Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bekledigim cevabi aldim ben her zamanki gibi, tesekkürler.
Tmm kardeş bozuk plak gibi yazmaya devam et
Iyı forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekledigim cevabi aldim ben her zamanki gibi, tesekkürler.
Sana demiyorum
Sneijder giderse yeni 10 numaraniz belhanda yazanlar var
Onlara diyorum
Sneijder kalırsa, ve bütün maçlarımızı Akhisar ve Alanyaspor'a karşı oynarsak şovunu yapacaktır
Mallaşmayın.
Burada atom parçalamıyoruz alt tarafı futbol konuşuyoruz, elin hollandalısının umrunda bile değilsiniz ama kalkıyorsunuz o herif için insanlara küfür etme noktasına geliyorsunuz.
kimse durup dururken sneijder büyük maçlarda yokları oynadı demedi
sneijder bilmem kaç asist yapmış nasıl eleştirirsiniz gibi istatistik esiri yorumlara cevaben iletildi , muslera da bu sezonu iyi geçirdi deseler onun da yediği hatalı goller ortaya konurdu ama bu gönderilsin demek anlamına gelmiyor, sneijderin kafasına yatmayan olaylar gelişince takımı olumsuz etkileyecek işler yapma potansiyeli musleradan çok daha yüksek
elma ile armutları karıştırmayınız
Ben Sneijder vs. Belhanda veya Sneijder vs. Tudor meselesine karşıyım.
Hepsi bir arada olursa daha güçlü olacağımız düşüncesindeyim Sneijder takımı 1-2 level yukarı taşır. Tudor'un kariyerini de parlatır. Bence Wesley bu akdar önemli adam.
Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görmeyin ne demektir la? Böyle bir şey mümkün olabilir mi de bu cümleyi kuruyorsunuz? Nasıl bir bakış açısı bu?
O mantıkla bakarsak eğer forumun en az üçte ikisi ya Fatih Terim'i Galatasaray'dan üstün görüyordur ya da Tudor'uKendinizle çelişmeyin bari.
İyimisin Vasf?Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Elin Hollandallısını önümüzdeki sene parçalı forma altında izlemek istiyor musunuz Mehmet Bey?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görmeyin ne demektir la? Böyle bir şey mümkün olabilir mi de bu cümleyi kuruyorsunuz? Nasıl bir bakış açısı bu?
O mantıkla bakarsak eğer forumun en az üçte ikisi ya Fatih Terim'i Galatasaray'dan üstün görüyordur ya da Tudor'uKendinizle çelişmeyin bari.