Sony PlayStation 4

Cevap: Sony PlayStation 4

division ı izlerken dibim düştü. oynamak için sabırsızlanıyorum <3

watch dogs'uda gta dan daha heycanla bekliyorum. ama 4 te mi 3 te mi kara veremedim :////

Şikayet ettim, umarım ceza alırsın. :SS:

ya renktaş ama senaryo açısından çok daha heycan verdi ://

ayrıca şu ps4 olayı içinde ne çok aklımda kalan şeylerden biriside senin ps4 almayı düşünmen oldu <3

ya renktaş ama senaryo açısından çok daha heycan verdi ://

ayrıca şu ps4 olayı içinde ne çok aklımda kalan şeylerden biriside senin ps4 almayı düşünmen oldu <3

GTA V, Watch Dogs ve Move olayı çekici gelmeye başladı.

GTA V, Watch Dogs ve Move olayı çekici gelmeye başladı.

ps aldıktan sonra move unutursun ki geliştirirlerse eger ve oyunlarda güzel monte ederlerse aslında güzel olabilir.

şuan bile ps3 alıncak oyunlar var piyasada gerçekten.

the division ın halini görünce ve önümüzdeki 10 yılda nice seksi oyunlar gelir valla çok heycan verici.

fiyatıda çok makul.

heycanlıyım

ps3'ün 7. yılı ama the last of us gibi bir oyunla "alemin kralı hala benim" diyor resmen. ps4'ü ve çıkacak oyunları hiç düşünmüyorum şuan mgs5 hariç. bu arada hesaplamama göre ps4 çıktığı dönemde ben uzak doğuda olacam. oradan baya ucuza kapatacam aleti. hatta 2 tane bile alabilirim.

Ciksa da oynasak.

ps3'ün 7. yılı ama the last of us gibi bir oyunla "alemin kralı hala benim" diyor resmen. ps4'ü ve çıkacak oyunları hiç düşünmüyorum şuan mgs5 hariç. bu arada hesaplamama göre ps4 çıktığı dönemde ben uzak doğuda olacam. oradan baya ucuza kapatacam aleti. hatta 2 tane bile alabilirim.

Banada al bitane avatarini sevdigim.. Kargosunu felan öderim çok ucuza gelirse..

evet baya video izledim Ps4 hakinda. E3 fuarindan bir cok video buldum youtube sagolsun :D

ve Amazonedan Ön siparisimi vermis oldum :asd:

pad ile ilgili süphelerim vardi ama bir kac videoda belli oluyorki analog stickler cok iyi yapmislar bu sefer. ele daha yatkin ve sayre.

[video=youtube;3o1oIkP_qLc]https://www.youtube.com/watch?v=3o1oIkP_qLc[/video]

[video=youtube;uwqnT4gKs0I]https://www.youtube.com/watch?v=uwqnT4gKs0I[/video]

M$ kusuruma bakmasin... 10 yildan fazla bir sürü sonra aldatim bill gatesi :asd:

Topuguna kendiniz sikdiniz ama , pardon yani :)

Görüntü gücünü görün next genin.. kesinlikle full hd olarak izleyin !!!

[video=youtube;BqeuHGESZBA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BqeuHGESZBA#at=698[/video]

ayrıca

39158_550x250.jpg

ne kadar güzel ve karizma bir alet. hayatta slim almam

1 senedir malak gibi yatan ps3ümde oynamadıgım daha çok oyun var ve hala daha oyun çıkmaya devam ediyor. ps4 can wait.

ps 4 ile ps 3 arasinda ne gibi belirgin farklar var renkdaslar ???

gecen hafta media markt da kaleye sut atip satin aldiginesya belese geliyor bende vurdum gol oldu

ps3 var simdi

daha önce yegenlerle paylasiyorduk

sizce satim mi ps3 2 joystick var 12gb hafiza ??? kaca gider ???

Simdiden peynir ekmek gibi satiliyor. Amazon'daki "Launch Edition" tükenmis bile. Xbox One'u satislarda katlamis.

Türkiye'ye ne zaman gelir ne kadar olur fiyatı bir de bu gigabyte olayının farkı nedir?

Sırf fifa oynamak için alacam 399 euros ya ön satışlar başladı bizim burda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Geri
Üst Alt