STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Ya inanamıyorum hala bizim takım kötü diyen falan filen var

bunlar izleyince Galatasarayıma üzüldüm bu eziklerle maç yapmak zorunda kalacaz diye

çoluk çocuk maçı bunlar

bizim ölümüz şampiyon olur göz var nizam var

göz var izan var olacakmış :)) geçen gün yarışmada sordular.. bende nizam dedim :))

ona bakarsan yarın dünyaya meteor çarpabilir..

bırakın felaket tellallığını

insanlar neye göre şampiyonluk hakkında tahminde bulunur

oynanan oyuna futbolcu kalitesine falan bakılır

kusura bakma ama karamsarlıkta çığır açmışsın

fatih hoca komaya girer ünal başkan kalp krizi geçirebilir de de tam olsun

İşte bu iddan bu yüzden ergenliktir.

Emin olamazsın. En iyi zamanımızda bu eziklere şampiyonluk verdik mağlup olduk. Dikkat etmemiz lazım. Bizde öyle süper forse edici oynamıyoruz. İyi oynuyorz şikecilerden daha çok hak ediyoruz ancak kaçırıyoruz laubali oynıyoruz.

Birşey için kusura bakmadım. Asıl sen kusura bakma ama ergence davranıyorsun.

Erkan'ı ilk kez beğendim la.

hali saha macinda ilk cagiracagim kisi erkandir evet. adam resmen Q7 in kopyasi ama daha az verimli. Q7 en azindan ara sira muthis asist veya gol atiyordu. erkan tam cambaz ama verim olarak sifir nedense hemen hemen.

neyseee bize ne erkandan ya :)

İşte bu iddan bu yüzden ergenliktir.

Emin olamazsın. En iyi zamanımızda bu eziklere şampiyonluk verdik mağlup olduk. Dikkat etmemiz lazım. Bizde öyle süper forse edici oynamıyoruz. İyi oynuyorz şikecilerden daha çok hak ediyoruz ancak kaçırıyoruz laubali oynıyoruz.

Birşey için kusura bakmadım. Asıl sen kusura bakma ama ergence davranıyorsun.

biz ne zaman en iyi zamanımızda şampiyonluğu verdik

biz dediğin fenevbahçeyse olabilir de

biz GALATASARAY yani bunlara hiç şampiyonluk vermedik

kusura bakma rengini seçemedim

Şuan Fener bizim 2010-2011'de oynadığımız oyundan x2 kat daha kötü oynuyor ama gel gör ki onlar şampiyonluğa oynuyor,biz ise süründük o sezon.Sadece bu karşılaştırma bile ligde Eskişehir gibi bir çok satılmış,Fener'in köpeği takım olduğunu kanıtlar.Paflarla çıksalar her maça,yine bir şekilde şampiyonluğa oynatırlar bunları.

Necatinin yapacağı iş:Meydanlarda ve bilumum açık park ve cami önlerinde kuşlara yem attırma işi.

biz ne zaman en iyi zamanımızda şampiyonluğu verdik

biz dediğin fenevbahçeyse olabilir de

biz GALATASARAY yani bunlara hiç şampiyonluk vermedik

kusura bakma rengini seçemedim

vallah bende düsünüyordum simdi ne zaman verdik en iyi zamanimizda sampionlugu diye kara kara :) en kötü zamanimizda sampion olduk belkide :)

Şuan Fener bizim 2010-2011'de oynadığımız oyundan x2 kat daha kötü oynuyor ama gel gör ki onlar şampiyonluğa oynuyor,biz ise süründük o sezon.Sadece bu karşılaştırma bile ligde Eskişehir gibi bir çok satılmış,Fener'in köpeği takım olduğunu kanıtlar.Paflarla çıksalar her maça,yine bir şekilde şampiyonluğa oynatırlar bunları.

2. hafta 3 puan almış ve berbat oynayan fenev nasıl şampiyonluğa oynuyor dur daha 11. haftadan sonra bunlar ilk 8 için mücadele verecek

Acı bir gerçek var ki biz de pek farklı değiliz. Ağır, tekdüze bir oyunumuz var.

Sneijder olmasa Gaziantep karşısında şu Fener'den farkımız olmazdı. Hatta bizde şans olmadığı için muhtemelen gol de atamazdık.

Benzer yorumu ben de yapmıştım daha önce ama bizim sıkıntımız oyuncuları kullanış biçimimizle alakalı, oyun yapımızla ilgili değil.

Emirates ve Süper Kupa maçlarında oldukça tempolu ve akıcı top oynadık. Kenar organizasyonları işlediği zaman, her türlü PL takımıyla çatır çatır oynarız. Yeter ki 2 kenar oyuncusu ve tek forvetle maça çıkalım, ondan sonrası bizim için çorap söküğü gibi gelecektir.

Şu anda tek sıkıntımız sağlam kanat oyuncularımızın olmayışı. O sıkıntıyı aşarsak, ciddi anlamda rahatlarız.

Adamların tek sağlam yeri kale.Yıllardır kaleci konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorlar

ya dur bir bismillah be kardes. 2ci haftadayiz daha. konyaya yenilmisler simdiden hemde o bicim yani. bu oyunlari böyle devam ederse o yazdigin 3 sene önceki bizim düsdügümüz duruma düse bilirler.

Geri
Üst Alt