STSL 13/14 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Torku Konyaspor | M.S. | 27 Ocak

Sorun fenerin yenmesi değil. Esas sorun Konya gibi bir takımdan medet ummak zorunda olmamız. En nefret ettiğim olay bu işte, kendi göbeğini kendin kesemiyor durumda olup başkasının eline bakmak. 16 maçın hepsini kazansak yine de şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 50'yi geçmez, o kadar saçma bir durum işte.

biz kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoz ama hakemlere ne diycen ?hakemler sayesinde topladıkları 10-12 puan var dile kolay..böyle olmasa arenada koyar şampiyon oluruz diyecektik.

18 hafta geride kalmış abi, düşün ya 18 hafta. Hala kadro kaosu yaşıyoruz. 5. haftada hoca kovmanın ceremesi bunlar.

Daha o gün yaşanan kaos bugünkünden farksız. Bugün daha beteriz belki de.

Bir de sadece biz yaşıyoruz bunu ha, feneri geçtim ne beşiktaş'da ne trabzon'da yok böyle bir şey.

Komik değil mi bu yahu?

Böyle şaşkın vaziyette lig mi kazanılır allasen.

Hoca değişmesi dedin de Mancini yanlışta olsa ısrar etse bir sistemde veya kadroda dene Allah dene kaç ay oldu bu mudur böyle mi yapılır çeki düzen verme zamanı gelmedi mi

benim demek istedigim sabriyi konusmaya gerek kalmiyodu

Anlamadım yine seni özür dilerim . Sabri konusunda ama belki daha cok oynatıldığı eleştiriliyor özelikle ki bunu kimse kabulenemiyor. Sağ da zaten zar zor oynuyor birde sola koyduğunda taraftar tam kafayı yiğiyor

Gideceksin Florya'ya 'Fark kapanir' diye zirlayan oyunculari odunla döveceksin. Ilk haftadan lastik patladi olm

18 hafta geride kalmış abi, düşün ya 18 hafta. Hala kadro kaosu yaşıyoruz. 5. haftada hoca kovmanın ceremesi bunlar.

Daha o gün yaşanan kaos bugünkünden farksız. Bugün daha beteriz belki de.

Bir de sadece biz yaşıyoruz bunu ha, feneri geçtim ne beşiktaş'da ne trabzon'da yok böyle bir şey.

Komik değil mi bu yahu?

Böyle şaşkın vaziyette lig mi kazanılır allasen.

Büyükleri gec sen hele. Bu kaos ligimizdehic bir takımda yokdur

Herkes kafayı oyuncularla bozmuş. Forumun çoğunluğu oyuncuları çöp ilan etmiş tüm sorunu onlara bağlamış. Peki ey ahali sormazlar mı size bu 2. Sınıf ligde Sivasspor un veya Kasımpaşa nın kadrosu nedir ki bizim sadece 2 puan altımızda yer alırlar????

bizim sorumuz iyi bir arabamız var ama tekerlekleri yok. 2 yıldır forvetsiz ve kanatsız oynuyoruz. tek umudumuz burak beyin keyfine göre gol atması.

Anlamadım yine seni özür dilerim . Sabri konusunda ama belki daha cok oynatıldığı eleştiriliyor özelikle ki bunu kimse kabulenemiyor. Sağ da zaten zar zor oynuyor birde sola koyduğunda taraftar tam kafayı yiğiyor

Ben bu sezon sistemi anlamaya calismaktan kafayi yedim renktas :)

Herkes kafayı oyuncularla bozmuş. Forumun çoğunluğu oyuncuları çöp ilan etmiş tüm sorunu onlara bağlamış. Peki ey ahali sormazlar mı size bu 2. Sınıf ligde Sivasspor un veya Kasımpaşa nın kadrosu nedir ki bizim sadece 2 puan altımızda yer alırlar????

Sorun nedir ki geçen seneden 1 puan üstteyiz aynı haftada? Bunu da soruna yok mesela :rolleyes:

Biz ikinci olalım olalaım yeter.fener bu gidişle arena şampiyonluğu ilan eder.Bu rezil futbolumuzla olmayacak iş değil.Ama Mancini çok iyi kusursuz bi td, yablış olmasın.Adama yazık Sabri'yle oynuyor.Halbuki sağa Lahm sola Clichy, ileri de Silva Agü bir de ortasaha da çöp Selçuk yerine Yaya olsa Antep'e sahayı dar ederdi.

Kendi kurmadığı kadroyu Real ve Juventuslu gruptan çıkartan bir adamın kredisi 2-3 maç olmamalı

Transferlerin lisansı yok, iki sezondur gelen başarılardan sonra sene başından beri süregelen bir boşvermişlik var oyuncularda ilk 6 hafta Terim varken de belliydi bu, adam ne yapsın ?

