STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Aspora yaptirim yapilmali,böyle olmaz .Koymuslar oraya levent denen sunepeyi istedikleri gibi yargi dagitiyorlar

Beintspor ,arap baskani gosterdi macda he onu getirdiniz degilmi gozunuzun onune ,butun ulkenin para getiren yerlerini
İste oyle araplara ve yabancilara verdiler .şimdi çanakkale ve istiklal marsindan konusabilirsiniz.

Hakemdir hata yapar dallamalar bu kadar ağlamayın diyorum Trabzonlulara sadece, maç içinde sürekli kıyım kıyım maça ortak etti onları zaten her basit temasa faul çaldı tek tartışmalı pozisyon 3-1 iken Ekuban'ın pozisyonu oda ortada çok küçük bir temas var verilebilir de verilmeyebilir de. Kısacası SOKTUK içlerinde kaldı dallamaların ağlamaya başladılar

Basak son 3 macinda puan kaybedecegini dusunuyorum, ozelikle antalya, bursa ve malatya maclari cok kritik. 4 puan kaybederlerse, puan farki 2ye dusecek. Unutmamak lazim, aslantepede 3 puan alirsak, ozaman avantaj bizde.

Kasimpasa ve erzurum deplasmanlarindan 6 puan alirsak, gercekten buyuk bir avantaj elimize girecek. Gecen Alanyada kaybettik, o kredimiz kalmadi.

DzD-_uyXcAETjqb

Basak son 3 macinda puan kaybedecegini dusunuyorum, ozelikle antalya, bursa ve malatya maclari cok kritik. 4 puan kaybederlerse, puan farki 2ye dusecek. Unutmamak lazim, aslantepede 3 puan alirsak, ozaman avantaj bizde.

Kasimpasa ve erzurum deplasmanlarindan 6 puan alirsak, gercekten buyuk bir avantaj elimize girecek. Gecen Alanyada kaybettik, o kredimiz kalmadi.

Bu seriden namağlup çıkamazlar bence artık.

bein sportta olcay diye bir dallama var onyekuru kalecinin ayagina vuruyor diyor lan it o halde marcaonun pozisyonda da ayni olay

Geri
Üst Alt