STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1-2 Beşiktaş | 22 Eylül | Maç Sonucu

Beş dakikada Beşiktaş olmuş ...

Bjk'ye helel olsun gitmis maci cevirdiler.Ve yine oyuna sonradan gelen oyuncu galibiyet golu atti.

Besiktasin kazanmasini cok istiyordum nedeni ise stada edilen kufurler

Cevap: STSL 11/12 H:3 | Bursaspor 1- 2 Beşiktaş | 2.Yarı | 22 Eylül

Siz skora takılın. Ama inanın Bursa kadar oynayamadık. Ama Emrah Kaya'nın dediği gibi sadece alan savunmamızda biraz gelişme var. Lakin hücum anlamında sıfırız.
karabük macında elmander sercan ve kornerden meloyla 3 pozisyona girdik. 10 kişi kalmamız ama bir bakıma bahane. fatih hoca defans yaptırdı bana göre yanlıştı tabi. okadar gömülmemeliydik. bazı degişiklikleri yanlıştı.

[video]https://fanatik.ekolay.net/Super-Lig-2011-12-Puan-Durumu_11_379.htm[/video]

Yahu Karabük maçındaki baldan daha fazla bal mı olur. Komik bir penaltı yaptırdı o defans. Yoksa gol atmaya ne niyetmiz vardı ne gücümüz.

ligin baslarinda bu kadar kirmizi kartlar hayiri alamet degil bence bizim futbolcular 2-3 gunde mac oyunamaya buniyeye sahip degil ne fizik kaldirabilir ama mental kaldiramiyor daha cok bu kirmizi kartlari goracagiz bu sene kadrosu genis olan yasadi.

OWWWW YEAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

diyesim geliyor. Dedim bile. Kirmizi kart felan dinlemem. 10 kisi kaldik, 5dk'da 2 kez attik, 3 puan cepte, Fener ve Es-Es'le fark 1 puan.

Simao lesh oynadi. Edu lesh oynadi. Pektemek cok iyi olmasina ragmen, santrofor'da oynamali. Topu cok iyi tutuyor, ama kaleye yakin olmali. Edu lesh. Quaresma lesh oynadi. Elinden operim Holosko.

.

iste bu yüzden seni diger bjklilerden ayri tutuyorum bu forumda, hatta en iyi anlastigim üyelerden birisin.

yazdiklarina aynen katiliyorum (oyuncu, performans degerlendirmesine)

Quaresma atıldıktan sonra bursa gevşedi ondan olsa gerek

lafim demin bunu yazan besiktasliya ...

diyesim geliyor. Dedim bile. Kirmizi kart felan dinlemem. 10 kisi kaldik, 5dk'da 2 kez attik, 3 puan cepte, Fener ve Es-Es'le fark 1 puan.

Simao lesh oynadi. Edu lesh oynadi. Pektemek cok iyi olmasina ragmen, santrofor'da oynamali. Topu cok iyi tutuyor, ama kaleye yakin olmali. Edu lesh. Quaresma lesh oynadi. Elinden operim Holosko.

.

Kaç hafta balınızla gideceksiniz ki eninde sonunda tıkanıp kalacaksınız. Sizin takım lesh başkan lesh teknik ekip lesh. Holosko'mu kurtaracak allasen.

Averajlara bak.

10 kişi kalmak var birde kaleci kırmızı kart görüp 10 kişi kalmak var bunu karıştırmayalım:):)

yorum yaparken buna dikkat edelim:):)

.

...

Ezeriz. Quaresma formda, sag kanatta basliyor. Rakibi o kanatta Vederson. Quaresma her ustune yurudugunde gecer onu. Orta sahada Necip'i Batalla'ya taktimi top yapabilecek adam yok. N'Diaye cok guclu, ama atak yonlendirebilen bir oyuncu degil. Sidnei ve Egemen varken santroforun Bangura/Sestak/Turgay olmasi fark etmez. En begendigim bu ucluden Turgay, ama stopperlerimiz durdurur. Quaresma'nin kazandigi faulleri Fernandes kullanir, ileri cikan Sidnei ve Egemen cok gol pozisyonuna girer.

1-3.

Beşiktaş berbat oynadı. Maçı izledim ve gollerin nasıl geldiği hakkında fikrim yok. İsmail'in serbest vuruşundan hiç umudum yoktu gol oldu. 2. gol zaten neler olduğunu anlayamadan topu ağlarda gördüm. Bursa'nın bu kadar kötü bir Beşiktaş'tan evinde puan alamaması çok kötü oldu onlar adına. Bizim adımıza da çok kötü oynanan ve ligin zor bir deplasmanından gelen şans puanları iyi oldu.

Tekrar söylüyorum,Besiktasın kanatlarını durdurup,Duran toplardanda dikkatlı olursanız Besiktas kitlenir kalır...

Şunlardaki şans bir kerede bizde olsun.

adam hic degilse kötü oynadi, lesh oynadi dedi, diger arkadas gibi q7 cikti, bursa rahatladi, bu yuzden goller attik dememis )))

Yok birşey dediğim yok zati. Sadece "ezeriz"den "owww yeahhh"ye gelmiş arkadaş, hoşuma gitti.

Geri
Üst Alt