Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.114
- 9.690
- 1.738
Her şehir de belli yerlerde saldırgan köpekler var. Kışın bir tanesi de beni az kalsın ısırıyordu. Dişi ayakkabının üzerini sıyırdı. Yine de katledilmeleri gerektiğini düşünmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
of konuyu nerden nereye getırıyorlar
yok ekonomi yok yandaş
kimse kimseyi öldürmek istemıyor cete halinde gezen sokak hayvanlarına mudahale edilsin şart
Allah Allah köydekilerin çocuğu gebersin yaniayı kurt şehre inip metroda parkta sokakta seni çocugunu parçalamıyor . onların yaşam alanı bizimle iç içe değil.
sorun para evet ama köpek lobisinin cebine giren paraKonu dönüp dolaşıp paraya gelmiyor mu? Çoluklarına çocuklarına yedirdikleri paranın çok küçük bir kısmını hayvanlara barınak yapmak için kullansalardı da bu caniliği tartışmak zorunda kalmasaydık olmaz mıydı?
sorun para evet ama köpek lobisinin cebine giren para
o hayvanlar olmasa o mamaları kim alacak kliniklere kim gidecek
bu işten rant saglayan siyasilerde olduguna eminim
Kedilerin kimseye bi zararı yokMadem soruna o yönden bakıyorsun kedileri de öldürelim o zaman. Sokaklara köpek mamasından çok kedi maması konuyor. Kediler olmasa o mamaları kim alacak kliniklere kim gidecek? Söylenenlerin saçmalığının farkına varmadan öylece ortaya atıldığı saçma sapan bir zamanda yaşıyoruz.
koyde bazi durumlar haric sorun olmaz cunku direk vururlar.Allah Allah köydekilerin çocuğu gebersin yani
Nesli tükenen Anadolu leoparı tekrardan görüldü yetkililer tekrardan çalışma başlattı diye 1000 tane haber gördük okuduk , ne olacak , köydekiler yayladakiler şehire gitsin o zaman
yada iyisimi gebersin , haber bile olmuyor zaten
Maaşı birgün bile gecikmemeyen arkadaşlarımız eşşşşeek gibi çalışıp toplayıp kısırlaştırıp barındıracak,
Kimsenin c.kunun keyfine göre toplu katliam yapılamaz
bravoKonuya insani yönden bakmaktan ziyade realist olarak baktığımı belirtmek isterim.
Hiçbir habitatta hiçbir türün kontrolsüz çoğalmasına ülkelerin gerekli kuruluşları izin vermez. Hele ki habitatın içinden geçen türleri hemen mıhlarlar. Avustralyada bunun en vahşi uygulamalarını görürüz muhtemelen.
Ülkemizde de maalesef başıboş köpekler kontrolsüz bir şekilde çoğalmakta. 5.dünya ülkeleri kıvamında kuduz vakaları yaşanmakta. Toplum sağlığı için bunun önüne geçmek elzemdir.
Yönteminin ne olacağı konusunda yorum yapmak istemiyorum.
Saygılarımla
Kedilerin kimseye bi zararı yok
sorunu carpıtarak cözümü sadece zorlaştırırsınız
bu da daha cok başıboş köpegin sokakta cogalmasına sebebiyet verir sorun gittikce büyür
kac tane sokak köpegi besliyorsun evinde
Merhamet bütün canlılara gösterilir.koyde bazi durumlar haric sorun olmaz cunku direk vururlar.
En buyuk sorun sehir alaninda. Ha tabi koydekiler de basibos ise onlar da öldürülmeli.
merhamet gostereceginiz varlik insandir kopek degildir. Isteseniz de istemeseniz de o kopekler eninde sonunda itlaf olacak cunku baska care kalmadi artik evine alıp birkac tanesini besliyor musun? Sen ondan haber ver. Oyle sokaga salmakla olmuyor
Afgan, paki, surileri de uyutalım. Daha çok zarar veriyorlar
Sokağa birşey saldığım yok , evime ne alır ne beslerim ondanda kimseye haber vermek zorunda değilim,koyde bazi durumlar haric sorun olmaz cunku direk vururlar.
En buyuk sorun sehir alaninda. Ha tabi koydekiler de basibos ise onlar da öldürülmeli.
merhamet gostereceginiz varlik insandir kopek degildir. Isteseniz de istemeseniz de o kopekler eninde sonunda itlaf olacak cunku baska care kalmadi artik evine alıp birkac tanesini besliyor musun? Sen ondan haber ver. Oyle sokaga salmakla olmuyor
milyonlara varan sokak köpeklerine nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? makul bir yaklaşımınız varsa buyurun uygulanması için yetkili mercilere cimer zinciri ile iletelim.Merhamet bütün canlılara gösterilir.
Merhamet ile çözüm bulmak insanlığın görevidir.
evladım sözkonusu olunca asla kılım kıpırdamadı kıpırdamaz. baba olduğun zaman anlarsın mama lobisine rant furyasına kimsenin sevdiği yem olmamalı.Sokağa birşey saldığım yok , evime ne alır ne beslerim ondanda kimseye haber vermek zorunda değilim,
Ne alaka onu anlamadım
Hangi canlıya merhamet edeceğimi tayin edecek mercii değilsin, sen öldürmeye devam et, ben sineğe bile merhamet edebilirim
Ama senin gibi düşünen biri denk gelirse Allah şahit merhamet etmeyecem