STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Bjk den iyi mi oynadık yoksa Bjk çok kötü olduğu için biz iyi mi göründük. ?

Yahu kağnı gibi oynadan kırk kere düşünen adamlarımız var. Bizim iyi oynama şansımız yok
bjk bizden rezil olduğu için az biraz iyi gibi göründük golü yedikten sonra yoksa bu beyinsizlerle iyi futbol mümkün değil

tamam erene sovduk hadi penalti yaptirdi diye de e vidanin pozisyonundan farki nedir. Yanlış anlaşılmasın ikiside penalti değil bana gore carpma. Birine verip digerine vermiyorsan orada art niyet vardir.

Oyuncuları itin götüne sokacağız hocayi sonuna kadar elestireceğim ama gel gelelim o orospu çocuğu hakemler şu macta 3 tane daha net hata yaptılar.
Erenin pozisyon net faul. Vidanin elle bir pozisyonu var taça çıkan net sarı kart. Medelin kırmızı görmemesi. Bu üçü hata ötesi bilerek eyyamdır.
Elleri zaten saymıyorum.

Yenilince biraz gariban edebiyatı gibi oluyor ama bence Porto deplasmanıyla birlikte senenin en iyi topunu oynadık. Muğdat'ı da millet dalgasına istiyor sanıyordum ama adam girdikten sonra iki net pozisyon hazırladı.

Zaten boku bokuna derbi kaybetmek huyumuz. Eline çarpar, kıçına çarpar, bir saçma penaltı yaptırır o maç öyle gider. Alıştım artık koymuyor eskisi gibi. Hoş penaltı olmasa bu maç 0-0 biterdi.

Bu takımı kim santraforsuz bırakıp bu hale düşürdüyse yazıklar olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leş fenerle evimizde berabere kaldık leş beşiktaşa yenildik. Sokarım böyle lige içine ttiler takımın. Fener maçında hem 2 puan bir sürü adam kaybettik
Fener maçı bizi bitirdi adamlar kendileri şampiyon olamayacaklar diye bizi de bok çukuruna çekti onun bunun evlatları tabii hakemleri de unutmamak lazım Fırat yavşağı ile başladı her şey

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mugdat haftaya forvet oynar.gencler de mecbur sahada olur.istediğiniz gibi ha

Yine en az 1 puanimizi caldilar...
O kadar eksige ragmen kaybetmiyorduk...
Bunlarin hepsi elbet biryerden cikar

Devre arasının gelmesi icin dua ediyorum
Allah bizi bu celimsiz beceriksizlerle sınıyo
Galatasaray futbol takımı en son 2010'da böyle rezaletti

İyi oynadık diye düşünürsek kendimizi kandırırız. Beşiktaş şu an çok kötü durumda. En önemli oyuncuları yok. Güven, dorukhan, pektemek, necip gibi bu seviyenin oyuncuları olmayan oyuncular oynuyor. Şu Beşiktaş herhangi bir Anadolu takımını yenemezdi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tamam erene sovduk hadi penalti yaptirdi diye de e vidanin pozisyonundan farki nedir. Yanlış anlaşılmasın ikiside penalti değil bana gore carpma. Birine verip digerine vermiyorsan orada art niyet vardir.

Oyuncuları itin götüne sokacağız hocayi sonuna kadar elestireceğim ama gel gelelim o orospu çocuğu hakemler şu macta 3 tane daha net hata yaptılar.
Erenin pozisyon net faul. Vidanin elle bir pozisyonu var taça çıkan net sarı kart. Medelin kırmızı görmemesi. Bu üçü hata ötesi bilerek eyyamdır.
Elleri zaten saymıyorum.

çarpma ele yapışıksa kabul edilir. el açık iken çarpan top daima penaltıdır. bunun bahanesi olamaz. el açık olduğu için topun yönünü değiştiriyor dolayısıyla kullanılması yasak olan bir uzuv oyunun kaderini etkiliyorsa cezai işlemi vardır. fakat el yapışık ise vücuda o zaman oyunun kaderini etkilemeyeceği için cezai yaptırım olmaz. her iki pozisyonda da el ya da kol bariz açık ve her ikisi de net penaltı. fakat şikeci kargaların çift vuruş kazandığı pozisyon yanlış. öyle çift vuruş olmaz.

Birde şu takım için stada gidiyor millet.ulan bu ruhsuzlar için vip den beleş bilet verseler, evden arabayla alıp bıraksalar, yine maça gitmem.Terim efendide milleti antremana çağırıyor utanmadan.Kimse hakem filan demesin ortalama bir anadolu takımı şuradan puan çıkarırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha ne zaman gencleri alacaksınız anlamadım ki. Eren'e yüz tane top şisirdiniz olmuyor işte. Ömer kim? Al gençlerden birini. Zaten yeniliyorsun. Tamam takım eksik, hakem makem. Kardeşim biraz da siz farkınızı gosterin. Daha 80. Dk da doldur boşalta başladık.

Her hafta artık doğramazlar diyorum daha beterini yapıyor orospular durmak bilmiyor ama nedenini çok iyi biliyorum sırtlarını dayadıkları yer sağlam korkuları yok.

Kac tane oyuncumuz yok kirmizi kartlilar vs daha Terimin hatalari var, evet Ama bu hakemlerin ipneliklerine karsi gelip daha Fatih Terimi elestiren varsa Onlarinda Allah belasini versin boyle taraftarlik olmaz olamaz Agzimiza sictilar agzimiza burdakiler gelmis yok Fatih terim yok bilmem ne

Şu brumalı podolskili kadro yenerdi bunları
Bu kadar rezalet bir kadro bu
Eksik evet
Tam olduğumuz zamanda hic birsey oynamıyorduk.
Sorun var ve bu sorun kimse hesap versin.
Fatih terim mi kondisyoner mi kimse

SU FORUMDA FATIH TERIME ILK BEN SAYDIRDIM,

AMA ULAN SEREFSIZ HAKEM, ULAN SEREFSIZ HAYSIYETSIZ KOPEK TFF SIZIN BEN GELISINIZI GECMISINIZI SEVEYIM

KATLEDILDIK ANASINI SATTIM 3 PENALTI VERILMEDI

ADAM ONCE DUSURUYOR SONRA EL DIYOR, YOK BABANINKI

VIDA HANDBOL YAPIYOR, UTANMASA ELI AY'A CIKACAK SEREFSIZ VERMIYOR

ALAYINIZI HOPLATICAGIZ.

Geri
Üst Alt