Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görmeyin ne demektir la? Böyle bir şey mümkün olabilir mi de bu cümleyi kuruyorsunuz? Nasıl bir bakış açısı bu?

O mantıkla bakarsak eğer forumun en az üçte ikisi ya Fatih Terim'i Galatasaray'dan üstün görüyordur ya da Tudor'u :) Kendinizle çelişmeyin bari.

Ocak 2013 = Wesley Sneijder!
Temmuz 2017 = Wesley Sneijder!

Sana demiyorum

Sneijder giderse yeni 10 numaraniz belhanda yazanlar var

Onlara diyorum

Ben Sneijder vs. Belhanda veya Sneijder vs. Tudor meselesine karşıyım.

Hepsi bir arada olursa daha güçlü olacağımız düşüncesindeyim Sneijder takımı 1-2 level yukarı taşır. Tudor'un kariyerini de parlatır. Bence Wesley bu akdar önemli adam.

Musap'a yazik oldu.

Isiklar icinde yat kardesim.

DD7A_GsVoAABSYC.jpg

Emrah Zeynel Aksu‏ @GS1905EMRAH

SENDE BAŞINI ALIP GİTME NE OLUR!

Muslera 15/16 sezonunda kötüydü, onu da elestirdik...

Muslera´nin genel kariyerine bakarsak yinede hep bir standardi var, + takimin oyununu etkilemeyen bir mevikede oynuyor.

Bana kalirsa Sneijder´in bu takima tek faydali olabilecek görev joker görevidir. Sonradan oyuna girip, yorulmus takima karsi paslar atmak... Fizik zaafiyetini egalize ederek, kullanabilecegimiz bir solution.

Ancak bunun pratik acisindan imkansiz olacagini biliyorum, sneijder bu sene kalirsa, kavga gürültü bitmez. Bir sene daha kaybederiz belki de... Ve ayni zamanda bu Sneijder´i de daha cok taraftarin gözünden düsürür.

Mallaşmayın.

Burada atom parçalamıyoruz alt tarafı futbol konuşuyoruz, elin hollandalısının umrunda bile değilsiniz ama kalkıyorsunuz o herif için insanlara küfür etme noktasına geliyorsunuz.

Elin Hollandallısını önümüzdeki sene parçalı forma altında izlemek istiyor musunuz Mehmet Bey?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder gitmemeli eywallah da oyuncuya bu kadar destek verip eline "taraftar bak beni istiyor" kozu verirsen rahatlığa sebep olursun. Şu saatten sonra Sneijder bu ilgiyi gördükten sonra kimseyi sallamaz muhtemelen. Nasıl olsa taraftar arkamda diye düşünebilir. Bazı şeyleri iyice düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Evet Sneijder gönderilmemeli ama havaalanında karşılanacak kadar da saçmalanmamalı. Sneijderi çok sevmeme rağmen Selçukla beraber takımın iç dinamiklerini bozduğunu düşünüyorum. Futbolcuya dayalı düzen varsa bence bu ikisinin payı var mı onu öğrenmek gerekir.

Wesley Sneijder'i taşıyan uçak Atatürk Havaalanına indi!

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kimse durup dururken sneijder büyük maçlarda yokları oynadı demedi

sneijder bilmem kaç asist yapmış nasıl eleştirirsiniz gibi istatistik esiri yorumlara cevaben iletildi , muslera da bu sezonu iyi geçirdi deseler onun da yediği hatalı goller ortaya konurdu ama bu gönderilsin demek anlamına gelmiyor, sneijderin kafasına yatmayan olaylar gelişince takımı olumsuz etkileyecek işler yapma potansiyeli musleradan çok daha yüksek

elma ile armutları karıştırmayınız

Yanlış anlama ama bundan bahsediyordum. Istediğiniz gibi çeviriyorsunuz herşeyi. Neticede mantık yanlış.

Son düzenleme:
Ben Sneijder vs. Belhanda veya Sneijder vs. Tudor meselesine karşıyım.

Hepsi bir arada olursa daha güçlü olacağımız düşüncesindeyim Sneijder takımı 1-2 level yukarı taşır. Tudor'un kariyerini de parlatır. Bence Wesley bu akdar önemli adam.

Senden mi alinti yapmistim tam olarak hatirlamiyorum ama benim yorumum bu konuda belli daha önce yazmistim

Sneijder'in kariyeri ve kalitesi tartisilmaz,iyi bir takim kuruyoruz ve kalacak olursa faydasi olabilir bu takima ama eger giderse son 2 sezondan dolayi büyük bir kayip olarak görmem cünkü degisim sart.

Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görmeyin ne demektir la? Böyle bir şey mümkün olabilir mi de bu cümleyi kuruyorsunuz? Nasıl bir bakış açısı bu?

O mantıkla bakarsak eğer forumun en az üçte ikisi ya Fatih Terim'i Galatasaray'dan üstün görüyordur ya da Tudor'u :) Kendinizle çelişmeyin bari.

Aciklamasini yaptim

Sneijder giderse 'yeni 10 numaraniz belhanda' yazanlar var

Onlara diyorum

Bravo.

Geri
Üst Alt