Böyle olacağı belliydi,yönetim rezil kadro kurdu falan.Gelmiş gene kötü gün taraftarları :) 'Üç kuruşluk' fenerbahçeyle puan farkının açılmasının sebebi, Ünal Aysal ve Fatih Terim kapışması olmuştur.Galatasaray geleneğini bozmayıp kendi kendini yemiştir.

Manciniye saygım sonsuz.Ben puan farkının sezon içinde bizim maça kadar 5 civarı olacağanı tahmin ediyorum.Ama Mancinin artık bi kadro belirlemesi gerek.Mümkünse 3 lü savunma ve içinde sabri balta olmasın.

Puan kaybettik,rakipte yendi.Moraller bozuk.Unutulmasın ülkede bi malubiyetle çok şeyler değişiyor.Burda polyannacılık oynamıyorum.Ama kızdıgım nokta ayı gibi anadolu takımı kafasıyla uzun topla, taçtan, kornerden , şişirme toplarla gol bulma çabası içinde olan.. (son saniye attıkları 41542512 golü saymıyorum bile) tekrarlıyorum üç kuruşluk bi takıma ligi bu kadromuzla kolay teslim ediyoruz.

Elimizde düzenli 11de forma giymesi halinde ligin en iyi takımı var.Lütfen işler kötü giderken,yönetim rezil kadro kurdu,yok fb iyi falan bu tarz saçma sapan yorumlar yapmayın.Bu takım iki senedir ligte açık ara favori ve şampiyon.Üstüne transfer yaparakta gidiyor.Malesef sezon içindeki hoca değişikliği ligi buralara getirdi.Umarım işler bizim lehimizede döner.

biz kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoz ama hakemlere ne diycen ?hakemler sayesinde topladıkları 10-12 puan var dile kolay..böyle olmasa arenada koyar şampiyon oluruz diyecektik.

Ben hakemleri sene başından beri söylüyorum zaten. Bu heriflerin 12 puandan da fazlası var hakemlerle aldığı. Yani elimizden de bir şey gelmiyor. Bizim yapmamız gereken hakem makem dinlemeden maçlarımızı kazanmaktı, en azından 3-4 puan barajında tutabilmeliydik puan farkını. Eninde sonunda hataya zorlayacaktık, bir yerde kırılacaklardı. Ha onlar belki bu kadar önde olmayı hak etmedi ama bizde şu anki aldığımız puandan fazlasını hak etmedik. Maç bitiyor puan kaybetmişiz bizim oyuncular pek bir keyifliler, forma değişmeler, kahkahalarla muhabbet etmeler. Biz çıldırıyoruz, onların sülalesi rahat.

Hoca değişmesi dedin de Mancini yanlışta olsa ısrar etse bir sistemde veya kadroda dene Allah dene kaç ay oldu bu mudur böyle mi yapılır çeki düzen verme zamanı gelmedi mi

Çeki düzen verme zamanı geçeli çok oldu, hala da böyle de devam edecekse biz artık her hafta olumsuz futbolu ibretle izleriz.

Bırak Mancini'sini kralı gelse bana tüm devre arası boyunca oynatılmamış sabri'nin Antep'te 11 başlamasını açıklayamaz.

Takımı tanımak, kadroyu oturtmak bu mudur?

Telles ve hajroviçli takımını da göreceğiz bakalım.

Kendi kurmadığı kadroyu Real ve Juventuslu gruptan çıkartan bir adamın kredisi 2-3 maç olmamalı

Transferlerin lisansı yok, iki sezondur gelen başarılardan sonra sene başından beri süregelen bir boşvermişlik var oyuncularda ilk 6 hafta Terim varken de belliydi bu, adam ne yapsın ?

Antepe karşı bu rezil futbolun bahanesi değil.Kaç hafta geçti devre arası bitti ama antep gibi vasat bir takım farkı kaçırıyor.

Çeki düzen verme zamanı geçeli çok oldu, hala da böyle de devam edecekse biz artık her hafta olumsuz futbolu ibretle izleriz.

Bırak Mancini'sini kralı gelse bana tüm devre arası boyunca oynatılmamış sabri'nin Antep'te 11 başlamasını açıklayamaz.

Takımı tanımak, kadroyu oturtmak bu mudur?

Telles ve hajroviçli takımını da göreceğiz bakalım.

Adam devre arasını boşa harcadı resmen olmayacak işlere girdi tanımak böyle olmaz bunun adı hiç tanımamaktır

Gideceksin Florya'ya 'Fark kapanir' diye zirlayan oyunculari odunla döveceksin. Ilk haftadan lastik patladi olm

bu dediğn yakındır bu takım chelsea ye elenirse ve böyle oynamaya devam ederse. lafa gelince asarız keseriz sahaya çıkınca kedi oluyorlar,bi de maç boyunca bu durumu hiç sıkıntı etmiyorlar maçın bitimine 10 dk kalmış 2dk da duran top kullanıyorlar.

Geri
Üst Alt