Semih Pirbudak
Sarı Üye
- 20 Aralık 2018
- 312
- 201
- 238
Kuslardan iyidirTerimsporcular doluşmuş yazık yazık
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuslardan iyidirTerimsporcular doluşmuş yazık yazık
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Feci moralim düştü. Bu Feneri nasıl yenemedik lan.herkes birbirini yiyor benzer konularda yerken arif de linnes cephesi acmıs orada savasıyor![]()
Faulu gectim sari kart bile verilir bunaBülent Yıldırım seni Allah'a havale ediyorum
![]()
Helal sanaValla şartlara falan bakınca üzücü olabilir ama ben bu haftayı tam beklediğim gibi kapıyorum, Beşiktaş Başağı yense bizde buradan 1 puan çıkartsak şampiyonuz diyordum sözümün arkasındayım. Artık Başak tek beraberlikte şampiyonluğu kaybedecek çünkü biz 6 da 6 yapacağız geçen seneki gibi. Bu Başakşehir pislik takım yenilmiyor pek kolay ama beraberlik almaları çok olası bastırmalıyız.
konya macına kadar sakin olmakda fayda var reis. konya macı ısın rengını bellı edecektır.Feci moralim düştü. Bu Feneri nasıl yenemedik lan.
Küfür edeceğim şimdi.
Sen bu takimdan Galatasaraydan neden bu kadar nefret ediyorsun bi kere bile olumlu konustugunu gormedim resmen nefret ediyorsun sankiO kadar rezil bir takımız ki adamlar 9 kişi kalınca gol attık
Rizespor' un 10 kişiyle mağlup duruma düşüp de oynadığı futbolla FB nin g.tünden kan aldığı, hakem marifetiyle yenildiği maç aklıma geliyor ister istemez. Bizimkilerin hımbıl paslaşmalarını 'futbol' diye izlemek eziyetten başka bir şey değil. Galatasaraylıyız, izleyeceğiz, el mahkum. Ama seneye kadro ve futbolun büyük ölçüde yenilenmesi gerekiyor; yetti artık yahu!...
öne gectikten 5 dakika sonra golü yememize ne demeli? ulan 10 dakika topu tutacaksin sonra bunlar bitti zaten
her zaman aynisi oluyor be