STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

şampiyon olmazsak üzülürmüyüm üzülürüm. ama şampiyonlar ligine gitmesini istiyorum bu takımın. benim icinde bu takım şampiyondur. son hafta olsada olmasada. bu forumda bazıları fenerli ama hala ezik ezik GSLı numaraları yapanlar var. GSLI olanlar Üstüne alınmasın.

Olacağız. Bugün kaybederiz diyen ben Şampiyon oluruz diyorum. Gayet iyiyiz. Bugün ciddiyetsizlik ve kafaların diğer maçta oluşu yaktı bizi. Başkanı için oynayacak, taraftarı için oynayacak biziz. Şikeciler değil.

Bu maçın temel prensibi bol pas , tedbirli , kontrollü oyun ama aynı zamanda gol arayan bir oyun tipi oynamalıyız ve ilk golüde atmalıyız bunları başarabilirsek gerisi gelecektir.

Bejeke deplasman maçının benzerini oynamamız lazım.

ulan b.kunuzu yeyim alın şu maçı lan kalpten giderim heralde bu şampiyonluğu verirsek

Biz umutsuz olduğumuz zamanlarda hep istediğimizi alıyoruz bunlara karşı.Ezeriz,parçalarız dediğimiz zaman hüsran oluyor hep.

Tüm kalbimle inanıyorum, o statta şampiyon olacağız. Gerçekten buna yürekten inanıyorum. Başaracak güçteyiz.

ulan b.kunuzu yeyim alın şu maçı lan kalpten giderim heralde bu şampiyonluğu verirsek

Çok takmamakta lazım. Seneye yine oynayacağız. Ertesi sene yine. Ancak biz üstünüz ve gerekeni yapacağız.

Oyunculara oyle bir ugurlama yapmaliyiz ki Florya'da, verecegimiz mesaj aynen su olmali:

"GALATASARAY ICIN LIG AVRUPA ICIN BIR ARACTIR"

Biz ebedi olan amacimiza zaten ulastik. Yensinler, yenilsinler ama orada rakibi ezip gecsinler. Sonuc hic onemli degil bu sezon icin. Cunku biliyoruz ki gelecek seneler GALATASARAY'dir.

Bir daha playoff falan olmasın ya. Bu maçlara kalp mi dayanır arkadaş? Valla insan sağlığına zararlı bu playoff

Çok takmamakta lazım. Seneye yine oynayacağız. Ertesi sene yine. Ancak biz üstünüz ve gerekeni yapacağız.

usta bu fenerli eziklerin üstümüzde oyun oynanıyor şampiyonluk hakkımız feneri bitiremezsiniz gibi sözleri deli ediyor beni.Umarım gereken yaparız

kazanmak falan umrumda degil.. berabere bile kalsak bu onlara 6 atmisiz gibi koyacak :D maksat sampiyonluk.. cikalim ve kanirta kanirta sampiyon olalim.. kadikoy'de tur atalim.. ama galibiyet ama beraberlik.. 3 ihtimalden ikisi bizim.. bunu degerlendirelim..

eger sampiyon olurlarsa her sampiyonluklari gibi saibeli bir sampiyonluk olacak.

bundan sonra biz sampiyon olsakta olmasakta artik türkiye ligine bakmayacagim

lig temizlenene kadar. ancak CLe bakacagim GS oynarsa gerisi bos.

bu lige baklimaz. herseyi örgüt organizasyon halinde.

artik bu ligin daha hic anlami yok.

usta bu fenerli eziklerin üstümüzde oyun oynanıyor şampiyonluk hakkımız feneri bitiremezsiniz gibi sözleri deli ediyor beni.Umarım gereken yaparız

Dostum bırak ezikleri. dinleme okuma. Futbol gibi düşün sadece 1 hafta. Bu bir oyun de. Gerisini koy ver gitsin. Bu eziklerden cacık olmaz. Bu futbolları ile yine olmaz. Bugünde gayet kötü oynadılar belirtmekte fayda var. Yedikleri gol komedi zaten. Konu bu değil. Biz oraya şampiyonluk için gidiyoruz. O yüzden gerekeni de yaparız.

bizimkiler son vuruş felan calışsın sırf bu hafta. hic begenmedigim cristianın attıgı golü görünce üzülüyorum arkadaş.

bizim yarısahada oynamamız lazım adamların kanatları çok tehlikeli top kaybı durumunda begenmedigimiz bienvenü malasef suan tüm forvetlerimizden formda...

Bir G.saray taraftarı olarak son maçımı izleyeceğim. Şampiyon olsakta, olmasakta seneye bu ligi takip etmeyeceğim. Kendime sözüm var.

Beyler Alex sezonu kapattı mı?

Aslanlarımız kuşları evire çevire yenecek, şampiyonluğa inancım tam. Ama şampiyon olursak da sevinir miyiz o da ayrı bir konu.

Geri
Üst Alt