STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Alanya takımını da tebrik ediyorum açıkçası. Özelikle İlk devrede müthiş baskı oyununu sergiledileyip bizi madara ettiler.

Belhanda ve Mariano acil satılmalı. Ndiaye zaten gidecek sezon sonu.

Onyekuru da etkisizdi. O da gidecek sezon sonu.

Trezeguet ye çökmek lazım yazın. Olmazsa Haraslin.

Ndiaye çok pasifti bugün, hem toplu oyunda hem topsuz. O fizikle orta sahada ki sertliğe cevap vermesini bekledim ama boş çıktı, adam takip kovalama kısmı belhanda da bile daha iyiydi.
Savunma ikilisi ilk maç için oldukça umitvari, daha da iyi olacaklar.
Teknik ekip onde basan takımlara karşı alternatif planlama yapmalı. Ayrıca son bi kaç maçtır onyekurunun takım odaklı değil kariyer, skor odaklı olusu gözden kaçmadı, takıma değil kendine oynuyo daha çok.
Mitroglunun bi 15 dakka önce alındığını düşünüyorum. Kupa maçında yine denenmeli. Sinanın verip verebileceği belli.
Iç karartmaya gerek yok, bu ligte kimse tüm maçları kazanamayacak, mümkün olan en az kaybı yaşayarak mutlu sona ulaşacagimza inanıyorum.

Bizim asıl sıkıntımız ortasaha fernando cok agır ndiaye kendinde degil bu adamı 16 milyon euroya satmak büyük iş 2012 deki selcuk-melo gibi bir ikili olsa bu takım ayrı bir seviyede oynar ndiaye gitcek zaten bir daha kiralamamamız lazım fernandoyuda şimdiden satıp scout transferi iki tane oyuncu bulmalıyız

Bilmem en az 2 şampiyonluğumuza direk katkı yapan, şuanda da paramı alıyorum diyip yatmayan , halen fit olan, tek olumsuz yani formsuzluğu olan bir adama sahip çıkmak salaklıksa evet bence biraz salak olmalısın.
herif 2 defa şampiyon yaptı diye 2 senedir bi kulağımızın arkası kaldı senede çuvalla maaş alıyor keşke parasını alıp yatsa en azından böyle salak salak goller yiyemez klubede otururken

tek olumsuz yanı formsuzluğu yazmış adam utanmadan ya önemli değil ufak ayrıntı 2 senedir formsuz olması sıkıntı yok halledilebilir

Gerçekten bu maçtan galibiyet bekleyen var mıydı? Beraberlik gayet iyi sonuç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya aptal aptal konuşma herif 2 defa şampiyon yaptı diye 2 senedir bi kulağımızın arkası kaldı senede çuvalla maaş alıyor keşke parasını alıp yatsa en azından böyle salak salak goller yiyemez klubede otururken
Size kalsa her sene baştan takım kurulurdu. Fm'e devam ...

Belhanda ve Mariano acil satılmalı. Ndiaye zaten gidecek sezon sonu.

Onyekuru da etkisizdi. O da gidecek sezon sonu.

Trezeguet ye çökmek lazım yazın. Olmazsa Haraslin.
Takım Mariano olmadan oyun kuramıyor,baskıdan çıkamıyor , hala Mariano satılmalı falan diyorsunuz. Nerenizle izliyorsunuz maçları ?

Bizim orta sahaya pire gibi hızlı 2 adam lazım. Biraz scoutluk yapalım. Bakalım kimleri bulacağız.

Sizin önerileriniz var mı renktaşlar ? :unsure:

Kova yumurtlamasaydi cok ciddi gol pozisyonlari vermedigimiz maci 1-0 a baglayabilirdik saglik olsun

birader sen ya sana laf anlatmaya çalışanda hata
devam yılda 4milyon vermeye el ele tutuşup başakın kutlamalara gidersiniz sene sonu
Bak ben seninle düzgünce konuşuyorum bana hakaret edip duruyorsun.
Eleştiri yap adam gibi , burada adamı boklayıp profil fotosuyla propaganda yaparak bi bok elde edemezsin .

Ndiaye bizim istedigimiz dinamik gidip gelen skorer teknik top tutabilen orta saha oyuncusu profilinden cok uzak mutlaka sene sonu bidaha kiralamak gibi bir hataya dusmememiz lazim

Geri
Üst Alt