sürekli bir pres, topa vuracak güç kalmıyor bazen. Yine de sen zeka de azizim… çünkü bunu ortaya koyacak bir ölçü yok..

Takımı sahiplenmek ile takıma sahip olmak arasında büyük fark var futbolcularda gevşeklik var

Zeka, Sane mi, Sara mı, Osimen mi, Yunus mu, Toreira mı? Bu topçuların hepsi de gayet zeki ve kurnaz oyuncular. Hücum oyuncusu olarak belki barış biraz sıkıntılı. Geçen sezonlar bize zaten bunu gösterdi. Ancak oynatılan oyun o kadar akıl dışı ki sürekli güçlü bir efor ve sürekli bir pres, topa vuracak güç kalmıyor bazen. Yine de sen zeka de azizim… çünkü bunu ortaya koyacak bir ölçü yok..
Benim bahsettiğim durumu ben mi anlatamıyorum yoksa bilemiyorum ama çok farklı noktalardayız. Ben diyorum ki topu ayağına aldığında oyunun temposunu belirleyecek, oyunu okuyup reaksiyon verip takımın geri kalanını yönlendirecek sahada oyunu okuyup ona göre hareket edecek lider bir futbolcu, takımın beyni yok diyorum. Sane'ye Sara'ya aptal demiyorum zaten. Onun dışında eforlu oyun konusunda da sana katılıyorum. Bizim oymaya çalıştığımız oyunu oynayabilecek futbolcu sayısı çok az. Biz inatla aynı şeyleri deneyip duruyor. Bunu zaten ben daha önce de defalarca burada dile getirdim. Ben oyuncu özelinde farklı bir durumdan bahsediyorum.

Benim bahsettiğim durumu ben mi anlatamıyorum yoksa bilemiyorum ama çok farklı noktalardayız. Ben diyorum ki topu ayağına aldığında oyunun temposunu belirleyecek, oyunu okuyup reaksiyon verip takımın geri kalanını yönlendirecek sahada oyunu okuyup ona göre hareket edecek lider bir futbolcu, takımın beyni yok diyorum. Sane'ye Sara'ya aptal demiyorum zaten. Onun dışında eforlu oyun konusunda da sana katılıyorum. Bizim oymaya çalıştığımız oyunu oynayabilecek futbolcu sayısı çok az. Biz inatla aynı şeyleri deneyip duruyor. Bunu zaten ben daha önce de defalarca burada dile getirdim. Ben oyuncu özelinde farklı bir durumdan bahsediyorum.
Evet, farklı noktalardayız, anladım seni de bu gerçek yine değişmiyor, çünkü Okan’ın oyun sistemi bu, bu takım bu 11 geçen yıl ki 11 ile aynı. Lider desen osi var. Akıl desen bir çok topçu var. Ben diyorum ki mesele sadece topçu değil, mesele teknik yönetimde, fermandes veya işte olmoyu getir inan bir şey değişmeyecek. Yüksel eforlu oynayan atletik topçu istiyor bu oyun. Yoksa Sergio Demirbay İlkay vs gelip sönüp giderler. Hatırlamıyor musun 2 yıl önce lemina dendiğinde 12 kişi ile mi oyniycaz diyen hoca var başımızda. Haa Barış Singo Boey toreiranın 2 yıl önceki hali, Osi gibi oyuncularla ilk 11 oluştur Okan gayet başarılı olur.

Geri
Üst Alt