STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Helali hoş olsun hocamız biz çok puanlar galibiyetler kupalar kazandırdı ama bugün kaybedilen 2 puan takıma değil Fatih Hocaya yazılmalıdır bence tercihleri çok yanlıştı bana göre.

Fatih Terim i bugüne kadar hiç eleştirmedim. Ancak bugün maçtaki kaybın tek sorumlusudur kendisi. Boşuna Emre ye Aydın a Engin e kızmayın. Hoca ne istiyorsa onlar onu yapıyor. Bugün beraberliği tamamen şansla kurtardık. Fatih hoca Elmander in yerine Snijder i, Emre nin yerine Ambrabat ı, Umut un yerine Burak ı alsaydı 2.yarı maçı döndürürdü.

Maçın adamı Muslera'ydı adam 2 tane %100 net pozisyon çıkardı

fatih hoca yine anlamsız tutuculuk triplerine girdi engini ortada yektayı sağda oynatmakta neydi takım kanattan atak yapmadı yuhh artık yuhhhh ...

bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum nak asya takımı kalitesinde topa yön verişimiz ayağa pas oynayışımız yazıklar olsun şu takıma böyle oynayacaksa ...

adam gibi top oynayın yenilin bişey demiyoruz gelene geç yapan bursa şov yaptı bize şov adamlar rüzgara karşı oynamadı sanki bursa defansı 50 metreden ayağa top atıyor bizde 2 metre yanına atabilen 4 kişi var

bu amrabat nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum kayseride ortalığı yıkıyordu burda 10 da birini bile oynamıyor. ayrıca fatih hoca bugün maçı hediye edecekti bursaya da sağolsun muslera buna izin vermedi.

Yikmiyordu, abartiliyordu sadece ;)

Kimse Aydın'a birşey kondurmadığı yok . Emre Aydın Amrabat bu adamlar Galatasaray'a yakışan futbol oynuyorlar mı bana bunu söyle !

Başkan ben Emre süper demiyorum ama sıralama yaparsak ben önce Aydın ne iş derim sonra Emre'ye bakarım..

Saçmalamayın be Selçuk Sneijder'e pas atmıyormuş. Hemen en kötüsünü düşünün zaten

UMUT AMRABAT EMRE BU TAKIMDA OLMAMALI. umut denen zat huzursuzluk çıkaracak

Hocayı eleştirin arkadaşlar.

Haketti bugün.

Ama abartmayın, gitsin filan demeyin.

Çok kötü analiz etmiş maçı ya. Müdaheleleri tamamen hatalı 4 4 2 çıkınca 10 gol mü attık. Sinir oldum hadi Burak defansa yardım etmiyor diye oynatmıyorsun. Çık Umutla tek forvet o zaman. Sneijder girdiğinde takım resmen oyunu dengeledi ama anlamadım bugün Fatih Terim'i cidden.

Emre Çolak için bir daha konuşayım bu çocukta teknik ve fizik yok kısacası futbolcu olamaz.

Bunu söylemekten çok rahatsızlık ama söylemeden edemiycem "bu takım bu sene şampiyon olmazsa sebebi Fatih Terimdir" .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

su melonun da takımın olmazsa olmazı oldugunu umarım anlamısızdır ozellıkle deplasmanlarda

Bugün başka gördüğüm şey Fatih Hoca Sneijder'le oynayacaksa kesinlikle tek forvet oynayacak.

Burak'ı sokmayıp Amrabat ve Aydın gibi çizgi oyuncularını sahaya alarak formasyonu Sneijder'a uygun hale getirdi.

yazık laaan komple yazık hepsi deli etti ama emre çolağı yolda görsem döverim bu ne laubalilik 2senedir fatih terime tek laf söylemedim ama burağı silmiş gözünde ve bana son geldiğindeki fatih terimi akllıma getirdi felipeyi pres yapmıyo diye sildidar görüşlü olmamak lazım futbolda bu ne abi bu ne biri açıklasın 150 maç oynasak bursayı yeneriz ama bu kadroyla imkansız

amrabat , emre , elmander , engin direk şutlansın

Takım da sıkıntı var geçen yılki topun yarısını oynayamıyoruz.. Derbiler dahil hiç birini iyi oynamadık engin güçsüz emre geziyor aydın hep aynı amrabat çok formsuz.. Ne yapcaz bilmiyorum geçen yıldan elimizde kalan tek şey SEMİH..

lanet fildişi ne zaman elenecek yokmuydu bugün maçları ne oldu ?

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

108 yıllık efsane nolucak peki..Egolara mı teslim olucak..Aydın a Emre yemi teslim olucak..Bırakın bu ağızları..İsimleri geçin..Tek gerçek Galatasaray ve kim zarar veriyorsa kendine çeki düzen vericek

usta bazilari Galatasarayli degil ki, Terimsporlular

Laf anlatamazsin onlara, hic ugrasma.

Sneijder ve Burak bu takımda %100000000 oynar. Net. Bırak hoca bu gereksiz işleri.

o kadar kötü bir düşünceye sahip oldugunu düşünmüyorum ama muhakkak burak la aralarında bi olay yaşandı ve egosunu tatmin etmek büyüklüğünü göstermek için oynaatmadı heralde

Terimin egoları daha önce bu takıma yeterince zarar verdi. Ah hoca ah ah ah.

Geri
Üst Alt