STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Rıdvan Mustafa Sarp'ı övmeye başladı.Demekki Rıdvan'da gördü Sarp'ın takımı baltaladığını.

Sadece yillik 3.5 Milyon aliyor diye Elano oynamak zorundaysa, Galatasaray´in büyüklügünü sorgularim. Elano Türkiye´de OYNAYAMIYOR. Daha neyin sabri bu? Aydin bile cok cok daha etkili Elano´dan. Elano icin Ayhan´i izlemek zorundamiyim ben ya? Cana tercihi yüzünden Rijkaard´dan inanilmaz derecede sogudum.
Elano dilimize acı geliyor ama en az güiza kadar patladı elimizde yıllık ücret aynı kazık sadece bonservisi düşüktü güizanınkinden.Ben geçen yıl sezon arası elano aranılan kanmı diye topik açayım dedim 2 tane bana nerdeyse saldıran tarzda mesaj geldikten sonra konu kayboldu ortalıkdan:o

Sosa ve Popov müthiş oyuncular.

Elano devre arasi yolcu olsa bari, gerci isteyen varmidir.

Bu sezon samiyendeki ilk maçımızda öldük öldük dirildik.Son dk.lardaki baskıda gol yeseydik ağlardım artık ve hala şu ali turanı sağ bek oynatan bi insan olan rijkaard'dan ümidi kestim.Hala orta sahada cana varken ayhan-sarp oynatan teknik adamımız olduğu için utanıyorum.Bıktım o ayhan-sarp ikilisinin bulunduğu orta sahayı izlemekten.2 3 vasat oyuncu yüzünden bütün takım kitleniyoruz.

Bu sezon samiyendeki ilk maçımızda öldük öldük dirildik.Son dk.lardaki baskıda gol yeseydik ağlardım artık ve hala şu ali turanı sağ bek oynatan bi insan olan rijkaard'dan ümidi kestim.Hala orta sahada cana varken ayhan-sarp oynatan teknik adamımız olduğu için utanıyorum.Bıktım o ayhan-sarp ikilisinin bulunduğu orta sahayı izlemekten.2 3 vasat oyuncu yüzünden bütün takım kitleniyoruz.

Sami Yen'deki ilk maçımızda Bursaspor'a 2-0 yenildik.

Neill,cana,pino(kewell),insua,misi ve baros olmalı ilk 11 haftaya skor garantiye alınırsa sarp elano falan girsin koşsunlar deli gibi sahada:D

Neyse herkese hayırlı geceler arkadaşlar uykusuzum yatıyorum.

Kötü oynayıp 3 puan almakta önemli.

Sami Yen'deki ilk maçımızda Bursaspor'a 2-0 yenildil.

Özür dilerim yaa unuttum onu eski açıktaydım hatta :)

SamiYen artık rakip takımlar için cennet oldu.Takım bu gidişle ilk 4'e bile giremez.

ali turan deli etti herkesi ya

Antep'te de Sosa, Julio, Popov kaliteli yabancılar..

ali turan deli etti herkesi ya

Aynen öyle renkdaş.Ali turan o kadar sırıtıyor ki orada sabri yokken serkan o da yoksa neill falan oynasın.

Rijkaard o adamı sağbekte nasıl tutuyor anlamış değilim yaa artık bende şüphe ediyorum bu adamdan :D

Renktaşlar bu Elano'dan cacık olmayacak belli. Ruhsuz ruhsuz dolanıyor sahada, kiralama döneminde gitse de o da rahatlasa biz de rahatlasak. Hem Aydın hem Pino o kanatta Elano'dan daha iyi iş çıkardılar.

Aynen öyle renkdaş.Ali turan o kadar sırıtıyor ki orada sabri yokken serkan o da yoksa neill falan oynasın.

Rijkaard o adamı sağbekte nasıl tutuyor anlamış değilim yaa artık bende şüphe ediyorum bu adamdan :D

Adam ben sağbek değilim, bindirme yapamam diye bağırıyor ama ısrarla FR ondan sağbek yaratmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt