Ege Aslan
Parçalı Üye
aynen djalma hatalı golde![]()
![]()
Millet karıya kıza bakmaktan nerdeyse maça telefonla çıkacak olan kalecisiyle , bozayısına bizim kalecimize sahip çıktığımızdan daha çok sahip çıkıyor. Yazık ne diyeyim.
Uğur İz ·
![]()
ee millet salak diye bizde mi salak olalım nedir yaniMillet karıya kıza bakmaktan nerdeyse maça telefonla çıkacak olan kalecisiyle , bozayısına bizim kalecimize sahip çıktığımızdan daha çok sahip çıkıyor. Yazık ne diyeyim.
![]()
ee millet salak diye bizde mi salak olalım nedir yani
ayıp etti ya bi haber falan vermesi lazımdı kaleye vuruyorum diyeÇok net söylüyorum topa vurduğunda ''önü de boşken niye böyle saçma sapan vurdu bu herif'' dedim. :red:
herif 2 defa şampiyon yaptı diye 2 senedir bi kulağımızın arkası kaldı senede çuvalla maaş alıyor keşke parasını alıp yatsa en azından böyle salak salak goller yiyemez klubede otururkenBilmem en az 2 şampiyonluğumuza direk katkı yapan, şuanda da paramı alıyorum diyip yatmayan , halen fit olan, tek olumsuz yani formsuzluğu olan bir adama sahip çıkmak salaklıksa evet bence biraz salak olmalısın.
Size kalsa her sene baştan takım kurulurdu. Fm'e devam ...ya aptal aptal konuşma herif 2 defa şampiyon yaptı diye 2 senedir bi kulağımızın arkası kaldı senede çuvalla maaş alıyor keşke parasını alıp yatsa en azından böyle salak salak goller yiyemez klubede otururken
Takım Mariano olmadan oyun kuramıyor,baskıdan çıkamıyor , hala Mariano satılmalı falan diyorsunuz. Nerenizle izliyorsunuz maçları ?Belhanda ve Mariano acil satılmalı. Ndiaye zaten gidecek sezon sonu.
Onyekuru da etkisizdi. O da gidecek sezon sonu.
Trezeguet ye çökmek lazım yazın. Olmazsa Haraslin.
sana laf anlatmaya çalışanda hataSize kalsa her sene baştan takım kurulurdu. Fm'e devam ...
Bak ben seninle düzgünce konuşuyorum bana hakaret edip duruyorsun.birader sen ya sana laf anlatmaya çalışanda hata
devam yılda 4milyon vermeye el ele tutuşup başakın kutlamalara gidersiniz sene sonu