Uzun zamandir derken gecmise bakarsan gorursun uzun zamandir mi her zaman mi ? Su macta takimina guvenmiyorsan ne zamam guveneceksin kardes ? Unutma onumuzdeki butun maclari alirsak sampiyonuz. Yapmadik mi zamaninda yaptik gene yapabiliriz.

Genel olarak takima guvenirim de Kadikoy'de guvenmiyorum.Zamaninda yaptik dedigin ne zaman oldu?20 senedir yenemiyoruz.Geriye kalan 6 maci diyorsan onlari alacagimiza inaniyorum.

Ve ayrica ben takimima guveniyorum ve burda duruyorum. Sende biraz vicdan varsa ve takimina guvenmiyorsan burda durmamasi gereken kisi sensin kardes kusura bakma da hersey mod olmakla yetmiyor

Tamam ne yapiyorsan yap sana bir sey diyen yok.Millete karisma.

Bu arada yine çoğu kişi katılmayacaktır ama ben Volkan'ın oynamasını istiyorum. Büyük ihtimalle seneye olmayacak. Kadıköy'deki son maçında yenilse epey rahatlardım. Futbolu bıraktıktan sonra ağzını yaya yaya FB kariyerimde GS'a Kadıköy'de hiç yenilmedim demesini istemiyorum şahsen.
Zaten herif 1 yıldır oynamıyor nerdeyse. Bu sefer o her zamanki balının da olacağını düşünmüyorum. Ha çok fark eden bir şey yok zaten Harun da penaltılar haricinde vasat bir kaleci...

Genel olarak takima guvenirim de Kadikoy'de guvenmiyorum.Zamaninda yaptik dedigin ne zaman oldu?20 senedir yenemiyoruz.Geriye kalan 6 maci diyorsan onlari alacagimiza inaniyorum.

Tamam ne yapiyorsan yap sana bir sey diyen yok.Millete karisma.
Millete karisma diyosun da burasida gs formu kardes. Inanmayanlarin forumu degil

Beraberlik iyi diyenler olmus, rize sivastan falan birsey beklemeyin, yatarlar basaka, sadece goztepe var onun da gucu yetmeyebilir, bu mac ve kalan maclar sampiyonluk maci, hepsini kazanip sampiyon olmamiz gerekiyor
Bu hayvan gibi bastiralim demek degil, akilli oynarsak cok rahat br mac olabilir, fener cok hata yapan bir takim, surekli pres degil ani pres cok ise yarar, maci ortasahada kilitleyip hizli cikmamiz lazim, bol sut atilmali ozellikle volkanin sagina, ayrica kafa golu atma olasiligi da yuksek, ortasahayi kesinlikle guclu tutmaliyiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bu neyin kafasi ve neyin hiddeti. Ne alip veremediginiz var, cozemedim. Az sonra senemizin en onemli maçına çıkacağız ve sizin yaptığınıza bakin. Yakismiyor.

Tek gayemiz Galatasaray
Baskan biseyin kafasi degil 1 haftadir bu konuyu okuyorum artik yetti ya. Yok soyle yeniliriz boyle koyarlar sunu yapamayiz bunu ederler fln. Insanin canini skiyor o zaman bu kadar eminsen git antuya feneri öv

Geri
Üst Alt