STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Dürüst olmak gerekirse Fener o maça kadar hep yenilse de bize karşı favori çıkardı zaten. Yıllardır olmayan şey bu sene de olmaz.

Duruma göre beraberlik çıkarmaya çalışırız. Yenersek ne ala tabi.

Önemli olan Fener'in Başak'a da çelme takması.

Nihayetinde yenecektik, bu sene sartlar uygundu ama artik zor bence

Fb Rizeyi yenerse salar başakşehir maçını , bjk zaten saldı bile , başakşehiri bizim dışımızda kim yenicek çok merak ediyorum Anadolu takımlarından hayır beklemiyorum artık.
11-12 hafta var galiba lig bitimine.herkesin puanları yakın birbirine ve salar demek aşırı saçma kusura bakma

Turgaya koymuşlar adamın derdi hala galatasaray. Kavas oğlu kavas

Fener'in derbi performansı niye hafife alıyoruz ya biz bunların kale yerine pota koyun dediğimiz maçta bile Johnson'un golüyle kaybetmiştik. :) Haftaya Rize maçı daha zor geçer.

fb bugüne kadar kime yatmış acaba

Bu macta ozetini bulamadim ama Umit Ozat toptan ayagini cekiyor golden once, bir de gol yedikten sonra guluyordu bir futbolcu. Cok zaman oldu cok hatirlamiyorum. Onun disinda sike ve hile ile hep yaris icinde olduklari icin yatmadilar tabi kimseye ama bu sene gor simdi. Rize'yi yenerlerse hic zorlamadan verirler maci City'e..

Burakmıymış bulunmaz forvet.Kim diyor onu güzel bir söveyim.
Kagawa başlığı altında,devre arasında bakınırken bir yorumda kalite olarak ayrı bir forvet yazısı görmüştüm.Ona binaen yazdım.Şuan bizde oynasa gol atmaya atacak fakat asla bizi memnun edemeyecek bir forvet Burak.Ama işte gelgelelim bu futbolcu rakipte olunca komşunun tavuğu bize kaz görünüyor.

11-12 hafta var galiba lig bitimine.herkesin puanları yakın birbirine ve salar demek aşırı saçma kusura bakma

11 hafta mı az yoksa 11 puan fark mı bjk koptu işte hala ne diyorsun.

Fb 28 yaparsa Erzurum bize yenilirse 21 de kalıyor 7 puan fark nereye kapanıyor , Akhisarda baya geride.

Bursa , Paşa falan da maça alamıyor Fb başakşehir maçına 13 yabancıyla bile çıkar Rize maçını alırsa.

Karışık duygular içindeyim.

Maydanozsporun 3-0'dan 3-3 yapması ❌
Düşme potasındayken 1 puan alması ❌

Jimnastikçilerin 3-0'dan galibiyeti vermesi ✅
CL için büyük avantaj yakalamamız ✅
Maydanozsporun 3 puan alamaması ✅
Bu maçtan bizim için çıkacak en iyi skorun beraberlik olması ✅

Toplamda sevindiren olaylar ağır basıyor.

Geri
Üst Alt