STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 12 Mayıs | ŞAMPİYONUZ!

Cevap: STSF 11/12 H:6 | Fenerbahçe - Galatasaray | 12 Mayıs | 19.00

Bu nasil bir is ya son mac oynaniyor sampiyon belirlenecek kupa verilmiycek,Bizim yönetim nasil kabul edebiliyor bunu.

Ya o eziklerin önünde kupayi alsan bile sevinemeyeceksin ki. Sahaya girmeye calisanlar, yabanci madde atanlar vs. Sampiyon olarak yeterince gecirmis olacagiz zaten. Kupa kaldirmak umrumda degil, yeterki sampiyon olalim artik.

Gideriz Florya´da sabaha kadar egleniriz. Olmadi taraftari Arena´ya cagiririz vs. Gerci 1 saat icinde nasil toplanacaksa 50.000 taraftar :)

vay arkadaş medya yine başlamış alex aykutun yanına gidip prim falan istemiyoruz demişte aykut duygulanmış bir günde galatasaraylı futbolcular terimin yanına varmışlar prim falan hikaye demişler diye haber yapsalar dişimi kıracağım. adamları resmen halk kahramını yapmaya çalışıyorlar. bizimle olan her maçtan önce mutlaka fener futbolcularının bir prim hikayesi çıkar.Allahım sen yardım et

saha dışında çok iyi oynuyorlar

90 lı yıllarda türk takımlarının kendi sahasında oynadığı kritik maçlar vardır ya; maça hızlı başlarlar ilk 20 dakika inanlılmaz goller kaçar...spiker ah feyyaz ah buda kaçar mı derdi.....sonra ilk yarının sonuna doğru bi gol.....ikinci yarının başında bir gol daha hayaller suya düşerdi.... aha bende buraya yazıyorum cumartesi günü fener 1992 de ajax a inönüde elenen beşiktaşa dönecek göreceksiniz.

Benim rüyalardaki skorlar salı akşamı 2-1 yeniliyoruz, dün akşam da 1-1 bitti,, İnşallah ikisininde tersi çıkar rüyalar tersine çıkar hesabı :)

Valla ben rüya gördüm ama macin sonucunu göremedim. 25. dakika gecmisti, durum 0-0´di ve cok rahat oynuyorduk.

Ama oyuncumuz kirmizi kart gördü. Kim unuttum valla.

--------------------Muslera-----------------

Ebue-------Semih---------Urfalı----------Balta

----------------Ceyhun---Melo--------------

Aydın-----------------Selcuk------------Riera

------------------Elmander-----------------

Ekli dosyayı görüntüle 3729

MELO: dafensın önüne yapışmalı.sigorta gibi orda bekçilik yapmalı çok fazla ileri çıkmamalı.

EBOE VE H.BALTA: İlk 20 dakika ileri çıkmamalı

SELÇUK VE ENGİN: kazanılan toplarla çok hızlı hücuma çıkışlar yapmalılar.özellikle selçuk sık sık ileri çıkmalı.MELO defans sigortası

AYDIN VE ELMANDER: orta sahaya yakın olup ama top kazandığımız anda çarpraz koşularla gökhan ve ziegleri yıpratarak fb defansının dengesini bozmalılar

BAROŞ: aydın ve elmanderin paslarıyla golcülüğünü konuşturmalı

1.dakikadan 90 dakikaya kadar dengeli bir oyunla hem defansı hemde her an golü kovalamalıyız. full hücüm veya full defans yaparsak işimiz zor.orta sahada çok mücadele edip hızlı çıkışlar yapmalıyız. :tiphat:

Eboue çıkmalı eğer pozisyon yakalarsa bence. Balta ağır ve dönüşü güç oluyor ancak Eboue daha seri.

Bende maçı rüyasında görenler kervanına katıldım.4-2 kazanıyorduk,o kadar mutlu bir şekilde uyandım ki anlatamam, hatta üzerinden saatler geçmesine rağmen hala içim kıpır kıpır.Hayırlara vesile olsun inşallah.

Yazıyı okuyunca benim de içim kıpır kıpır oldu. :asd:

30 dakika içinde 1-0 öne geçebilirsek farka gidebiliriz.

