STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Hangi kisimlari iste?

Bjk'nin Medipol'den puan alma olasiligi dusmedi mi?
Fener'in Medipol'den puan alma olasiligi dusmedi mi?
Kadikoy'den puan alma olasiligimiz dusmedi mi?

galiba söylediğini farkında değilsin söylediğin şeyler olasılık faktörünü ihtiva etmiyor

"Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler

Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar

Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi "

futbol böyle bir şey değil

BJK gitti. Şimdi kanlı takip başlasın. Şu Başak'ı altımıza almamız lazım artık.

IMG_20190225_233843.webp

yalnız sadık baya kötü.skertel denen arkadaş ise bitmiş,bu kadar yavas oldugunu bilmiyodum

ben de bunun açıklaması nerde diye bakıyordum, boku kime atıcak diye bekliyordum.

şimdi aklıma geldi bu kargaların bir de valeranga mı ne bi takımla maçı vardı böyle, ilk yarı sonunda çocuğunu yatmaya gönderenler filan

tamam kardeşim fener başağa yatacak üstüne bjk de yatacak

üstüne fener bizi de yenip başağı şampiyon yapacak

he olur da fener puan alırsa yüzünüz kızarmayacak nasıl olsa yatacaklar dediniz ama olmadı hiçbir bağlayıcılığı yok
Ornek var mi dedin, ben de gosterdim. Baska maclari gosterenler de olmus. Kesinlikle istekli oynamayacaklar. Ayni durumda biz olunca tum medya yukleniyor, cikip oynuyoruz ve genellikle yeniyoruz. Bizim onlarla cok isimiz de yok, en azindan onlarin bizi taktigi kadar takmiyoruz. Biz sampiyon olmayalim diye ellerinden geleni yapacaklardir.

Ayrica, Fener puan alirsa neden yuzum kizarsin, yuzum guler.

Bu sezon 11 deplasman macinda fenerbahce toplamda 8 Gol atti. Bu gollerin 5 tanesi biz ve bjk atti. Cok garip. Adamlarin bugune kadar sadece 5 deplasman golu vardi, bugun okadarini 45dk atacakti.

Herkez bjk soyle boyle diyor ama Allah askina su minir mi o Adam bizim paf takima bile almam. Birde o alman cocuk kanatta oynayan, adam bildigin almanya 4. Lig topcusu.

Sundan eminim bu bjk kadrosu fbnin kadrosundan daha kotu
Mirin mi neyse bence de çok kötü her topu taça attı

Fener nefret ettiğim bir takım.. Ama 3-0 dan sonra ikinci yarıdaki direnişine, maçı 3-3 e getirmesine, hatta kazanacak pozisyonu elde etmesine sapka cıkarıyorum.

Fener'in yerinde biz olsak o direnişi gösterebilir miydik, supheliyim..

Oynanacak ön elemeleri göz ardı edip, en kötü 2.olup CL'ye katılırız düşüncesiyle hayal kuranlar var. :red:

rakip formayla görünce iyi yanlarına mı odaklanıyorsunuz anlamadım. İkili mücadelelerin hepsinde yere attı kendini ve ben bizim formayla bu kadar attığına kafamı takmıyordum fakat rakip takımda olunca harbiden insanın sinirini bozuyormuş.
Sırf bu özelliği için bile bizim takımda oynayabilecek bir oyuncu değil kesinlikle.
Yav arkadaş ben bizim takımda oynamasından bahsetmedim ki maç özelindeki performansından bahsettim. Burak hep böyle bir tipti ama yine dediğim gibi bu maç özelinde öyle kolpadan attığı pozisyon ben hatırlamıyorum açıkçası belki 1 belki 2dir o da dediğim gibi hatırlamıyorum diğerlerinde temas alıp bıraktı ki Alex, Selçuk vs işte zibilyon tane topçu yapıyor yani bunu ligimizde bir tercih meselesi, hakemler veriyor zira temas alıp bırakınca kendini.

Mirin acayip odun bir defans oyuncusu. Eindhovenin taraftari redditde yazmisti zaten. Teknik kapasitesi falan 0 ve baya penalti yapiyor diye

Böyle bir maçtan sonra bırakıp karizmayı çizdirmez.

Yalan haber %100.

Fenerin düşerken bile bizim şampiyon olmamamızı istemesine takılıyorsunuz da siz de şampiyonluk yarışında Fenerin düşmesini gözlüyorsunuz.

Çıkın abi şu kafadan adamlar isterse kalan maçların hepsini alsın biz kendimize bakalım, bir de önümüzdeki takımın puan kaybetmesine. Bizi ilgilendiren başka birşey olmamalı.

bjk 3.olursa direkt gidiyo di mi avrupaya?en iyisi 4.lüğe kadar düşsünler,eger eleme oynuyorsa 4. takım belki 3.lük için basaksehiri yeneler

Böyle bir haber yok yalnız, 5 yere baktım.

Bana ne Bjklilerden heriflerin tirt oldugu ve sampiyon olamayacaklari belliydi o yuzden kazanmalilardi bugun

Fener'in dusme ihtimali vardi bence dusuk de olsa, bugun o ihtimal bitti

Evet belki de kazanacagiz Kadikoy'de ama su macta hezimet yasasaydi Fener hem 1) Medipol macina daha cok asilirlardi 2) Kume dusme ihtimalleri katlanirdi 3) Kadikoy'de galibiyet sansimiz yukselirdi

Sevinilecek bir yani yok bence bu skorun
  1. bjknin sampiyonluk sansı kalmadı bizim maca asılmayacaklar
  2. fener kaybetse de kazansa da basak macına aynı asılacak
  3. fener kaybetseydi basak macını kazanma ihtimali azalacaktı
  4. fenerin kume dusmesi imkansıza yakındı hala imkansıza yakın
  5. kadıkoyde kazanma sansımız cok azdı hala cok az

Geri
Üst Alt