Ekin Amad
10 Numara!
totemine s...basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.
totemine s...basaksehirin bjk ve fb galibiyetleri kesinlestigi icin sevinenleri anlamak güc. bu sene basaksehir güle oynaya sampiyon olur. bizde anca diagneye gol attirmak icin ugrasalim.

Dürüst olmak gerekirse Fener o maça kadar hep yenilse de bize karşı favori çıkardı zaten. Yıllardır olmayan şey bu sene de olmaz.
Duruma göre beraberlik çıkarmaya çalışırız. Yenersek ne ala tabi.
Önemli olan Fener'in Başak'a da çelme takması.
11-12 hafta var galiba lig bitimine.herkesin puanları yakın birbirine ve salar demek aşırı saçma kusura bakmaFb Rizeyi yenerse salar başakşehir maçını , bjk zaten saldı bile , başakşehiri bizim dışımızda kim yenicek çok merak ediyorum Anadolu takımlarından hayır beklemiyorum artık.
aslında maçın özeti bu.beşiktaş 2.yarı tamamen geri çekildiFb top oynamadi,bjk 2.yari ilginc bir sekilde oynamadi.
11-12 hafta var galiba lig bitimine.herkesin puanları yakın birbirine ve salar demek aşırı saçma kusura bakma
Önü görüyon da arkan açık kalmış renkdaş , dikkat et kademeye girmesinlerOngoru
Haftaya Rize maçı daha zor geçer.Önü görüyon da arkan açık kalmış renkdaş , dikkat et kademeye girmesinler
fb bugüne kadar kime yatmış acaba
Kagawa başlığı altında,devre arasında bakınırken bir yorumda kalite olarak ayrı bir forvet yazısı görmüştüm.Ona binaen yazdım.Şuan bizde oynasa gol atmaya atacak fakat asla bizi memnun edemeyecek bir forvet Burak.Ama işte gelgelelim bu futbolcu rakipte olunca komşunun tavuğu bize kaz görünüyor.Burakmıymış bulunmaz forvet.Kim diyor onu güzel bir söveyim.
11-12 hafta var galiba lig bitimine.herkesin puanları yakın birbirine ve salar demek aşırı saçma kusura bakma
Yaw sacmalamaCok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu
Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler
Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar
Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi

fark yeriz gibi duruyor deplasmanda ikiser ücer salliyorlarfener bizi orada yener o maça hayal kurmaya gerek yok en olur olmaz toplar gol oluyor görüyorsunuz