Erdem Erkan
Parçalı Üye
- 8 Haziran 2009
- 4.231
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
Öncelike basında okuduğun herşeye inanma, yok Diego'yu beğenmemiş, bilmem ne...Terim'in en sevdiği oyuncu tipi Diego.
Maliyet hesabı yapıyor dediğin şöyle birşey: Galatasaray(senin, benim taraftarı olduğumuz kulüp)'ın parasını idareli harcama, ziyan etmeme çabası.
Terim, kısa vadeli düşünen, Galatasaray'ı sevmeyen bir insan olsaydı paşa paşa harcatırdı paraları, kadroda bir adam 900k, bir adam 6m aldığı bir takım izlerdik, bir adam nasıl GS'nin üstünde tutulurmuş, onu izlerdik, 2 sezona uygulamaya geçecek olan mali kriterlere nasıl takılınırmış, nasıl avrupa kupalarından men edilinirmiş, onu izlerdik.
Real Madrid maçı hazırlık maçıydı. Hazırlık maçı. Hazırlık.
Yani evet, Real Madrid maçında da oyuncu denenir. 178-0 kaybetsek de bir önemi olmayan bir maç.
Ben mi engelledim hocam Diarra transferini? Ben mi dedim koca 3 4 ay boyunca takıma orta saha almayın diye? Diego'yu beğenmeyen Terim değil mi? Maliyet hesaplamaları yapmaktan takıma takviye yaptırmayan kim? 4 ay atak oyuncusu diye dolandılar 3 kuruşa kıyıp düzgün bir adam almadılar bugün çıkıp Baros, Elmander, Sercan ile idare etmeye çalışcaz diyor insaf yahu. Terim Elmander için kafasında ona şans vermek gibi bir planı bile olmadığına eminim çünkü kendisi aldırmadıKusura bakmada bu adam Real Madrid maçında da sağ iç başladı Real Madrid'e karşı adam mı deniycez? Maçı yaptğımız tarih 26 Ağustos lig normalde başlayacaktı 4 Eylül. Lig başladı Sabri hala sağ iç biz ama hala adam deniyoruz bakalım sene sonuna kadar buluruz oraya kara kaşımıza kara gözümüze gelecek iyi ucuz bir oyuncu.
Öncelike basında okuduğun herşeye inanma, yok Diego'yu beğenmemiş, bilmem ne...Terim'in en sevdiği oyuncu tipi Diego.
Maliyet hesabı yapıyor dediğin şöyle birşey: Galatasaray(senin, benim taraftarı olduğumuz kulüp)'ın parasını idareli harcama, ziyan etmeme çabası.
Terim, kısa vadeli düşünen, Galatasaray'ı sevmeyen bir insan olsaydı paşa paşa harcatırdı paraları, kadroda bir adam 900k, bir adam 6m aldığı bir takım izlerdik, bir adam nasıl GS'nin üstünde tutulurmuş, onu izlerdik, 2 sezona uygulamaya geçecek olan mali kriterlere nasıl takılınırmış, nasıl avrupa kupalarından men edilinirmiş, onu izlerdik.
Real Madrid maçı hazırlık maçıydı. Hazırlık maçı. Hazırlık.
Yani evet, Real Madrid maçında da oyuncu denenir. 178-0 kaybetsek de bir önemi olmayan bir maç.