STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Çok üzülerek söylüyorum ama biz hem BJK hem TS hemde FB ye yeniliriz.Şu aralar oynarsak bir tek BJK yi yenme şansımız var .FB ve TS 'yi yenemeyiz.Oyuncu kalitesizliğinden değil Fatih Terimi tanıdığımdan söylüyorum bunu .Osman diye bir oyuncu vardı bizde fırtına gibi estiğimiz dönemde medya Osman değil Ergün oynar dedikçe Ergünü değil Osmanı oynatıyordu .Şimdi Eboue Sabri ortasaha oynamaz Yekta oynar dedikçe bu ısrarı devam edecek .Çok takdir etmeme rağmen ne yazık ki bu tür problemleri var Fatih hocanın .Bunları aşar diye düşünüyordum ama yanılmışım.

oha lan tüm takimlar full kadro olsun hakem yabanci olsun görürüm ozaman nokta

Geçen haftalarda yazdım. Bu takım fener gibi oynuyor diye. Kazanılan maçlarda 1.5 pozisyon yaratıp 2-3 gol attık. Yok uzaktan sallanıp gol olanlar, yok rakip takımın kendi kalesine attığı goller. Hep tesadüf goller....

Bugün gol atamayınca foyamız ortaya çıktı. Organize atak yapamıyoruz. Net pozisyona giremiyoruz. Ne taktik var, ne sistem.

Trabzonda harikalar yaratan Selçuk sıradan bir oyuncu gibi. 7 yıl Arsenal forması giyen Ebue futbola yeni başlamış gibi saçmalayıp duruyor. Riera herhalde izlediğimiz kadar kötü oyuncu değildir. Ama çok kötü oynuyor.

9 tane transfer yapıldı hala Aydın, Emre Çolak tan medet umuyoruz. Maça kurtarıcı diye Sercan giriyor...

Geçen sene kornerleri Arda berbat kullanıyordu. Duran top ustası Selçuk ondan da kötü kullanıyor. Bir tane doğru dürüst freekick kazandık. Defans bile ileri çıktı, ama Selçuk muz ortayı üstten avuta attı. 7 gün antreman yapan yetenekli bir futbolcu nasıl öyle kötü bir orta yapabilir anlamak mümkün değil.

Baroş golleri atınca herkes ilk 11 de olmasını arzu etti. Terim de öyle yaptı ama Baroş 90 dk oynayınca sakatlanma riski artıyor. Son 20 dk belki onun için daha yararlı olabilir.

Terim 2. haftada Ocak transferi konusunu açtı. ( Belki oyunculara sopa göstermek gibi bir taktik yaptı. ) Ancak taraftarda sürekli Ocak transferini konuşuyor. 9 transfer yapan bir takımın yeni transfere ihtiyacı olmamalı.

Terim 2. döneminde 2 sezonda, 4 transfer döneminde 40 tane oyuncu aldı. Tek kalıcı Necati oldu. O da 2 - 3 sene oynadı. Korkum , sürekli transfer yapılacağı ve sürekli geriye gidiş. Umarım korkularım boşunadır, bu takım şampiyon olur. Seneye Şampiyonlar liginde oynar.

Son olarak, Gerets döneminde atılan son dakika gollerini özledim. Takım sonuna kadar mücadele ediyordu. Bugün bütün maçı 1 - 0 öndeymiş gibi oynadık.

Puan kaybettik diye bu konuları yazmıyorum. Kazandığımız maçta bunları yazan biriyle gençler makara geçer. :)

Her puan kayıbı insanı düşündürüyor.

.

biz burada hakemi eleştiriyoruz neredeyse hayır hakemin hiç bir suçu yok suç eboueeenninin diye böğürenler var.

fatih terim rieranın yerine aydını oynatmış diye fatih terime 4-4-3-1-5-6-8 oynayacaksın diyenler var. sanki aydın yerine arshavin varda oynatmıyor adam.

gelde deli olma

eboue ve rierayı aldıranda taraftar değil mi?

Culio olmadığına göre Antep maçında mecbur riera ile başlarız. Ama Rieranın yerine orada Engini oynatmayı Tercih ederim. Enginden boşalan yer için Yektayı düşünüyorum. Sağda Kazım dönse bile takımı 10 kişi oynattığından Sercanla zaman zaman Elmanderle yer değiştirebilir. Elmander IPL açık oynamış adam, duruma göre Barosla Duruma göre Sercan ve Kazımla kayarak oynayabilir. Sabrinin ve Gökhanın bu takımda misyonunu tamamladığını Sabriyi Eboue Gökhanı Semihle değiştirmenin doğru olacağını düşünüyorum. Ne yazıkki Ne yaparsak yapalım sol bekte baltasal bir durumumuz var çağlar derseniz daha çok renktaşımız ağlar.

nasil yani?

podolskiyi neden aldirtmadilar?

taraftar riera transferine cok kizdi.

ebue yad urfalinin yerine coks aglam stoper alinsaydi keske dedi.

ya arkadas arshavin varda FT'mi oynatmıyo diyoda ben mi dedim rierayı alalım diye.

madem yaratıcı oyuncu eksikliğimiz var ofans sıkıntımız var ve sağ bekten sabriyi kesemiyosan neden ''yabancı'' sağ bek alıyosun. o zaman oyun kurucu alsaydık.

haksızmıyım beyler ya?

