Bu maça bakıp şampiyonluk gitti diyenin kuş kadar aklı yoktur.

6'da 6 yapıp şampiyon olacağız.Başakşehir 4'te 4'le gelemeyecek 33. Haftaya.Fark en fazla 3 puan olacak o maçtan önce.Şampiyon olamazsak perma ban atsınlar.O kadar iddialıyım.Aynısını geçen yılda da söylemiştim.

Aynen başakşehir sonunu getiremeyecek ve en geç arenadan sonra paramparça olacaklar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav rakibi bu kadar zayif bulmussun, üstüne bir de kirmizi kart yemis, bu ikisi yetmiyormus gibi bir de öne geciyorsun ama skoru ancak 5 dakika koruyabiliyorsun.

Bugün cok büyük bir sansi teptik, bence Feneri bir daha bu kadar rezil bir durumda bulamayiz.
seneye yine aynı takım olur bence. transfer yasağı alacakları ortada. hatta en iyi oyuncuların sözleşmesi bitiyor.

seneye yine ''o sene bu sene'' dicez ama saçma sapan yine veririz

Rakip 10 kişi kalmasa 3 tane yer dönerdik sağolsun Hasan Ali kurtardı bizi ...

6'da 6 yapıp şampiyon olacağız.Başakşehir 4'te 4'le gelemeyecek 33. Haftaya.Fark en fazla 3 puan olacak o maçtan önce.Şampiyon olamazsak perma ban atsınlar.O kadar iddialıyım.Aynısını geçen yılda da söylemiştim.

Seninle iddaya girebilirim sarper Sampiyon olamayacagiz. Olursak foruma girmeyecegim bir daha. Olamazsak sen girmeyeceksin.

Çok iddialı olma Sarper duygusal konusuyorsun geçen seneki takım Gomis garry önderliğinde karakter koyuyordu sahaya sahada oyun vardı şimdi hangi maçta oyun var yani bu sene ciddi haketmiyoruz

Yahu fener Kadıköy'de Beşiktaş'a da yenilmedi, Başakşehir'e de yenilmedi. Ne yapalım kısmet değilmiş. Başakşehir bir beraberlik alsın ipler gene bizim elimize geçecek.
Ne alaka yav. 60 dk 10 kisi oynayan feneri 1-0 one gecmemize ragmen yenemedik. Ayni sey mi basaksehir ve bjk maciyla

2 forvetimizde soldado gibi oynayamadı ya ahahah şaka gibi

Geri
Üst Alt