Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 1.148
Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu
Beş dakikada Beşiktaş olmuş ...
Beş dakikada Beşiktaş olmuş ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk nin attigi son 5 gol kafadan
karabük macında elmander sercan ve kornerden meloyla 3 pozisyona girdik. 10 kişi kalmamız ama bir bakıma bahane. fatih hoca defans yaptırdı bana göre yanlıştı tabi. okadar gömülmemeliydik. bazı degişiklikleri yanlıştı.Siz skora takılın. Ama inanın Bursa kadar oynayamadık. Ama Emrah Kaya'nın dediği gibi sadece alan savunmamızda biraz gelişme var. Lakin hücum anlamında sıfırız.
bjk nin attigi son 5 gol kafadan
OWWWW YEAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
diyesim geliyor. Dedim bile. Kirmizi kart felan dinlemem. 10 kisi kaldik, 5dk'da 2 kez attik, 3 puan cepte, Fener ve Es-Es'le fark 1 puan.
Simao lesh oynadi. Edu lesh oynadi. Pektemek cok iyi olmasina ragmen, santrofor'da oynamali. Topu cok iyi tutuyor, ama kaleye yakin olmali. Edu lesh. Quaresma lesh oynadi. Elinden operim Holosko.
.
Quaresma atıldıktan sonra bursa gevşedi ondan olsa gerek
diyesim geliyor. Dedim bile. Kirmizi kart felan dinlemem. 10 kisi kaldik, 5dk'da 2 kez attik, 3 puan cepte, Fener ve Es-Es'le fark 1 puan.
Simao lesh oynadi. Edu lesh oynadi. Pektemek cok iyi olmasina ragmen, santrofor'da oynamali. Topu cok iyi tutuyor, ama kaleye yakin olmali. Edu lesh. Quaresma lesh oynadi. Elinden operim Holosko.
.
.
Ezeriz. Quaresma formda, sag kanatta basliyor. Rakibi o kanatta Vederson. Quaresma her ustune yurudugunde gecer onu. Orta sahada Necip'i Batalla'ya taktimi top yapabilecek adam yok. N'Diaye cok guclu, ama atak yonlendirebilen bir oyuncu degil. Sidnei ve Egemen varken santroforun Bangura/Sestak/Turgay olmasi fark etmez. En begendigim bu ucluden Turgay, ama stopperlerimiz durdurur. Quaresma'nin kazandigi faulleri Fernandes kullanir, ileri cikan Sidnei ve Egemen cok gol pozisyonuna girer.
1-3.
[video]https://fanatik.ekolay.net/Super-Lig-2011-12-Puan-Durumu_11_379.htm[/video]
adam hic degilse kötü oynadi, lesh oynadi dedi, diger arkadas gibi q7 cikti, bursa rahatladi, bu yuzden goller attik dememis )))