STSL 14/15 H:24 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | M.S | 14 Mart

Hamza 2 haftada şampiyonluğu verdi. Fazla söze gerek yok, adam Gs'de staj yapıyor.

Bu sene zaten sansa bala gidiyoruz oyuncuların yüzünde sampiyonluk hevesi bile yok.
Bir büyük takım ligin son haftalarında sampiyonluga oynuyor ve 2-0 dan puan bırakıyorsa o takım sampiyon olmasın.

Fenerde bisey oynamıyo, bjk de. Bu sezon kim sampiyon olursa bala, düse kalka sampiyon olucak. En igrenc sampiyonluk olsa gerek. Ulan hak eden bi takım sampiyon olaydı bari ya, keske yarısta bursa filan olsaydı

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan kaybı beklenen maçlar Kasımpaşa ve Trabzon daha oynanmadı. Sen gidip evinde 2-0 öne geçtiğin maçı embesil şerefsiz bir takıma karşı veriyorsun. B.k şampiyon olursun bu kafayla.

Bu takim ligin en iyi 3. kadrosuna sahip abartmayalim. Iki sikecinin kadrosuda bizden iyi. Bunun aksini iddaa edenle sabaha kadar tartisirim. Abdul Bey transfere ihtiyacimiz yok diyordu. Iste gormus olduk.

Hala herkes kadar sampiyonluk sansimiz var. Dogru kadroyla oynadigimiz surece var.

fenerde boş stada oynuyor. ayrıca metroyu bi türlü açamayan beceriksiz yönetimdir bunun sebebi. bu soğukta yağmurda millet çile çekmek istemiyor doğal olarak

fener iyi top oynuyor ama.Bizim takimin her turlu katkiya ihtiyaci var diyorum ben yoksa imkansiz sampiyonluk bu gözle görünen bisey.Hamza bile guvenmio takima hemen geri cekiyor..

Bir puanda iyidir. Tahammüllü olmalıyız inanın ben 2-0 iken 2-3 yenilebileceğimizin olasılığı aklıma geldi. Adamların direncini kıramadık maça asılmalarını önleyemedik birde ribauntları alamıyoruz ileriden savunma yapamadık.

Her şeye rağmen
fener bjk yense bile çok hafta var
Hatadan ders al
Almazsak havluyu erken atarız

Şampiyon olacak takım 2-0'dan maç mı verir üstelik kendi evinde?
Cidden şoktayım..
Ama Telles niye girmez anlamış değilim gerçekten Hamza Hocanın oyuncu değişiklikleri bana göre bir çok maçta rezaletti ama bugün faturayı çok ama çok ağır ödedik..
Galiba şampiyon olamıcaz..
Ve bugün yüzünden..

Aptalca bir puan kaybı. Çok ama çok arayacağız bu maçta kaybettiğimiz puanları.

Allah kahretsin ya.Bu onun bunun cocuklarina puan vermek nedir,ligin en serefsiz takimi.O golü atan lavugu karsimda görsem öldüresiye döverim o kadar nefret ediyorum o serefsizden.Ayrıca Erol denen dingili keske indireydi Chedjou.Ulan ligin en antipatik takimina,en serefsiz takimina puan verdik ya.

Hamza gecemi zehir ettin.Defol git taratorun yanina.

Takımınen iyi oynayan adamını çıkarıp 2-0 dan maç veren adama daha kimse hoca demez. Sezon sonu akhisara döner artık. Hocanın hataları o kadar çokki sadece yasin değişikliği değil. Tellesin girmemesi olcanın sol bek devam etmesi brumanın çıkarılmaması, önce sneijderin sonra cemalinin sol kanada geçmesi vsvs.kötü oynayan selçuk bile çıkarılabilirdi. sinanı paf takımına atmsıda var tabi.

Yaziktir be günahtir su taraftara agliyorurm suan.. Defol git futbol cahili

Hayatımda gördüğüm en kepaz taraftar topluluğuydu bügun kü

Ben topçuya da hakeme de kızmam. Sahada yokları sahneleyen Bruma sahada dururken Yasin'i çıkaran hocam varken...

Ayrıca şu Olcan adın sevdasından sırf ona yer bulmak için defans hattının anasını ağlattı tamam adam ileri çıkıyor ama kardeşim ayıp ya her gol arka direk her gol arka direk!
Yeter adam duracağı yeri bilmiyor..
Adamında suçu yok onu inatla sol bek yapacak..
Telles'i çürütüyoruz 30 yaşında göbekli bir adam için..

Geri
Üst Alt