STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 16 Eylül | Maç Sonucu

kim ne derse desin diego olacaktı. bakın celtic maçın da ya da valencia maçında arda ile diego girdi oyuna. bi hücum yapamayan madrid, oyunu valencianın sahasına yıktı. ama bizde oyunu karşı alana yıkacak adam yok.

Ne Keitaymış ulan.Başka aklınıza gelen kanat topçusu yok mu?

Ben para korkusu yaşayan bu Anadolu takımlarının Fener'e karşı bilerek yenildiğini düşünüyorum. Futboldan uzaklaşan Fenerlileri lige çekmek için bunu yapıyorlar, amaç tabi ki yine decoder satmak. Alın başınıza çalın liginizi daha ne diyeyim?

Cevap: STSL 11/12 H:2 | Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe | 2.Yarı

Ziegler iyydi. Hakan baltanın 1 senede yapamadığı kadar 1 maçta hücum bindirmesi yaptı daha ne yapsın adam. Şurası kesinki biz kanatsız top oynuyoruz. Fenerde Ziegler ve Uğur kanatları iyi kullandı. Bienvenu için boş alanda etkili olan birine benziyor diyebilirim. Niangtan iyi değil. Daha kuvvetsiz bir kere ama penaltı yaptırdı ve gol attırdı, ilk maç için iyidi bence. Fener çok yavaş oynuyor ama antep hiç pres bile yapmadı. Orta sahada rezil oynadılar. Popov ve Cenk çok kötü oynadı. Türkiyede her takım fenere karşı böyle oynarsa fener hepsini yener. Geçen sene Kadıköyde bile bundan çok daha sert oynadı antep fenere. Demekki şike yapan fenere karşı anadolu takımları iyi konsantre olamıyorlar, birazda bunda basının fener için yaptığı acitasyon etkili oldu.

İyi falan değildi. Antep kanatlarda savunma bile yapmadı. Bekir bile sağdan atıp soldan geçti. Antep'in defansı leşti bugün. Bize de böyle oynayan bi takım olsa kanatlardan Riera, Eboue/Kazım, Sabri, Balta bile yardırır. İBB maçını herkes izledi, adamlar çok iyi savunma yaptılar. Antep'li oyuncularda 5-0 öndelermişcesine rehavet vardı.

Abi bırak onları ya yenemezsek çok büyük protestolar olacakmış.2.haftada olduğumuzu unutuyormuyuz acaba şimdi böyle konuşan adamların yenince sevinmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum yenilincede üzülmeye.

Napalım yani sen gibi oturup yenildik gene aferim mi diyelim?:)

selam arkadaslar

Abi bırak onları ya yenemezsek çok büyük protestolar olacakmış.2.haftada olduğumuzu unutuyormuyuz acaba şimdi böyle konuşan adamların yenince sevinmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum yenilincede üzülmeye.

Son 3 sene kötü başlayıp şampiyon olduk haklısın

Arkadaşlar Antep-Fener maçını yorumlarsak

Fener ne olursa olsun kazanmayı biliyor

Alex faktörü çok mühim tabiki de

nereye kadar gider bilemem lakin

kazandıkça hırslanıyorlar maçı bırakmıyorlar

seri galibiyetler gelirse fener den şaşırmam

bizde yenersek sürekli daha da mutlu olurum

lakin playof ta yıkıp geçeriz

çünkü biz eleme takımıyız

yeterki seri galibiyetler alalım

ağırlığımız hissedilsin

öteki türlü her takım bize efeleniyor

durum budur benden

SAYGILAR.

liglerin geç başlaması en kötü bizi etkilemiş gibi. Temmuz ve Ağustosun başlarında iyi bir tempo yakalamıştık keşke Ağustos ayında başlasaymış lig

Ben para korkusu yaşayan bu Anadolu takımlarının Fener'e karşı bilerek yenildiğini düşünüyorum. Futboldan uzaklaşan Fenerlileri lige çekmek için bunu yapıyorlar, amaç tabi ki yine decoder satmak. Alın başınıza çalın liginizi daha ne diyeyim?

Bunu çok bilmiş insanlara anlatamıyorsun anlatmaya çalısınca komplocu oluyorsun geçen senede aynı olaylar oldu şu maçta şu yattı dedik ne kopmlucusun lafını yedik.İlla gözüne gözüne sokucaksn bazılarının ki öyle anlayacak.

Ne Keitaymış ulan.Başka aklınıza gelen kanat topçusu yok mu?

Keita'dan neredeyse nefret edeceğim, o derece. Bu takımın ihtiyacı Keita falan değil. Podolski ve Diego. O ikisi gelmiş olsa Keita'dan kimse bahsetmezdi bile.

Geri
Üst Alt