Profesyonel olabilirsek o atmosfer avantajimiz olur. Biz rahat oldukca onlar strese girecek.

Malum son hafta fiyaskolari meshur onlarin :) Yeterki ilk 30 dakika istedigimiz gibi gecsin.

Bakin o zaman Kocaman da, oyuncular da, taraftar da tirnaklarini kemirmeye, dua etmeye baslayacak.

Mesela Fenerbahce böyle bir durumda Arena atmosferini cok iyi kullanirdi. Bunu cok iyi yapiyorlar. Bizim düstügümüz hatalara düsmüyorlar. Kötü oynuyormus gibi gözüküyorlar ama hep rahat kalmaya calisiyorlar. Anahtar bu.

Düşünüyorum da Melo'nun performansı pek düşmüyor.

Yani bence Melo'ya seni alacağız garantisi verilmiş gibi.Yoksa adamın kafası başka yerlerde olur.

Bir kafası Volkan'da zaten ben diğerinden bahsediyorum.

Profesyonel olabilirsek o atmosfer avantajimiz olur. Biz rahat oldukca onlar strese girecek.

Malum son hafta fiyaskolari meshur onlarin :) Yeterki ilk 30 dakika istedigimiz gibi gecsin.

Bakin o zaman Kocaman da, oyuncular da, taraftar da tirnaklarini kemirmeye, dua etmeye baslayacak.

Mesela Fenerbahce böyle bir durumda Arena atmosferini cok iyi kullanirdi. Bunu cok iyi yapiyorlar. Bizim düstügümüz hatalara düsmüyorlar. Kötü oynuyormus gibi gözüküyorlar ama hep rahat kalmaya calisiyorlar. Anahtar bu.

Bu kez karşılarında Sivasspor, Trabzonspor yada Denizlispor yok.

Fatih Terim'in hafta içi oyuncularla yapacağı konuşmaları düşünüyorum da rahatlıyorum.

Şampiyon olup geri döneceğiz.

Geri düşersek bu kez çeviremeyiz. Belki son dakika karambolü olur fener iyice kapanırsa. 2 farklı geri düşersek kapatın tv yi.Ama öne geçersek bambaşka bir maç olur

Fatih hoca uefa finali görmüş adam.

Bilir motive etmeyi, Allahın izniyle..

Düşünüyorum da Melo'nun performansı pek düşmüyor.

Yani bence Melo'ya seni alacağız garantisi verilmiş gibi.Yoksa adamın kafası başka yerlerde olur.

Bir kafası Volkan'da zaten ben diğerinden bahsediyorum.

Adamın kafası başka yerlerde zaten. Bence performansı düştü. Arena'da kaybettiğimiz Fenerbahçe maçında ilk 30-40 dakika sahada yoktu sanki. Bence kafasında hala "Kavgadan sonra bonservisimi alırlar mı acaba?" sorusu var.

İmparator kulübede olsa bu maç 50 kez oynansa hepsinde bizim lehimize sonuç çıkar diyebilirim de onun olmaması beni biraz tedirgin ediyor.

Fener'de gökhan gönül şoku haberleri hala çıkmamış :o

muslera hayatının maçını oynayacak göreceksiniz.yeter ki fener ilk 20 dakika yüzde yüzlük 2 pozisyonu harcasın . bu onları bitirecek. maça muslera ve baroş damgasını vuracak GS ne maçlar gördü.bu maçın kadıköyde olması bizim için avantaja dönüşecek göreceksiniz.hagi ilk geldiği hafta en kötü halimizde ve fb bundan kat kat iyiyken nasıl bize gol atamamışlardı hatırlayın. o maçta yaptığımız tek şey vardı.... sakin... sabırlı....tahriklere kapalı oyun.ümitvar olunuz ..........

fenerli bir arkadaşımda maçı rüyasında görmüş : Yıkıldım Tolga maç 3-3 bitiyor , Galatasaray şampiyon oluyor. Maçın başında 2-0 öne geçiyorsunuz beraberliği sağlıyoruz ama yine yiyoruz maç 3-3 bitiyor.

Geri
Üst Alt