Culio olmadığına göre Antep maçında mecbur riera ile başlarız. Ama Rieranın yerine orada Engini oynatmayı Tercih ederim. Enginden boşalan yer için Yektayı düşünüyorum. Sağda Kazım dönse bile takımı 10 kişi oynattığından Sercanla zaman zaman Elmanderle yer değiştirebilir. Elmander IPL açık oynamış adam, duruma göre Barosla Duruma göre Sercan ve Kazımla kayarak oynayabilir. Sabrinin ve Gökhanın bu takımda misyonunu tamamladığını Sabriyi Eboue Gökhanı Semihle değiştirmenin doğru olacağını düşünüyorum. Ne yazıkki Ne yaparsak yapalım sol bekte baltasal bir durumumuz var çağlar derseniz daha çok renktaşımız ağlar.

bugün elmanderi açıkta izlemedin herhaldi

ya arkadas arshavin varda FT'mi oynatmıyo diyoda ben mi dedim rierayı alalım diye.

madem yaratıcı oyuncu eksikliğimiz var ofans sıkıntımız var ve sağ bekten sabriyi kesemiyosan neden ''yabancı'' sağ bek alıyosun. o zaman oyun kurucu alsaydık.

haksızmıyım beyler ya?

sanki adamın önüne torbalar dolusu para dökmüşsünde öyle konuşuyorsun

Ya tamam hakem rezildide biz takım olarak ne yaptık? Adam gibi bir kere çizgiye inip topmu çıkarttık bir arapasımı verdik bırak kaleye kaç şut çektik birisi bana söylesin. Koskoca Galatasaraydan bahsediyoruz beyler. Ayıp yapmayın. Kendi yanlışlarımızı kabul etmezsek işimiz daha çok zorlaşır.

Eboue'yi beğenmeyenleri hala anlamış değilim.

abi anlamıyosun sorun beğenmemek değil çok beğeniyorumda adam ortasaha oynuyo bende sorun mu var anlatamıyorum.

madem sabri sağda oynayacak bu adam neden alındı diyorum. ha aldıysan sabriyi yedeğe at oynat mis gibi eboue'yi ama oda yok?

bugun al-ver-kac-vur cok kötü yaptuk yhu

bugün sahada elmander melo selçuk ujfa eboue gökhan muslera görevlerini yaptılar.

Beşiktaş'ı yeneriz.

Trabzon maçı 3 ihtimalli.

Fenerbahçe hallaç pamuğu yapar. Antalyaspor'dan daha iyi bir takım ve hakem yine böyle olacak çünkü.

Bugünkü Antalya maçını izlerken o duran oyunda, oyunun soğutulmasında aklıma Arenadaki maç geldi atağa çıkıyoruz ama top sürerken nasıl oluyorsa devamlı faul yapıyorduk o maçta oyun neredeyse dakika baışna fauller yüzünden duruyordu bugünde aynı filmin farklı bir versiyonunu izledik.

Gram ümidim yok derbilerde kazanmamız için.

Deplasmanda ne zaman kazanmayı alıskanlık haline getirirsek işte o zaman bir yerlere geliriz. Mehter takımı gibiyiz deplasmanlarda zorluk seviyesi düşük deplasmanlarda bile böyleyiz

abi anlamıyosun sorun beğenmemek değil çok beğeniyorumda adam ortasaha oynuyo bende sorun mu var anlatamıyorum.

madem sabri sağda oynayacak bu adam neden alındı diyorum. ha aldıysan sabriyi yedeğe at oynat mis gibi eboue'yi ama oda yok?

Yanlış anlamışım yazını pardon. Eboue bu ligin en iyi sağ bekidir. Ama orada hala Sabri'nin oynaması gercekten ironik. Türkiye'de en büyük problem değişik mevkilerde oynatma hastalığı. Bir stoper vardır, arada sağ bek oynamışlığı da olur, alırsın her mac sag bek oynatırsın beğenmeyip yollarsın. Hani sorun sende değil, temelde sorun var, hemde cok fena.

3 milyon euroya mı ne alınmış eboue, rierayı almasaydık 6-7 milyona çok güzel diego tarzında adam alabilirdik

iyide diego tarzında engin zaten oynuyor hemde fazlasıyla oynuyor.

solda kimi oynatacaktık diegoyu alsaydık aydınmı yine oynayacaktı.

sabri sakatlansa sağ bekte kimi oynatacaksın bank asya topçusu serkanı mı yoksa ujfayı oraya çekip göbeğe servet-gökhan bombalarını aynı andamı forma vereceksin.

bugün eboue takımın en iyilerindendi çok çalıştı çabaladı ama sol kanadımız felçli sağdan sağdan bir yere kadar artık.

Mesut bugün ileride kimseyi izleyemedim. Bugünkü oyun kurgusuyla ne Barosu ne Ne Elmanderi eleştirebilirsin. Antalya karşısında çift ön libero oynuyorsun. Orta sahayı organize edecek tek bir adam yok. Onun için Engin bukadar önemli oluyor Selçuğun yanında o biraz kurtarıyor. Onun için Yekta bu takıma monte edilmeli diyoruz. elimizdeki kısıtlı imkanlar bu. Ama gidipte devre arasında Drogbayıda getirsen bu takımda bu oyun kurgusuyla gol filan atamaz.

bugün elmanderi açıkta izlemedin herhaldi

Geri
Üst Alt