STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bazı futbolcuların performansı takımla alakalıdır.Pino'da bu tip futbolculardan.Takım iyi olduğu zaman Pino'nunda performansıda daha iyi olacaktır.Tabi gol oranıda.Mesela Baroş öyle bir futbolcu değil.İyi de olsa takım kötüde olsa buldumu yazar.Bence Pino Baroş iyileştikten sonra beraber çalışsınlar.Baroş gol vuruşu öğretsin biraz.Rıdvan'ında çenesini kapatsın.

Floryada hıyarlı protesto

Taraftarlar kampı bastı!

Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı.

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.

HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne 'hıyar' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu hıyarlardan cacık olur sizden bir b.k olmaz' yazılı pankart açtı.

Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.

Gelelim eleştirilere. Pino forvet falan değil. Bir forvet o kadar gol pozisyonu kaçırmaz. Son vuruşları, son tercihleri çok kötü. Olmadık yerlerden vuruyor, pas atmıyor, olmadık yerlerde içeri koşu yapması gerekirken yapmıyor. Tek avantajı hızı ve kıvrak olması. Pino'dan forvet falan olmaz.

İkincisi bu Cana meselesi. Cana'yı beğenmedim. Önceki maçlarda da çok beğenmiyordum. Ya sizin anlattığınız Sunderland ve Marsilya geçmişinden uzak bir Cana var ya da farklı gözlerle izliyoruz Cana'yı. Ofansa hiç çıkmıyor 15 metrekarede top oynuyor. Kimse Hagi böyle bir rol verdi demesin, Neill bile belki bugün Cana'dan daha fazla çıkmıştır ofansa. Bakalım ilerleyen günlerde düzelecek mi fakat insanların abarttığı kadar Cana'yı ben bugüne kadar izlediğim maçlarda göremedim, bugün özellikle ikinci yarı ismini dahi duymadım. Belki sizin dediğiniz Marsilya ya da Sunderland performansını ilerki haftalarda yakalar eğer öyle değilse yanlış bir tercih olmuş Cana tercihi, bize topla giden, topu süren vs. vs. de yapabilen ön libero lazımdı, bakalım görürüz ilerleyen haftalardaki performansını.

Barış ile bir an önce vedalaşılması gerekir. Dengesiz bir futbolcu.

Transfere gerek yok bence kadromuz güzel.m.sarp ,arda,baroş dönecek daha:)

10-0 lık maç 3 te kaldı ona üzüldüm :D her maç en az 3 tane net pozisyonumuz oluyor zaten sağlam bir forvetimiz olsa gol atmakta sıkıntı yaşamıcaz

Mustafa'yı falan bırakalım şimdi acilen orta sahaya çözüm bulmaları gerekir. Hagi olmadık işler deniyor orta sahada Sabri'yi deniyor, Balta'yı deniyor, deniyor da deniyor ki çok problemliki ortasaha sürekli deniyor.

Cana gerçekten sizin abarttığınız kadar bir futbolcu değil.

Mustafa'yı falan bırakalım şimdi acilen orta sahaya çözüm bulmaları gerekir. Hagi olmadık işler deniyor orta sahada Sabri'yi deniyor, Balta'yı deniyor, deniyor da deniyor ki çok problemliki sürekli deniyor.

Cana gerçekten sizin abarttığınız kadar bir futbolcu değil.

Gerçekten iyi futbolcu emin ol. Elinden geleni fazlası ile yapan ve yanındaki orta sahaların vasıfsızlığı yüzünden sırıtıyor. Yanına pas yapacak olan orta sahalar ile kıymetini anlarız.Kaldı ki bugün kötü oynamadı.

Dikkat ettiniz mi barışa ve ayhana gelen her top geri bizim kaleye geldi. hem ağırlaştırıyorlar hemde beceriksizler.kovsunlar..ayhan gittiği gün gofret dağıtacam çocuklara hayrına:D

Dikkat ettiniz mi barışa ve ayhana gelen her top geri bizim kaleye geldi. hem ağırlaştırıyorlar hemde beceriksizler.kovsunlar..ayhan gittiği gün gofret dağıtacam çocuklara hayrına:D

şakamısın ? Ayhan sahanın en iyilerinden biriydi

Hayır hayır bugünkü Cana'nın nesi iyi idi. O topları Ayhan ya da Barış hatalı şekilde verseydi burda yemediği küfür kalmazdı o futbolcuların. Cana bilmiyorum ilerleyen haftalarda düzelirse düzelir fakat diğer maçlarda ve bugünkü maçta sizin anlattığınız Cana ile benim sahada izlediğim Cana çok farklı.

Hayır hayır bugünkü Cana'nın nesi iyi idi. O topları Ayhan ya da Barış hatalı şekilde verseydi burda yemediği küfür kalmazdı o futbolcuların. Cana bilmiyorum ilerleyen haftalarda düzelirse düzelir fakat diğer maçlarda ve bugünkü maçta sizin anlattığınız Cana ile benim sahada izlediğim Cana çok farklı.

Cana'nın görevi ileriye isabetli paslar atmak değil veya asist yapmak değil. Bunu hala anlayamadınız ona yanıyorum ben. Cana'nın mevkisinde en iyisi bile gelse, bundan çok çok fazlası olmaz yani.

Ziya şengül :JAJA YA , JABA DİYOR sıgır ya :D

Selen bir kaç pas hatası dışında gerçekten iyidi.Cana'yı bırak Ayhan'a bak. Adam aldığı toğu geriye döndürüp,oyunu yavaşlatmaktan başka iş yapmadı.Ama spikerlerin ve yayıncı kuruluşun politikası devamlı Cana'ya sallamak. Cana oynadığı maçlarda ve dakikalarda orta sahada rakipler top kullanamıyor.Buna Trabzon maçı da dahil.Bu da onun iyi bir futbolcu olmasına yeterli bir sebebtir.Orta saha alalım Cana'nın kıymetini anlayalım diyorum.

Ayhan mı? ya bana ayhan demeyin artık onu görünce maç izleme hevesim kaçıyor..

Cana'nın görevi ileriye isabetli paslar atmak değil veya asist yapmak değil. Bunu hala anlayamadınız ona yanıyorum ben. Cana'nın mevkisinde en iyisi bile gelse, bundan çok çok fazlası olmaz yani.

Biliyoruz Sercan bir ön liberonun ne yapması gerektiğini. Bırakın artık şu savunmayı da. Cana için sürekli bir bahane üretiyorsunuz. İlerleyen zamanda sizin dediğiniz performansı yakalarsa yakalar fakat sizin bahsettiğiniz bir oyuncu değil.

Artı yaptığı pas hatalarını da görmüyorsunuz hiç. Onu Barış ya da Ayhan yapsa şimdi burda insanlar sürekli küfür ediyordu o futbolculara.

Geri
Üst Alt