STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

tff ye ufaktan bir tazminat verip derhal yanali getrimeliler takima.

kalan maclari yönetsin ligi cok iyi taniyor.

sonra gelecek sene icin takimini kursun, bizim paf oyuncularida cok

iyi taniyor eminim emre colak gibi oyuncular banko oynar!

cok kotu durumdayız hakkaten ve bız hemen duzelecek bir halde de değiliz

Dünya'daki pek çok önemli kulüp, oyuncuları motive etmede ve sorunları çözmede profesyonellerle çalışmakta. Bir dönem bizde de vardı diye hatırlıyorum.

bizde oyuncu yok ki motive edesin, pardon bizim takimda ADAM bile yok.

bizim oyuncular önce ADAM olsunlar sonra oyuncu mu degil mi bakariz.

En cokta Turkiye'de yasayan renkdaslarimin haline uzuluyorum. yarin sokaga nasil cikacaksiniz. Allah yardimciniz olsun. O yonden ben biraz rahatim..

ailede fenerli oldumu yine rahat degilsin :p

cok kotu durumdayız hakkaten ve bız hemen duzelecek bir halde de değiliz

256786911.jpg

böyle karektersiz bir adam bizde kaptan, gerisini sen düsün artik...

En cokta Turkiye'de yasayan renkdaslarimin haline uzuluyorum. yarin sokaga nasil cikacaksiniz. Allah yardimciniz olsun. O yonden ben biraz rahatim..

Senin işinde zor Indiana Chicago'yu yendi biraz önce

Niye başımız dik olmasın. 2000 yılında FB daha iyidi. Çünkü Dünya sıralamasında 1. olan bir takımın olduğu ligde mücadele ediyordu. Şimdi bizim takımlarımız averaj maçı olarak görülüyor. Bu ligde FB lider olsa ne olur. Bu arada biz Dünya sıralamasında 1 numarayken, Sigma Olumuc diye bir takımdan 7 tane yediler.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - 2'de 2 yapamadı

Maçın kader anı bu pozisyondu. Kazım plaseyi düzgün yapabilse, belkide maç kopmuş olacaktı. Stancu'nun kafa vuruşu vardı bir de, o da net pozisyon.

kader ani degil, mac 10-0 olsa bile bu takim 11 tane yer yine kaybeder, 5 tanesini falan balta kendi kalesine atar veya attirir göz markaji ile..

aslinda cözüm kolay bütün defans hattini göndereceksin, selcuk inan volkan sen onur kivraki alacan.

ardayi tutacan yabancilarin hepsini göndericen cana haric, üc tance saglam yabanci alacan, santrofor,

sag bek stoper veya sol bek. bu 35 milyonu bulur ama en azindan futbol izleriz, antrenör avci veya yanal bak neler oluyor!

aslinda cözüm kolay bütün defans hattini göndereceksin, selcuk inan volkan sen onur kivraki alacan.

ardayi tutacan yabancilarin hepsini göndericen cana haric, üc tance saglam yabanci alacan, santrofor,

sag bek stoper veya sol bek. bu 35 milyonu bulur ama en azindan futbol izleriz, antrenör avci veya yanal bak neler oluyor!

Cana çok panik bir adam ve biraz fazla hırslı. Bu oyun akıl oyunu. Rijkaard hep bunu söylemeye çalışmıştı. Ama malesef istediği gibi bir takım kuramadılar gitti. Tam bir komedi...

gelecek senenin kadrosunu kurmamiz icin sezon sonunu beklemeliyiz, küme de kalirsak belki biseyler yapilir, bank asya'da olursak artik bi zahmet gencleri oynatsinlar o zaman, yeter be..ayrica cana'yi kadro tutmanda ilginc, 1 gram katkisi yok takima, kimsenin olmadigi gibi, hepsine kapiyi göstermek gerek.

Merak etmeyin arkadaslar seneye ligde firtina gibi esecegiz. Bolu, samsunspor, Giresunspor, orduspor oyuncularinin dizleri arena'da tir tir titreyecek..

gelecek senenin kadrosunu kurmamiz icin sezon sonunu beklemeliyiz, küme de kalirsak belki biseyler yapilir, bank asya'da olursak artik bi zahmet gencleri oynatsinlar o zaman, yeter be..ayrica cana'yi kadro tutmanda ilginc, 1 gram katkisi yok takima, kimsenin olmadigi gibi, hepsine kapiyi göstermek gerek.

önlibero olarak iyi topu iyi kesiyor onun yanina selcuk inani koyacan bak neler oluyor.

bizim orta sahada iyi top yapabilen oyuncu olmadigi icin canadan bekleniyor.

ama her önlibero topu dagtacak diye bir kayde yok.

dedigim gibi selcugu alsinlar orta sahaya canayla iyi ikili olurlar!

Gönderilecek olan yabancilar: ilk sirada Zapata olmasi, ikinci Kewell, ücüncü Cana.

Neil ve Stancu da gidebilir. Stancu eger böyle devam ederse gönderilsin. Ama zor gibi, 5 milyon etti adam, en az 1 sene kalir. Kalirsada + 2 icin düsünmeli. Yani yapilacak transferler Stancudan cok daha kaliteli olmali, Stancuyu, Pinoyu yedek brakicak türden olmali. ama nerde..

Geri
Üst Alt